Partyflock
 

Labyrinth - The Roman Empire

gepubliceerd door , op
Labyrinth - The Roman Empire
23 april 2006
FeestLabyrinth · The roman empire Site
Datumzaterdag 1 juli 2006
LocatieLazzurra
Na al die sombere koude en natte dagen, zijn eindelijk de eerste echte zonnestralen goed doorgeslagen en lijken alle mensen om ons heen te ontwaken uit hun winterslaap. De dikke wintertruien liggen weer achter in de kast en de borsten, billen en buikjes lachen ons weer tegemoet, wat duidelijk tot verhitte taferelen zal leiden...

Daarom staat het Labyrinth evenement, wat deze keer georganiseerd wordt in discotheek Lazzurra te Maaseik in België op zaterdag 1 juli, geheel in het teken van "The Roman Empire". Want zoals bijna iedereen wel weet, wisten de Romeinen als geen andere 'beschaving' zich pas écht over te leveren aan uitbundige feesten met alles wat je maar kon wensen...

Dus ook het Labyrinth feest pakt deze keer extra uitbundig uit met een geweldige line-up om de eerste editie van dit jaar te vieren en dat uiteraard geheel in Romeins decor (met dank aan Non-X-Posed, bekend van de immens populaire themafeesten waaronder Manga; Voodoo Club; Angels & Bitches; Techno Bowl enz).

Natuurlijk zullen DJ Halogen (huidige resident van oa. de Just Like iT feesten in de legendarische belgische club La Rocca en de Chakra parties in discotheek Rodenburg) & Gino Windster (bekend van oa. de Non-X-Posed feesten en het Labyrinth music label) deze avond de dansvloer laten stuiteren door tevens hun eigen producties door de luidsprekers te laten blazen. Want de komende maanden zullen er weer enkele releases op Labyrinth Music uitkomen, waaronder hun samenwerkingsproject Parameters met als titel 'Crystal Dreams'.

Maar ook Ton TB (Three Drives / Black Hole) zal deze avond aantreden.'Wie kent hem niet' kunnen we beter vragen, want mocht de naam misschien geen belletjes laten rinkelen, klinken zijn wereldhits bij zowat iedereen wel bekend in de oren zoals o.a. 'Air Traffic', 'Greece 2000', 'Electronic Malfunction' en nog velen meer... Bovendien staat hij ook dit jaar weer te draaien op Dance Valley, om zo maar eens eventjes wat te noemen...

Franco La Cara (resident van Lazzurra, Crazy-Feelings en De Verleiding) is ook niet de minste, wat duidelijk te zien is aan zijn ontzettend drukke agenda zowel in België als Nederland, zal deze avond zijn aantreden doen. Ook als producer heeft hij al enige succesvolle projecten achter de rug met onder anderen Nico Parisi & Philip, wat resulteerde in een aantal grote hits zoals 'Harmony' - 'Heaven Sphere' en o.a. zijn eigen productie "In Search of the Morning" onder de naam Liquid D.

Ook deze keer zal Cindy C - One Big Diva (de vaste hostess van de Labyrinth feesten en bekend van the Mansion) als entertainster geheel in stijl onze avond helemaal compleet maken.

Ben jij trendy, party/open-minded en vooral een liefhebber van house muziek dan ben je bij uitstek het publiek van de Labyrinth feesten.

Graag tot ziens op 1 juli in discotheek Lazzurra gelegen aan de Rijksweg N78 te Maaseik in België waar het Labyrinth haar deuren zal openen vanaf 23:00. Als je zorgt dat je er vroeg bij bent, ben je verzekerd van een Labyrinth van genot vol met muzikale verassingen en hoogstandjes.

Meer informatie kan je vinden op de Labyrinth website: www.labyrinth-music.com.

9 opmerkingen

 
Go gino, go gino, go

Hier word duidelijk aan de weg getimmerd!! :yes:
Oh ik dacht de 'partner-in-crime' van void settler :) ... jammer ;)
Nog nooit van gehoord maar ziet er erg vet uit.

Uitspraak van Kuupers :bier: op woensdag 24 mei 2006 om 13:00:
Oh ik dacht de 'partner-in-crime' van void settler :)

Mja dat dacht ik ook...

Openingstijden? 00:23 - 06:23 ?
Roma Victor :worship:
Uitspraak van Kuupers :bier: op woensdag 24 mei 2006 om 13:00:
Oh ik dacht de 'partner-in-crime' van void settler ... jammer
Dacht een Belgische variant op Hellraiser toen ik de naam Labyrinth - The Roman Empire zag :P
dat word gegarendeerd een knaller!!!!!
Halogen
franco la cara
gino windster
die line up is gewoon wicked :D
 
Ja misschien van de partij Gino allang niet gehoord ben eens benieuwd wat die draait!!

Greets Flash