Partyflock
 
­ Nederland

Release Yourself

gepubliceerd door , op
Release Yourself
20 mei 2006
Warm weer, korte rokjes, terrasjes, zon en Roger Sanchez zijn dé ingrediënten voor een perfecte zomer. Een ware droom die voor de meeste mensen pas uitkomt door een bezoek te brengen aan het partyeiland # 1 “Ibiza”!!

Deze zomer is het echter niet nodig om je portemonnee binnenste buiten te keren. Roger Sanchez heeft sympathie voor ons kleine kikkerlandje en besloot om het ultieme Ibiza gevoel op 2 juni over te vliegen naar de Maassilo (venue Now & Wow) in Rotterdam.

Roger Sanchez o.a. bekend van de top 40 hits “Another chance” en “Turn on the Music” staat al jaren aan de internationale DJ top en heeft zijn vleugels al op veel vlakken uitgeslagen. Met een eigen radioshow met wekelijks 1,2 miljoen luisteraars, diverse residenties over de hele wereld en een remix verleden waar sterren als Jamiroquai, Michael Jackson, Janet Jackson, Diana Ross en No Doubt de revue passeren is er bijna niet meer om Roger Sanchez heen te komen. Met zijn extreem uplifting DJ sets waarin hij de heetste en nieuwste tracks laat horen, vaak in combinatie met de nodige effecten en acapella’s, weet hij het publiek uit alle windstreken compleet gek te krijgen.

Zijn Release Yourself avonden zijn inmiddels een waar begrip. Met avonden in de Pacha (Ibiza), Crobar (New York) en verder wisselend over de hele wereld laat Roger Sanchez in één avond zien en horen waar hij voor staat als artiest. Ook dit keer is hij nauw betrokken bij zaken als artwork, programmering, locatie en decor.

Op deze editie van Release Yourself zal de Now (grote zaal) volledig in het teken staan van Roger Sanchez. Vanaf begin tot eind (7 uur lang!) staat “the S-man” achter de draaitafels om zijn zomerse sound de zaal in te slingeren. De superwow (kleine zaal) wordt ingevuld door Tom Stephan a.k.a. mr. Superchumbo die ook in Nederland geen onbekende is. Zo was hij o.a. te bewonderen op Dancevalley, Extrema en Everybody. De Nederlandse helden Stef Vrolijk en Lucien Foort zullen hem vergezellen en ervoor zorgen dat ook in de tweede zaal niemand tekort zal komen.

Als de house je allemaal een beetje teveel wordt dan is er deze avond nog een derde optie voor je. In de kelder staan Billy the Klit en Hitmeister D klaar om de avond compleet te maken. Speciaal voor deze avond deelt Billy the Klit aan het eind ook handtekeningen uit voor al zijn vrouwelijke fans.

7 opmerkingen

helaas is het de avond voor free your mind... dat wordt em dus niet

dan maar op ibiza:)
Roger Sanchez is de shit! Denk wel dat ik ff ga kijken....
Werkzaam bij Suono Culture
Artiest {SHOWLIST artist 61937, 55832}
zeker weer aanwezig ! !
Artiest Joel
The MAN!!!
net bij gekomen van london/turnmills, 2 juni weer release yourself!!!! wordt weer een top avondje. dan te bedenken dat hij nog op mysteryland komt en tevens later deze zomer een bezoekje brengt aan industria (be) :) partyon!!!
 
waar S-Man is moet Audi ook zijn!