Partyflock
 
­ Nederland

Subculture @ Amuse Bouche

anoniem gepubliceerd op
Op 1 maart 2003 vindt de kick-off van het nieuwe concept SubCulture plaats in de Amuse Bouche (tegenover de Melkweg) te Amsterdam. Het idee achter SubCulture is geboren door de ontevredenheid van de twee organisatoren over de huidige gang van zaken in het Amsterdamse nachtleven. De truttigheid van de Amsterdamse politiek maakte van het ooit zo bruisende Amsterdamse nachtleven een ingeslapen boel. Zoals bekend verhuisden een groot aantal populaire concepten vanuit Amsterdam naar Rotterdam omdat Amsterdamse politici door betutteling en het opleggen van onhaalbare regels en wetten de overlevingskansen van deze concepten ongekend klein maakten.

De overgebleven Amsterdamse concepten worden vaak eenzijdig en saai bevonden, zo is de algemene opinie onder hoofdstedelingen. SubCulture wil daarin verandering brengen. SubCulture biedt tech-house met een goede opbouw naar toegankelijke techno. Niet meteen beginnen met de harde beats van minimale techno of een hele avond voortkabbelende clubmuziek, maar een stevig techy begin met een crossover naar een super energiek einde. Sfeer, directheid, intensheid en persoonlijk contact van de dj's met het publiek in een kleine intieme omgeving. Dat is wat het SubCulture concept typeert.

SubCulture zoekt een chemische reactie tussen publiek, muziek, entourage en dj. Deze reactie wordt een uniek podium gegeven door de Amuse Bouche, die ruimte biedt aan 450 man, in combinatie met een geluidsinstallatie die zijn weerga niet kent, fantastische lichteffecten en de visuals van de VJ's van de ATROA connection.

Op deze eerste avond zal het spits afgebeten worden door El Papricoo, een upcoming talent in de hoofdstedelijke dancescene. Na een uur worden de "wheels of steel" overgenomen door André from Norway, onder meer bekend van de door hem gehoste Mid-Nite Sessions clubavonden in de More en zijn verschillende sets tijdens Chemistry en Club Risk.

Aanvoerder van de line-up en degene die de zaal richting haar eerste hoogtepunten zal leiden is Angelo d'Onorio, ook wel kortweg bekend als dj Angelo. Na zijn residency in de legendarische Amsterdamse iT was Angelo al snel te bewonderen in vele Amsterdamse clubs als de Ma22o, Paradiso en de Roxy (U). Daarna werd hij door geheel Nederland vermaard om zijn skills, hetgeen driemaal resulteerde in de uitverkiezing tot "Beste Nederlandse DJ".

Daarnaast werkte Angelo veel aan het productiefront en bouwde hij gedurende zijn carrière een imposante discografie op. Door de jaren deelde Angelo het podium met TECHNO grootheden als Derrick May, Kenny Larkin, Billy Nasty, Laurent Garnier, Underworld, Slam dj's, Funk d'void e.v.a. Voorts was hij support-act bij de Prodigy, The Chemical Brothers, Orbital en Underworld. Angelo is resident bij Off Corso in Rotterdam en bij Chemistry

De avond wordt waardig en zeer energiek afgesloten door wederom een aanstormend talent aan het dj-firmament en resident van SubCulture, Robert Lommers. Hij zal zorgdragen voor de laatste orgastische ervaringen tijdens de kick-off van SubCulture.

Party info:
dj's: Angelo, Andre from Norway, Robert Lommers (NL), El Paprico (NL)
locatie: Amuse Bouche, Amsterdam
entree: 12 Euro
organisatie: SubCulture Events
plaats: Amsterdam

Voor meer informatie over voorverkoopadressen, tijden, enz. bezoek www.SubCulture-Events.nl

15 opmerkingen

Rotterdam heeft het Amsterdam zal het nooit meer krijgen :D
 
Klinkt zeer goed :D
 
2 dick: Rotterdam heeft inderdaad de nieuwe luxe mooie nichten clubs...of ze daar trots op moeten zijn....tja denk het niet. Gelukkig is Awakenings wel weer terug waar het hoort. En let op: Amsterdam komt keihard terug. Er is altijd nog één ding wat Amsterdam wel heeft en Rotterdam niet........SFEER!!!­! :zuipen:
Uberhaubt welis in Rotterdam geweest?
En wees gerust mejonge de gayparade is nog gewoon in adam.
En idd adam heeft idd sfeer jmmr alleen dat het een KUTsfeer is :x.
laatste aanpassing
 
Ja ben ik geweest. Jij waarschijnlijk niet in Amsterdam. Maar je moet je leeftijd in je profiel nog aanpassen. Die klopt niet, je lult namelijk als een kleuter. Too bad dickHEAD!!!!
Lange teentjes?

Too bad dickHEAD!!!!


Gelukkig ben jij wel volwassen.
Bedankt voor de nick trouwens daar was nog niemand opgekomen,maarja he adam wannabees zijn niet zo orgineel.
laatste aanpassing
 
Geen dank. Ik wist wel dat het de perfecte naam voor je zou zijn. Sorry mug ik ben geen wannabee. :x p.s. Je moet van een mug geen kakkerlak maken. Bij jou helaas al te laat.
laatste aanpassing
Amsterdam heeft het....
Eindhoven wil het....
Rotterdam heeft het niet nodig ;)
 
AMSTERDAM HEEFT HET
ROTTERDAM HEEFT HET NIET NODIG
EINDHOVEN WEET UBERHAUBT NIET WAAR HET OVER GAAT
Dus eigenlijk ben je een eindhovenaar?
 
Waar heb je het over?
2 dick: Rotterdam heeft inderdaad de nieuwe luxe mooie nichten clubs...of ze daar trots op moeten zijn....tja denk het niet

Rob heb jij weleens het beleid gelezen??
wil je dit soort dingen voor je houden
over kinderachtig gesproken
 
No comprende!
Artiest {SHOWLIST artist 3144, 46647, 122324}
ff terug naar het initiatief,erg goed,of het nou rotterdam of amsterdam is,de gemeente geeft de horeca overal de schuld van en het word tijd dat er wat gebeurt.bij ons in leeuwarden hebbeb ze het hele meindert tjoelker gebeuren ook op de horeca afgeschoven,en dat merk je zeker(ook al word het nu weer iets beter)