Partyflock
 

Summer Vibes Xclusive

anoniem gepubliceerd op
Vrijdag 2 Juni komt Special Events met een Nieuwe Editie van Summer vibes xclusive. Studio 62 op Cape Holland zal geheel gericht zijn op de kleuren wit met een tintje zwart. De hoofdact van deze avond is niemand minder dan Erick E. Welbekend van alle grote festivals en uiteraard zijn laatste optreden op Summer vibes xclusive, welke geheel uitverkocht was. Naast de hoofdact zal de talentvolle Quintino, ondersteund door MC Lady Bee(Innercity), de zaal op zijn kop zetten. Het zal dus geheid een geweldige zomerse avond beloven! Door de massale vroege opkomst van vorige edities zal Erick E wederom al om 23.00 zijn opwachting maken dus zorg ervoor dat jij er bij bent en het niet mist!

Het thema van de avond is nieuw bij Summer Vibes! De zaal zal gevuld zijn met de kleuren wit en zwart. Wat iedereen weet is dat de kleuren dus zeker door het publiek altijd goed opgepikt worden en er dus zeer zeker een fantastisch plaatje zal ontstaan!!

Lokatie :
Studio 62, of eigenlijk Loods van Conservatie, maakte vroeger een functioneel onderdeel uit van de werf waarnu Cape Holland gevestigd is. Het is een vrijstaand gebouw in basiliek vorm met een middenbeuk, twee zijbeuken en een sierlijke, geklonken ijzeren constructie. Oorspronkelijk was de loods in gebruik voor het conserveren van onderdelen. Toen het gebouw in de jaren '50 geschikt werd gemaakt voor expeditie, is de ijzeren constructie van de middenbeuk versterkt zodat het een kraanbaan en loopkat kon dragen. Tevens is het middengedeelte van de tussenverdieping verwijderd waardoor een omloop (vide) ontstond. Na de renovatie is de hal is aangekleed met mooie gordijnen, heeft een vide, bars in oude stijl, sfeervolle verlichting en een podium. Studio 62 wordt daarom door de organisatie van Summer vibes xclusive bijzonder geschikt bevonden om een evenement te organiseren en zal ervoor zorg dragen dat Studio 62 lekker Braziliaans wordt ingericht en dat, naast de dj’s, de danseressen je in de verleiding bregen om mee te dansen.

Het thema van de avond is natuurlijk veelzeggend! Brazilië is te herkennen aan zijn groen en gele kleuren, dit zal dan ook veelvuldig terug komen in de aankleding. Daarnaast zal de zaal vol staan met tropische elementen om het zomergevoel van 2006 bij iedereen op te roepen.

Optredens:
De spits wordt deze avond afgebeten door Alain dela Groove uit Alkmaar. Deze super enthousiaste DJ gaat voor het eerst zijn opwachting maken in Den Helder en zal alles uit de kast halen om ervoor te zorgen dat iedereen weet wie hij is. Naast Erick E zal de resident “Talented DJ” de man wiens naam onlosmakelijk verbonden is met Summer vibes xclusive, Quintino zijn kunsten vertonen. Hij zal na Erick E laten zien waar hij goed in is. Wat we van hem gewend zijn zal dit zeker lukken met zijn funky latin house beats. Hij zal iedereen op de dansvloer laten rocken!

Gedurende deze sensationele avond zijn er ook danseressen aanwezig. Van veraf komen zij naar Den Helder om hun danskunsten te tonen. Zij zijn een echte aanvulling op de avond. Voor het ultieme hoogtepunt en het contact met het publiek zal MC Lady Bee (welbekend van alle grote festivals die er zijn) een geweldige aanvulling zijn op alle hoogtepunten van de avond!

Kortom, reden genoeg om te komen, lekker te dansen en te genieten! Wegens de grote belangstelling zijn er al veel kaarten verkocht en verzoekt Summer vibes xclusive de kaarten in de voorverkoop te halen!

2 opmerkingen

Lekker hoor, we zetten de tent op zijn kop !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
eerst zien dan geloven. Als het net zoals de vorige was dan word t :D :P