Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe editie Beatitude in Breda

gepubliceerd door , op
Nieuwe editie Beatitude in Breda
27 april 2006
Vanwege het enorme succes van de eerste editie afgelopen december komt er 12 mei een vervolg op Beatitude. Opnieuw zal Kerkplein onderdak bieden aan een gevarieerde line-up van live-acts en dj's. De grote zaal zal dit maal in het teken staan van Detroit-techno. Castro Le China, Joachim en Steve Rachmad zullen het publiek helemaal uit hun dak doen gaan met hun constant beukende techno. In de kleine zaal maken de warme minimale klanken de dienst weer uit. Achtereenvolgens zullen AneXX, Jason & The Argonauts (live) en Lauhaus er een speciaal feestje van maken!

Technotalent Castro Le China zal de avond openen in de grote zaal. Hij draait nog niet zo lang, maar heeft ondertussen al wel op Heroes of Techno, in de Poema RAW en Kingdom the Venue gedraaid. Hierna zal de Rotterdamse technoheld Joachim het podium betreden. Met een mix van diverse stijlen gecombineerd met invloeden uit Detroit zal hij hoge ogen gaan gooien in Breda. Naast vele internationale boekingen stond Joachim onder andere op Dance Valley, Awakenings en Reactor. Last but not least: Steve Rachmad! Beatitude is onderdeel van een uitgebreide wereldtour, waarmee hij zijn zilveren jubileum in de muziekwereld viert. Met een extra lange 2,5 uur durende set zal de vader van de Nederlandse Detroit-techno exact laten zien waarom hij al 25 jaar aan de top van de internationale dancescene staat.

In de kleine zaal zal AneXX de spits afbijten met zijn originele, funky minimaltechno. Beatitude is enorm trots dat ze dit Bredase talent als resident hebben weten te strikken. Om middernacht zal het knotsgekke viertal Jason & The Argonauts het publiek opnieuw versteld doen staan met hun energieke optreden. Eind december ging de hele zaal compleet uit z'n dak en op 12 mei zullen deze heren beginnen waar ze de vorige keer mee zijn geëindigd. Dus wederom een gegarandeerd spektakel! Als afsluiter komt ditmaal Lauhaus zijn kunsten vertonen. Het harde werken van Lauhaus heeft zijn vruchten afgeworpen met als beloning optredens op In Qontrol, Innercity en Awakenings. Met zijn mix van de minimale en diepe kant van zowel techno, electro als house zal hij de mensen tot het eind aan het dansen houden.

Beatitude combineert vette techno met een gemoedelijke sfeer. Er zal deze avond gestreefd worden naar de Brabantse gezelligheid. Daarom is weer gekozen voor de prachtige locatie Kerkplein. Schitterend ingericht in de warme stijl van de Renaissance heeft het goede faciliteiten en de modernste snufjes op het gebied van licht en geluid. Naast toonaangevende artiesten wordt er ook veel nadruk gelegd op visuele aspecten en show. Originele live-acts, professionele danseressen, prikkelende vj-beelden en spetterende lasershows zullen onderdeel zijn van dé knaller van de meimaand!

Kaarten kosten in de verkoopverkoop wederom slechts tien euro (excl. fee) en zijn verkrijgbaar bij ruim 140 verkooppunten door het gehele land. Het maximale aantal bezoekers zal op achthonderd worden gesteld om te zorgen dat mensen voldoende dansruimte hebben. Check www.beatitude.nl voor meer info.

Beatitude - Stop searching!

15 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 32270, 61062}
heb er zin in!:cheer:
eindelijk iets goeds in Breda :jaja:
En nog steeds vind ik het niet leuk dat het tegelijk is met Awake :(
 
Uitspraak van * Kirsten * op donderdag 27 april 2006 om 15:50:
En nog steeds vind ik het niet leuk dat het tegelijk is met Awake

ben ik met je eens, word toch awak
Uitspraak van verwijderd op donderdag 27 april 2006 om 15:56:
ben ik met je eens, word toch awak

M'n Awake-kaartje is net voor me gekocht maar denk dat er een paar mensen boos op me gaan worden O:)
Had de vorige Beatitude ook al overgeslagen :x
Helaas kan ik er niet bij zijn:-( Vorige keer was zeer geslaagd
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 710, 2340, 1121}
Artiest {SHOWLIST artist 55087, 1789}
Uitspraak van Jenmen! op donderdag 27 april 2006 om 14:44:
eindelijk iets goeds in Breda




Waar ben jij de afgelopen 3 jaar geweest ?
Leuk!
zaad feest
sorry kon het niet laten
Sukkel!!!
Sorry ik kon het niet laten
Dit is echt wel een vet feestje ofzo!!!
Dat je nog niet volwassen genoeg bent om het te snappen dat is je eigen probleem!!!
Uitspraak van verwijderd op donderdag 27 april 2006 om 21:50:
Waar ben jij de afgelopen 3 jaar geweest ?


:D

Te weinig in de boulevard in ieder gaval....
Zeker wel dit feestje! Véél meer sfeer dan awake in rotterdam! Is toch een totaal ander feestje imo! :D
Werkzaam bij DARE Events
hopen dat we dit keer wel binnenmogen bij kerkplein of passen we weer niet in het plaatje van de tent :S;)