Partyflock
 
­ Nederland

Time Warp 14

anoniem gepubliceerd op
Time Warp 2003
4 april 2003
FeestTime Warp 2003 · Fight for your Right to Party
Datumzaterdag 5 april 2003
WinactieTime Warp 2003 actiegesloten
LocatieMaimarkthalle Site
Meer dan 9 jaar lang al trakteert Time Warp zijn publiek op evenementen met een eerste klasse line-up en kwalitatief hoogstaand licht- en geluidsinstallaties naast overweldigende decoratie en een zeer uitbundige atmosfeer. Zaterdag, 5 april verklaren ze voor de 14de keer de legendarische "algemene noodtoestand" uit rond de "Maimarkthallen" in Mannheim en de vlakbij gelegen "Broadway Club". Op die manier blijft het gehele terrein van 19.30 uur tot 14:00 uur 's middags de volgende dag, volledig voorbehouden voor partypeople en ravers vanuit heel Europa (om U een idee te geven: vorig jaar waren dat er zo'n 11.000). De line-up van deze Time Warp garandeert hoge verwachtingen en zal zonder enige twijfel veel plezier en tevredenheid bij het publiek teweeg brengen :

DJ¹s :
Sven Väth, Paul van Dyk, Richie Hawtin, Umek, Underground Resistance presents Red Planet, Dave Clarke, Adam Beyer, Timo Maas, Chris Liebing, Marco Bailey, Felipe, DJ Koze, Ricardo Villalobos, DJ T, Tobi Neumann, Toni Rios, Ata & Heiko, DJ Erg, Marc Bean, Ramin, DJ Meat, en vele anderen..

Live-acts :
Alter Ego, Speedy J, Legowelt, Vanguard, The Advent..



Hoofdact dit jaar wordt Sven Väth (na Carl Cox en Green Velvet op vorige edities). Dit zal Sven¹s eerste set zijn na zijn jaarlijkse retraite en hij zal dus in topvorm zijn om het publiek tot op een kookpunt te brengen. Verder presenteert Time Warp niet zonder enige fierheid, een speciale dj-set van Detroits cultlabel Underground Resistance. Dit magnifieke Submerge Techno Label "Red Planet" maakte muziekgeschiedenis met verbazingwekkende hits als Stardancer, Ghostdancer of Sex in Zero Gravity. En zelfs wij zijn benieuwd want ook wij weten nog niet welke dj. deze veelbelovende set zal neerzetten. Paul van Dyk is terug na een drie jaar lange afwezigheid en daar zijn we heel blij om. Richie Hawtin en Chris Liebing zullen hun sets een extra waarde geven door het gebruik van het Final Scratch-systeem. Een systeem waarbij Richie Hawtin een belangrijke rol speelde in de ontwikkeling ervan. Ook Umek is terug na zijn eerste bezoek aan Time Warp in 2002. Dat bezoek viel zo in goede aarde dat hij niet alleen de hallen op zijn kop zal zetten maar ook onze cd-spelers want hij mixt de volgende Time Warp-compilatie die op 7 april in de winkels zal liggen. Marco Bailey, een publiekslieveling in Europa maakt zijn debuut op Time Warp en Speedy J komt er zijn nieuw album voorstellen. Legowelt, de tweede Nederlander, zal het Time Warp publiek meenemen op zijn fantastische "Disco Route", evenals Vanguard die dit jaar hun grensverleggende track "Flash" opnieuw uitbrengen via Virgin records. Voor onze "house-floor" werken we samen met onze vrienden van de "Monza Club". Zij zullen hun originele flair laten overbrengen door DJ Koze, DJ T, Ricardo Villalobos en Tobi Neumann. Met zoveel specials, weet je alvast zeker dat er excessief zal gefeest worden! Maar onze gasten kunnen ook een welverdiende rustpauze inlassen in de gezellige Chill-out tent. Ook daar zal naast het auditieve aspect, veel aandacht worden besteed aan spectaculaire decoratie en video-projecties. Uitgebreide biografieën, foto-materiaal van de dj¹s en de sfeer, kan je terugvinden op Time Warp's home-page: www.time-warp.de.

De voorverkoop van tickets is reeds van start gegaan. Voor Nederland is dat bij Ticketservice NL en Rub.ber Travel (www.rubber-travel.com). Rub.ber Travel organiseert tevens een busreis: prijs € 85,- (bus + ticket). Info: beee@rubber-visions.com



25 opmerkingen

ik heb er zin in :bounce:
 
Tot nu toe is dit het line up van het jaar voor mij ik ben aanwezig :bounce:
Der Sven staat dan zeker als try-out eerst in Rotterdam op 21 maart in Off-corso. Gaan we eerst daar wel even kijken hoe die het daar doet....!!!
 
ich liebe Sven !!!
 
Artiest SinSuline
Na die set op innercity 2001 van Sven hoef ik 'm niet meer te zien....! :(
 
Het feest draaid niet alleen om Sven ik wenie ik zie genoeg andere voor wie naar duitsland wil afreizen ik wenie hoe het met jullie zit
:vaag: %) %-) %| %-| %( %-(
only techno en dan zo lang?

pfff dat trek ik nie op de nuchtere maag....
 
inderdaad major....die sven is beslist niet waarvoor ik afreis...shit als dat zo was dan gink niet naar een feest met nog tig dj's in de line up. beetje vaag!
 
Denk dat ik ook ga! :D
ziet er lekker uit :D

maar als lui alleen voor sven gaan..
kennen ze net zo goed thuis blijve,.
Kalluf >>>> niet nuchter blijven dus!!!!!

Wel een hele vete line-up alleen vet lang rijden
en nog een keer terug gaat natuurlijk niet goed...

De line-up is wel vet en voor sven hoef je niet
af te reizen maar er draaien vet veel super schranz dj's dit word knallen ga er toch nog een
keer over nadenken...

Sowieso wel naar MayDay want dan pit ik in een hotel......
i dont do drukz
 
Er staat dat je kaarten kan kopen bij de ticket service. Ben al naar het postkantoor geweest maar die kaarten hebben ze niet. Weet iemand misschien hoe dat zit??
misschien is het ticketbox?
dit gaat leuk worden :)
Dit word zekerzzz genieten!!!! ik ben aanwezig op dat festijn
Ik ga er ook heen!! Ich liebe Techno....



:bounce:
laatste aanpassing
Ik ben er waarschijnlijk ook bij! Line up is echt super!! Gewoon een feest van 18,5 uur! Nog even kijken of we het met het vervoer kunnen regelen..
 
Vervoer is geen probleem. Ga gewoon even naar http://www.rubber-travel.com/ en dan word je netjes opgehaald en thuis gebracht.Ik ga sowieso met die bus heen. Heb het vorig jaar ook gedaan en het was super geregeld. Een uurtje of 4 rijden en op de terugweg heb je dat niet eens door. Als je gaat laat het dan ff weten.
Tja maar is wel een stuk duurder, ben maar een arme student:(
18,5 uur vet

laat me raden wordt zo een avond

:bounce: :xtc: :bounce: _______/ (sos)
:bounce: ______/ (sos) :xtc: :bounce:
:xtc: :xtc: :bounce: ____________________­/ (sos)
:bounce: ________________/ (pep)
:bounce: :bounce: :bounce:
ik ga bus regelen
lees er meer over op het fora
Artiest Manzel
Hmm heb er al vaak over nagedacht om er heen te gaan. Het enige probleem is dat ik dan zeker drugs nodig heb en aangezien dat ze met de loveparade ook zo bruut aant controleren waren ga ik denk ik niet. Als jullie iets weten over de controle van vorig jaar dan moet je me maar iets laten weten.
To jurrie techno: Wees maar voorzichtig, er gaan geruchten over razia's in de bussen en auto's...

Dus wees gewaarschuwd, gun ze dat plezier niet!!