Partyflock
 
­ Nederland

Maak er een goede vrijdag van!

anoniem gepubliceerd op
Maak er een goede vrijdag van!
6 april 2006
Goede Vrijdag is de vrijdag vóór Pasen. De Kerk herdenkt dat Jezus Christus werd gegeseld en, aan het kruis genageld, stierf. Door zijn kruisdood, zo leert de kerk, heeft Jezus Christus iedereen van zijn zonden verlost.

Een groot deel van de mensen weet niet waarom goede vrijdag, goede vrijdag is. De bovenstaande uitleg van deze “blijde gebeurtenis” komt regelrecht van de site van de katholieke kerk. Op zich niet verkeerd. Het is witte donderdag (even voor de duidelijkheid, zo wordt de donderdag voor goede vrijdag genoemd) en vrijdag ben je vrij. In principe heb je dus een extra stapavond. De paaseieren zijn al bijna verstopt, dus de tijd dringt.

Voordat je ze moet gaan zoeken is de vraag wat ga je met die extra stapavond doen? Er zijn natuurlijk verschillende opties. Het is namelijk zo dat meer mensen op deze speciale avond een feest organiseren. Lastig of niet. Het word een typisch geval van keuzes maken. Nou ja, keuzes maken? Het is alweer een poosje geleden, maar 13 april is er eindelijk weer een Drift! Deze witte donderdag-avond zal Doornroosje geheel in het teken staan van vette beats, vadsige deco’s en fijne mensen. Een dansje voor Pasen!

Pitto zal de avond sfeervol beginnen met zijn “heiligste” sounds. House met ballen en techno uit het hart. De laatste jaren is Pitto voornamelijk bezig geweest met het opzetten van een eigen live-act. Muziek maken, muziek maken. Niet zonder resultaat. Zijn liveset staat als een huis. Funky en fris. Pompend en bruut. Nooit dezelfde set en altijd nieuw materiaal. Met een drietal sterke releases in het vooruitzicht zal hij een hele waardige opwarmer zijn. Het is een tijdje geleden. De plaatjes zijn weer afgestoft en vanavond is hij weer terug bij datgene waar het ooit mee begon..

Hierna zal Darko Esser het roer overnemen voor een speciale live-set. Zijn populariteit blijft groeien en met een tiental ijzersterke releases op stapel ziet het ernaar uit dat dit nog maar het prille begin is. Het gaat hem voor de wind en Nederland is een bestseller rijker. Verwacht heerlijke “emo-tech” met veel gevoel voor sentiment en een hoge dansbaarheidsgarantie. Een uur lang zal onze “ birthdayboy ” zijn vetste materiaal laten horen Een leuke bijkomstigheid is namelijk dat hij deze avond jarig is. En waar kan hij dit nou beter vieren dan in zijn eigen geliefde nachttempel..

Na al dit feestelijke gebruis is er nog meer. Nuno dos Santos en Brent Roozendaal zullen met een speciale back2back set de avond afsluiten. Van elektro tot minimal en van house naar techno, het maakt niet uit. Een doel voor ogen. De zaal moet los! Nuno dos Santos werd uitgeroepen tot Nederlandse doorbraak van 2005. Niet voor niets is hij resident van Full Spectrum, de Utrechtse kwaliteitsorganisatie die Nederland het laatste jaar vol torpedeert met topartiesten plus feesten. Met een perfect gevoel voor sfeer en een platencollectie die breder is dan Budd Spencer, kan deze geweldenaar gewoon vreselijk goed draaien. In 2005 ging het al erg goed. In 2006 zal het alleen maar beter worden. Een primeur op uitnodiging! Brent Roozendaal heeft in Nijmegen weinig introductie nodig. De laatste tijd maakt hij steeds meer naam. Onder andere met het fameuze Mesjokke dj team, wat hij onlangs met Aron Friedman is opgestart. Afsluiten op je eigen feest is super cool en helemaal back2back met een van je favoriete Nederlandse dj’s! Brent Roozendaal hoopt maar dat Aron Friedman hem zijn zonde kan vergeven..

Drift zou natuurlijk Drift niet zijn zonder de fantastische ondersteuning van Maaike en haar sfeerbeheer. Momenteel is ze met hart en ziel aan het werk om er weer iets heel bijzonders van te maken. Iets met lachspiegels.. Tel daar nog de visuals van Vingerverf en Versus bij op en een kind kan de was doen..

Maak er dus een goede vrijdag van!

14 opmerkingen

 
Artiest Nivek
Amen b)
Artiest Ree
vette flyer
 
Idd een vette flyer ja :)
tot dan :)
NO PROBLEM !!!

Met de GROTE nadruk op GOEDE :P:P
 
gortig!
Artiest {SHOWLIST artist 21901, 78274}
helaas heb ik die dag mijn eigen feest
(y)..B)
laatste aanpassing
Werkzaam bij Vier
Dag erna werken, nog even afwachten ben bang dat het hem niet wordt:(
Maandag namelijk ook al vrij vanwege TDK timewarp
 
eens kijken of deze editie voor mij onderstaande editie kan overtreffen!

wat was dat een heerlijke drift!!!
laatste aanpassing
paul: dat was idd een heerlijke drift! Ben trots dat je deze foto laat zien; was die avond namelijk zelf verantwoordelijk voor de foto's :)

wordt weer driftig dansend donderdag doorkomen :D
shit hee, moet de volgende dag wel werken..
Uitspraak van RawTech op donderdag 6 april 2006 om 20:18:
helaas heb ik die dag mijn eigen feest


Alsof je anders wel naar deze muziekstijl/locatie was gegaan :| :)