Partyflock
 
­ Nederland

Kortsluiting in Studio 80

anoniem gepubliceerd op
Kortsluiting in Studio 80
29 maart 2006
Kortsluiting is een nieuwe avond in Studio 80 en wordt georganiseerd door de Release Dance Award winnaar van 2005 Nuno dos Santos en Electronation residents Groove Addicts. Kortsluiting is vooruitstrevend en verfrissend in geluid en in sfeer en voert je dan ook mee in een krachtstroom aan maximale elektronische gezelligheid. Muzikale (ge)leiders op deze kick-off van Kortsluiting zijn DÉJÀ NU Soundsystem, Jefferson en Pablo Lamberti.

Onder de naam DÉJÀ NU Soundsystem hebben Nuno dos Santos en Groove Addicts de handen ineen geslagen en zullen ze op deze eerste editie van Kortsluiting een speciale back2back set doen op 6 decks waarbij veel gebruik zal worden gemaakt van samples en soundeffecten. DÉJÀ NU Soundsystem neemt je mee op een vier uur durende spannende trip langs alle uithoeken van het house genre, van (deep)house tot minimal, new wave, electro, techno en meer. DÉJÀ NU staat overigens voor de eerste twee letters van de voornamen van deze 3 dj's, maar is natuurlijk ook afgeleid van het bekende verschijnsel "déjà vu": de ervaring iets mee te maken waarvan je tegelijkertijd de indruk hebt het al eerder te hebben meegemaakt, terwijl je weet dat dat niet het geval is. Een déjà vu wordt daarom ook wel omschreven als "kortsluiting" van de hersenen! We zijn benieuwd of jouw hersenen bestand zijn tegen de muur van elektronisch geluid die DÉJÀ NU Soundsystem zal opwerpen.

Jefferson is een dj pur sang. Hij begon met draaien in 1992 en is groot geworden in de Roxy op de Speedfreax feesten van Joost van Bellen. Behalve dat hij nu regelmatig te zien is op feesten als Dance Valley, Chemistry en Silly Symphonies, verkoopt Jefferson de beste platen in het befaamde Outland Records en heeft hij samen met Eric de Man ook zijn eigen internet radioshow bij Studio 80. Ook heeft Jefferson al een aantal mixcompilaties op zijn naam staan. Een ragfijne mix van minimal techno en jackin' house, dat kun je van hem verwachten.

Pablo Lamberti is één van de nieuwe aanwinsten van Electronation en hij vertegenwoordigt de minimalere sound van het Electronation collectief. Vorig jaar was Pablo Lamberti (vaak samen met zijn dj maatje Nauta) al veelvuldig achter de draaitafels te vinden in clubs en op feesten als Groove City, Paradiso, Glamtech, Now & Wow en FFWD Streetparade, en ook dit jaar belooft hij weer veel minimal & clickhouse floor action te brengen. Zo is Pablo dit jaar ook weer van de partij op Dance Valley.

Kortsluiting gaat lekker lang door, dus baan je een weg naar Studio 80 en laat het paasweekend goed beginnen!

2 opmerkingen

 
WAT ERG :|