Partyflock
 
­ Nederland

DJ Remy voor het eerst in Groningen

gepubliceerd door , op
Al jaren staat hij bovenaan het verlanglijstje van vele Groninger dance liefhebbers en eindelijk is het dan zover: Remy draait op Silver City. En het is des te opmerkelijker dat Remy in zijn 16-jarige carrière nu pas voor het eerst in Groningen te bewonderen is!

Silver City is al bijna 3 jaar bezig met het organiseren van progressive feesten in Groningen. Na gast dj’s als Fred Numf, Harry Lemon ([dj=16979]{Artiest met ID 16979 bestaat niet!} ) en Matthew Dekay haalt Silver City nu Dj Remy naar Groningen.

Dj Remy is al sinds 1990 actief als dj en producer en hij is voor velen een begrip in de dance scene. In Nederland en in het buitenland heeft Remy op elk groot festival en in elke grote club gestaan; van Dance Valley tot Innercity, Extrema Outdoor, Awakenings, I love techno, Godskitchen, Amnesia (Ibiza) en nog veel meer. Hij is overal in de wereld geweest, behalve in Groningen. Maar daar gaat op 8 April 2006 verandering in komen.

En dat zullen de Groningers weten ook. Naast een 3 uur durende set van Remy wordt Groningen op deze bijzondere avond muzikaal getrakteerd op maar liefst 12 dj’s, waaronder Wesz, Zudisko, Puck, Maarten Schippers en Maslow. In Simplon zal deze avond het dak er af gaan. De 12 dj’s zullen in 3 verschillende area’s zich van hun beste kant laten zien en de lekkerste techno, minimal, electro en progressive ten gehore brengen.

Het deco-team zal op deze avond extra groot uitpakken. Aan visuele prikkels zal het op deze editie van Silver City zeker niet ontbreken. Verwacht het onverwachte!

De bovenzaal wordt gehost door Electronic Treatment, van het gelijknamige techno-internetprogramma. Daar zal de bij velen bekende dj Lennert Bezemer te horen en te zien zijn. Lennert Bezemer, ondermeer bekend van de Full Spectrum avonden en zijn residentie in de Utrechtse club Poema, deelde het podium de afgelopen jaren met grootheden als Alexander Kowalski, Billy Nasty en Paul Kalkbrenner. Bezemer weet als geen ander de beste platen te vinden voor zijn sets die variëren van techno tot electro en minimal.

In het Café kun je nog dj’s Ven, Left, MKN en Sebastian Hermod achter de draaitafels treffen. Al met al een behoorlijk gevarieerd muzikaal aanbod. Zorg dat je deze avond in Simplon niet mist!

Kaarten voor dit feest zijn slechts 8,50 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur! Een plaats op de gastenlijst is ook mogelijk! Ga naar de gegevens van dit feest op Partyflock en doe mee aan de verloting! Voor meer informatie, ga naar http://www.silver-city.nl.

17 opmerkingen

Zekers vet, alleen te ver weg...

Veel plezier

:)
 
Kheb al wat anders :)
 
Artiest Sinclair
Goed stukje (y) Bring it on with Remy!
Artiest {SHOWLIST artist 95822, 39766}
Koel..Remy is vet (y) Lemon 8 ook trouwens...
 
wordt te gek! (y)
als je 1 keer bent geweest, wil je niet anders meer:)
 
remy + simplon = dak er af
 
En het is des te opmerkelijker dat Remy in zijn 16-jarige carrière nu pas voor het eerst in Groningen te bewonderen is!


uuuuh niet helemaal waar :no: zaterdag 6 september 2003 Civilization outdoor :yes:, dáár was hij voor het eerst in Groningen :-)

Boeie, ik zeg toch, véél plezier en succes (Y)
Werkzaam bij Booom
Artiest {SHOWLIST artist 60237, 16477, 36980}
Je hebt helemaal gelijk! Ach, het feest wordt er niet minder om inderdaad :D
 
Werkzaam bij Nieuw Vuil
Ik hoop dat hij intussen wel wat nieuwe platen in z'n koffer heeft gestopt :P
Hij zou overigens ook op Audio Deluxe draaien maar toen kwam hij helaas niet (Wegens ziekte dacht ik)
Maakt ook niet uit.
8 April gaat het dak eraf in Simplon, in hoeverre je daarvan kan spreken in een zaal die half onder de grond is :D
Artiest Adri
Niet mis...hier wil ik ook wel even bij zijn :)
Even?? :-S
Uitspraak van Maslow op vrijdag 31 maart 2006 om 17:17:
Even?? :-S



haha ;) nou vooruit, iets langer dan eventjes...
tot vanavond allemaal!