Partyflock
 

Drill Effect

gepubliceerd door , op
Drill Effect
27 maart 2006
Op vrijdag 7 April 2006 zal de eerste editie van Drill effect plaatsvinden. Dit gaat allemaal gebeuren in de sfeervolle en gezellige locatie Lazzurra te Maaseik. Lazzurra word deze avond omgetoverd tot Jump-Tempel. Deze stijl zal dan ook voornamelijk uit de speakers klinken.

Line Up
Emender Vs Evo
De avond zal geopend worden door niemand minder dan Emender & Evo. Deze 2 dj’s zijn ook bekend onder de naam Trauma Team. Deze residents van Meltdown zullen een mix van Jump, Tek-club en Oldskool neerzetten.

Tristan & Neostar
Deze twee Belgische dj’s zijn onder andere bekend van hun laatste release op Jumper Records, Tristan & Neostar – All Heart/The Dancefloor. Nadat ze in 2004 op Defqon gedraaid hadden volgde er veel boekingen verspreid door Nederland en België. Daarnaast zijn ze resident van Jumpmatic. Op Drill effect zullen ze zich van hun beste kant laten zien en horen.

T-Mot Vs El Magico AKA Serious Impact
Serious Impact draait alweer een aantal jaar samen. T-Mot is de man achter de gezellige feesten in Bar Dancing Life. Serious Impact was al meerdere malen te bewonderen op Mania. Op Drill Effect zal Serious Impact het publiek weer verwennen met een grote portie Jump. Tevens hebben zij de promo cd gemixt die de eerste 50 bezoekers zullen ontvangen.

Lobotomy Inc
Vanuit Lille Frankrijk zal niemand minder dan Lobotomy Inc naar Maaseik komen. Deze Franse jump koning is al enkele jaren bekend in de scene. Het begon allemaal in 2002 met Lobotomy Inc. – The Test. Na deze release volgde er nog heel veel op labels zoals Babaorum, Chicago Connection, Warez Audio, Unik en Atomic Techno. Tegenwoordig heeft Lobotomy Inc zijn eigen label waarop inmiddels 6 platen zijn uitgekomen. Ook kennen we deze dj van de grote feesten zoals Reverze, Qrimetime en Hardbass.

Wizard
De Tovenaar zal Drill effect tot een goed einde brengen. Wizard is inmiddels al bij vele mensen bekend en reist stad en land af om zijn kunsten te vertonen. Na zijn eerste boeking op Mania ging het balletje sneller rollen. Op Megarave draaide hij in de Talent-room. ID&T radio nodigde hem uit om een set te komen draaien.
Daarnaast stond hij op Nature One, Raving Nightmare en op meerdere edities van Mania.

De avond begint om 21.00 uur, dus zorg dat je op tijd komt. Voor de eerste 50 bezoekers zal er een promo cd klaarliggen bij binnenkomst. Ook zal er een bus rijden naar Drill effect meer info vind je hier

15 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Dat lijkt een leuk feessie
uiteraard van de partij :yes:

Tristan & Neostar (y) (y)
Artiest {SHOWLIST artist 43695, 8008}
Word weer een goeie in maaseik (y) , drill&jump time at lazzurra eindelijk :-)
Komt zeker goed :yes:
 
Werkzaam bij Haelen.tk
suc6 guys!
Artiest {SHOWLIST artist 37318, 39045, 10459}
Word flink knallen daar in belsch!
Ben ook wel benieuwd naar de lokatie!
Werkzaam bij Lakeste
Uitspraak van T-MOT op vrijdag 31 maart 2006 om 09:25:
Ben ook wel benieuwd naar de lokatie!

Die is echt heel erg vet :yes:
Gaat dik worden !
 
Let's get the party started @ Lazzurra :bounce:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
:)
 
Artiest Da Hustla
Tristan & Neostar :respect:
hey hey , i come with crazy's lobo
 
Wordt zeker :bounce:!!!
Flink van jumpen!
We moeten ons toch maar us dat skieen aanleren he!
hebben we vrijdag mooi de kans voor!

I hope Jean Patrick plays some nice new Demo's
The raw hard tek-club shit!
Artiest {SHOWLIST artist 61507, 38666, 43052, 35651, 5418}
aanwezig