Partyflock
 

Electronation in de Effenaar

gepubliceerd door , op
Na een succesvolle eerste editie keert Electronation terug om in de Effenaar een tweemaandelijkse avond te organiseren. Electrohouse viert op dit moment hoogtijdagen. Het genre wordt groter en groter. Dit verklaart het overweldigende succes van de Electronation avonden die een aantal jaren geleden het licht zagen in Amsterdam. Naast het organiseren van dance feesten host Electronation ook podia op verschillende festivals zoals Dance Valley, Impulz Outdoor en 5 Day’s Off.

Tijdens deze editie in de Effenaar zullen de spotlights volledig gericht zijn op de resident dj’s van Electronation. De nadruk van de avond zal liggen op interactie tussen dj en publiek. Grenzen tussen podium en dansvloer zullen vervagen. VJ’s Kijkbuiskinderen zullen met hun spectaculaire lichtshow de avond letterlijk kleur geven.

Herr Arter en Terry Toner zijn Electronation resident dj’s van het eerste uur. Deze twee mannen weten wat ze moeten doen om een Electronation avond onvergetelijk te maken. Herr Arter’s stijl is het best te omschrijven als Duitse electro house. Hoogtepunten uit zijn carrière tot nu toe zijn de sets in het buitenland en de verschillende Awakenings feesten waar hij draaide. De 22 jarige Terry Toner werd in 2003 binnengehaald bij Electronation. Dit betekende zijn doorbraak. Naast resident bij Electronation draaide hij naast top dj’s als Jeff Mills, Fat Boy Slim en Dave Clarke. Terry mixt alle stijlen house muziek tot één geheel. Daarnaast komt zijn voorliefde voor acid duidelijk in zijn sets naar voren.

Naast deze dj’s staan er nog vier andere Electronation residents op het affiche. De volgende naam is Mason. Grote namen als Tiga en Alter Ego tippen hem als aanstormend talent. Zijn sound is en mix van electro, funky breaks, tech-house afgewerkt met een pop randje.

Het vrouwelijke boegbeeld van Electronation is Eva Maria. Met haar warme groovy electro sound kreeg ze de voetjes al van de vloer op festivals als Extrema Outdoor en FFWD Dance Parade.

De volgende dj van de avond is Pablo Lamberti. De roots van deze Duitser liggen in de techno. Daar is hij gedeeltelijk vanaf gestapt en momenteel is zijn stijl een mix van electro en minimal techno.

De laatste dj van de avond is de Rotterdamse Nauta. Hij draait een mix van electro en techno met een vleugje house. Vanavond kunnen we een lekkere gevarieerde electro set van hem verwachten.

13 opmerkingen

Ah ziet er relaxt uit!! Zeker van de partij!
Bagger line up?
Waarom dan? Ik vind het altijd zo fijn als mensen niet onderbouwen wat er dan zo slecht aan is.
Als iets niet jouw ding is betekent het niet dat het bagger is.
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Wat een datum, dan is het errug druk met feessies.... Nederland wordt te klein, in de agenda dan.. ;)
Uitspraak van Housewerk op woensdag 22 maart 2006 om 11:36:
bagger line-up

Pfff wat nou bagger line-up. Alsof het alleen maar om de grote namen draait ofzo.

Juist tof dat ook eens de wat minder bekende DJ's hier een kans krijgen. Is sowieso een hartstikke tof concept dat hier in het Zuiden zeker welkom is hoor. Zijn leuke gezellige feestjes en ik vind het tof dat ik nu alleen maar op mn fietsje hoef te stappen voor een avondje swingen. :)

Electronation draait wel effe om meer dan alleen een spetterende line-up namelijk :)
Oja, dat wil dus zeggen: Ik ben er zeker bij :P Awake doe ik een dagje eerder wel. :)
Andere dj´s is idd een keer leuk ik plak continu posters van allerlei gabberfeesten met dezelde dj´s. Altijd leuk om ook een keer een met rose besmeurde griet te plakken. (en hans je hoeft niet te reageren want die posters hangen gewoon en je plakt ze niet weg)
laatste aanpassing
Artiest Faux
ik weet wel waarom hij het een bagger line up vind hoor...
 
Bagger line-up????????!! :[

Terry Toner en Herr Arter :respect:
Check www.djguide.nl voor vrijkaarten!!