Partyflock
 
­ Nederland

Cabin Fever

gepubliceerd door , op
Cabin Fever
9 maart 2006
FeestCabin fever · Don't miss the flight
Datumvrijdag 7 april 2006
WinactieCabin fever actiegesloten
LocatieNow&Wow
Op vrijdagavond 7 april 2006 zal in de Now&Wow hét nieuwe gayminded event van Rotterdam plaatsvinden: Cabin fever. Het feest zal geheel in het teken staan van vliegtuigen.De Wow-zaal van de Maassilo in Rotterdam zal tijdens deze avond geheel omgetoverd worden tot vliegveld, met een incheck-balie, landingsbaan en cabine, inclusief de nodige stewardessen. Cabin fever neemt je mee terug naar de sfeer van de jaren ’20-’30. Met een classy en feel-good sfeer probeert de organisatie een tegengewicht te bieden aan de hardheid in de wereld.Het feest is niet alleen voor gays, maar voor mensen die ruimdenkend genoeg zijn om hun medemens te respecteren om wat ze zijn. Verwacht een feel-good feest met homo’s, hetero’s en biseksuelen, iedereen is welkom!

Iedere bezoeker van het feest maakt bovendien kans op een reis naar Miami voor 2 personen. Iedereen ontvangt bij de ingang een incheck-formulier. Door deze in te vullen en in te leveren bij de Miami-incheck balie ding je mee naar deze prijs. Op de avond zelf zal de winnaar in het zonnetje worden gezet.

De muzikale invulling van de avond zal verzorgd worden door DJ’s die hun sporen in de dance-scene ruimschoots hebben verdiend. Ook is er plaats voor nieuwe en opkomende talenten. De avond zal geopend worden door “Engineer of Soul” Joshua Walter. Deze upcoming star is ondermeer resident DJ in de Jimmy Woo in Amsterdam en weet met zijn soulful disco grooves menige zaal op zijn kop te zetten. Een ideale starter die je niet wil missen! Vervolgens neemt de voor partyminded people welbekende Youri Donatz het over. Als resident van diverse clubs brengt hij al sinds 1999 in de betere nationale en internationale dance clubs zijn real house music sounds ten gehore. Veel mensen kennen Youri nog van de goede oudeLas Palmas-dagen en van de lekkere Discotheque-feesten. Als closing-act van de avond zal DJ Promiss het ultieme gevoel van ‘geslaagde avond’ overbrengen op het publiek. Als een van de meest gevraagde vrouwelijke dj’s weet zij dit publiek als geen ander te geven wat het wil. Gesteund door haar oprechte enthousiasme voor dit nieuwe feestconcept zal ze met haar unieke en energieke mix van latin/groove, club en funky techno de mensen op de dansvloer naar huis laten gaan met het (on)behaaglijke gevoel “we want more!” en “waar ben ik?”.

Cabin fever is all about the feeling; om dit gevoel over te brengen worden we getrakteerd op Diva’s on Air; overheerlijke stewards, stewardessen en piloten die regelmatig de tot landingsbaan omgetoverde catwalk zullen innemen. Alle DJ’s en acts zullen vocal support krijgen van MC Nova. MC Nova, goede wijn behoeft geen krans. Verder zal het publiek getrakteerd worden op de fantastische stem van Shirley Essy. Dit briljantje studeert nog aan het conservatorium. Looks en voice will surprise you!

7 opmerkingen

Nice flyer!!! :D
met de naam Cabin Fever krijg ik toch hele andere associaties ....
 
Wie brengt de ziekte over :D
Uitspraak van cosper op donderdag 9 maart 2006 om 13:24:
met de naam Cabin Fever krijg ik toch hele andere associaties ....


:O dacht ook aan een HC feest ofzo
 
Uitspraak van cosper op donderdag 9 maart 2006 om 13:24:
met de naam Cabin Fever krijg ik toch hele andere associaties ....

Haha, ik dacht aan aan 'horror-achtig' feest, vanwege dit; http://www.imdb.com/title/tt0303816/
leuk feestje !!!!!!

& die trip naar miami zie ik wel zitten ;-)
 
ja inderdaad ik heb die film gezien ik dacht bijna dat het een terror feesie was maar jammergenoeg niet!
was ook te mooi om waar te zijn ;)
(K)
laatste aanpassing