Partyflock
 
­ Nederland

Bart Skils en Jason & The Argonauts op Complexed

gepubliceerd door , op
Bart Skils en Jason & The Argonauts op Complexed
8 maart 2006
Anno 2006 is er nog steeds geen levendige uitgaanscultuur te bespeuren in de Leidse regio. Toch wel frappant aangezien er meer dan genoeg animo blijkt te zijn voor goede kwalitatieve feesten. Complexed springt sinds 1,5 jaar in op de behoefte aan kleine, gezellige Techno feesten. Dit heeft geresulteerd in kwalitatief hoogstaande avonden met zowel Nationale als Internationale artiesten. Tevens word (lokaal) talent via Complexed een platform geboden om zich voor een breed publiek te presenteren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel voor Complexed wat mede tot uiting komt in het voortreffelijke geluidssysteem en de decors. Vernieuwing is ook een belangrijk begrip voor deze Leidse organisatie, en dat is af te zien aan het komende feest op 18 maart.

Met een minimale opzet in vergelijking met voorgaande keren keert Complexed op 18 maart wederom terug in de Hifi Bar in Leiden. Deze keer staat een avondje oorstrelende Minimal en Techno op het programma. In combinatie met de gezellige en knusse sfeer van de Hifi Bar belooft het weer een spectaculaire avond te worden. De Line up, die er zeker niet om liegt, is als volgt:

- Bart Skils, Voltt, Amsterdam
- Jason & The Argonauts (LIVE), Magnetronik, Den Haag
- Wesdex, Magnetronik, Utrecht
- Size, Decompression, Leiden
- Sander May, Complexed, Leiden

Sander May, 1 van de organisatoren achter Complexed, opent de avond met een rustige en diepe set. Sander begint langzaam aan meer bekendheid te genereren in de randstad. Hij is ambitieus genoeg om zichzelf in de toekomst verder te ontwikkelen tot een kwalitatief hoogstaande en veelzijdige DJ.

Na Sander May wordt de weg vrij gemaakt voor de trots uit Leiden namelijk DJ Size. Size heeft inmiddels een hele schare (Leidse) fans aan zich weten te binden en hij gaat gestaag verder. Met een pas verworven residentie op Integrate en memorabele optredens op o.a. Dial T For Techno, A.S.S. en zijn eigen Decompression timmert Size al behoorlijk aan de weg. Laat je verrassen door zijn energieke optreden…

Hierna zullen Jason & The Argonauts aantreden met hun verfrissende en energieke live act. 4 feestbeesten van de eerste orde, gewapend met laptops en midi controllers gaan helemaal los tijdens hun live act. De eerste releases zullen niet lang meer op zich laten wachten, en wie ze ooit live heeft mogen aanschouwen op bijvoorbeeld Voltt, Magnetronik of Static weet dat deze 4 heren de zaal helemaal op zijn kop kunnen zetten.

Na de Argonauts is het alweer tijd voor Bart Skils. Deze man behoeft eigenlijk nauwelijks nog introductie. Van kleine, gezellige ruimten tot de Mainstage van Awakenings, deze man krijgt iedereen aan het dansen. De organisator van Nederlands grootste, bekendste en vooruitstrevendste Minimal feest “Voltt” zal het publiek weer trakteren op Minimal en Techno van de hoogste kwaliteit.

Wesdex zal de avond vervolgens in stijl afsluiten. De organisator van Magnetronik, wat plaats vind in de Poema RAW in Utrecht, gooit momenteel hoge ogen met dit concept. Zo haalde hij al o.a. Magda en Troy Pierce naar Utrecht. Magnetronik staat bekend om de vooruitstrevende line ups en geweldige sfeer. Iets wat Wesdex goed aanvoelt en deze avond ook zeker in Leiden zal laten horen en zien.

Houd Complexed goed in de gaten want er staan nog een aantal leuke dingen op stapel in 2006. Op 25 maart a.s. host Complexed de Sub Area op Decompression wat plaatsvindt in het LVC in Leiden. Ook dit belooft een waar spektakel te worden met Engelse Technoheld Ben Sims en Rotterdammer Secret Cinema.

Voor meer informatie omtrent Complexed kun je terecht op: www.complexed.nl

20 opmerkingen

 
Artiest Mandark
Succes Sander!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 892, 3487}
Artiest {SHOWLIST artist 65572, 30089}
vet ! zeker aanwezig !
 
Vette sjeisse!!

Aanwezig!!
 
goed gedaan schat (Y)
 
Aanwezig, stukje over Size is wel wat achterhaald nu hij op AWAKENINGS staat :D
ik wil size ook zeker een keer boeken op mijn feesten: http://partyflock.nl/party/59358.html
hier wil ik dus zeker wel heen.. mar karig dat in leiden is en mar tot 05:00 duurt :S:S
ajooooo ernstig....200 % aanwezig. Lkkr housen op kwaliteits minimal!!
Uitspraak van verwijderd op woensdag 8 maart 2006 om 14:23:
Aanwezig, stukje over Size is wel wat achterhaald nu hij op AWAKENINGS staat


Als ik dat toen had geweten... ;)
Complexed :respect: ..Dope Shit..
laatste aanpassing
ja wat moet k er nog aan toevoegen als k al die reacties zo leest word het wel een dope avondje
 
ik ben benieuwd of het dit keer wel een keertje leuk is in de hifi bar.........als skilz maar komt.
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 10 maart 2006 om 13:00:
als skilz maar komt.

waarom zou die niet komen dan volgens jou?
Artiest {SHOWLIST artist 53284, 21748}
zeer aanwezig
ik ben dabei!! Waarom is er geen voorverkoop? Ik moet daarvoor naar een verjaardag en straks is de hele tent al vol, aangezien de Hifi niet echt heel groot is in tegenstelling tot de animo voor dit feestje.
Idd geen voorverkoop dit keer helaas, maar zullen we vanaf de volgende keer weer doen. De ervaring leert dat het vanaf 12 uur pas vol begint te lopen, dus je hebt in principe wel speling! :)
Ben er zeker weer bij :)