Partyflock
 
­ Nederland

Tekhead knalt het weekend in

gepubliceerd door , op
Tekhead knalt het weekend in
18 februari 2006
Chane en Ralphi vormen samen Tekhead en hebben al op tal van feesten hun draaikunsten vertoond. In 2004 zijn ze zelfs beiden bij de laatste 4 geeindigd van de prestigieuze Earth Talent Competition. Chane heeft afgelopen jaar meerdere keren in Panama gedraaid en Ralphi heeft vorige maand nog Shiney Beats op z'n kop gezet. Tot nu toe hebben ze altijd gedraaid in dienst van party-organisaties. Tekhead vond dat het nu tijd werd om het anders aan te pakken, met als resultaat een eigen clubavond, waar ze helemaal hun eigen ding kunnen doen. Een clubavond niet in zomaar de eerste de beste club, maar zelfs in Panama: Eén van Amsterdam's meest vooraanstaande clubs, die ook dit jaar weer genomineerd is voor Nieuwe Revu's Nachttempel Award 'Beste club van Nederland'.

De afgelopen Tekhead edities hebben Chane en Ralphi al laten zien waartoe zij in staat zijn en hoe zij een feestje weten te bouwen. Tekhead blijft zich echter ontwikkelen en zal elk feest weer een beleving op zich worden. De sound laat zich omschrijven als vet en vernieuwend; opbouwend van relaxte, groovy beats tot het stevigere werk. Geen lange breaks, maar gewoon gaan... de beats laten rollen van begin tot eind. Eén ding staat namelijk voorop: feest! Wat Tekhead zo speciaal maakt, is de mix van verschillende stijlen house (progressive, minimal, tech-house, techno) en de aanwezigheid van geweldige visuals en graphics, waardoor je direct in andere sferen wordt gebracht: Welkom in de wereld van Tekhead: no boundaries - just party! Als voorproefje hebben ze op hun website (www.tekhead.net) een online mix staan, die je zeker moet checken.

Tekhead wordt dit keer bijgestaan door dj Airius. Deze zeer bekwame dj heeft al meerdere malen zijn talent getoond tijdens de OPEN avonden. Eerst in de befaamde Mazzo en later in Panama. Met zijn spacey sound en lekkere drive weet hij het publiek mee te nemen in een geweldige trip. Tekhead is dan ook zeer verheugd dj Airius te mogen verwelkomen.

Panama creeert deze donderdag de mogelijkheid voor partypeople om lekker uit hun dak te gaan. Voor studenten is dit tevens DE gelegenheid om Panama te bezoeken: GRATIS ENTREE voor studenten op vertoon van studentenpas of OV-kaart!

Dus laat je weekend vroeg beginnen met Tekhead @ Panama