Partyflock
 
­ Nederland

Sensative met Erick E en Ricky Rivaro back2back

gepubliceerd door , op
Sensative met Erick E en Ricky Rivaro back2back
1 maart 2006
Vrijdag 10 maart is de officiele kick-off van Sensative, een nieuw concept dat om de 2 maanden plaats zal vinden in P60 Amstelveen. Elke keer de beste dj’s en live acts gecombineerd met het mooiste decor en show. Hierbij zal er een dusdanige sfeer ontstaan waarbij het gevoel op sensationele manier geprikkeld zal worden... Are you ready to get Sensative deep down in your soul?

Voor de eerste editie is er hoog bezoek uitgenodigd. Niemand minder dan de nr.1 house DJ van Nederland, de enige echte Erick E, komt 10 maart naar Amstelveen om P60 volledig op z’n kop te zetten. Erick E was al wereldberoemd in de beginjaren van de house met zijn SWET-avonden in de legendarische RoXY, en is sindsdien onderdeel geweest van elke succesformule binnen de Nederlandse house geschiedenis. Op dit moment is het zijn clubkraker ‘Boogie Down’ en zijn Sneakerz feesten die voor overuren in de clubs zorgen..

Naast Erick heeft de organisatie ook Ricky Rivaro uitgenodigd voor de eerste Sensative. Ricky Rivaro is de enige echte Mister Bloomingdale, die elke zomer bij duizenden mensen het echte Ibiza gevoel weet over te brengen! Zijn heerlijke platenkeuze en mixing skills zorgen overal voor een glimlach op het gezicht.... Ricky Rivaro is True House Music. Ricky Rivaro is Sensative.

Sensative zou haar naam geen eer aan doen als er niet wat speciaals zou gebeuren… Daarom vind er een primeur plaats: Erick E en Ricky Rivaro gaan Back2back! Van 01.00 tot 02.00 gaat het compleet los met Erick E b2b Ricky Rivaro & Miss Chianty, Ace on Sax en Kazzikazs.

Drangetta Entertainment stelt op Sensative ook een nieuw talent voor: Mike Scot zal als resident van Sensative elke editie op zijn eigen manier rocken! Met zijn Pumpin’ House Music draait het Mike Scot vooral om de energie die vrijkomt, die weer gepaard gaat met een uitbundige sfeer. Naast Mike Scot zal ook J.P.B elke editie van de partij zijn. J.P.B heeft onder meer in de Sinners gedraaid en heeft nu eindelijk zijn eigen plekje gevonden op Sensative.

Om iedereen het echte gevoel van Sensative te doen ervaren, zijn er eersteklas artiesten uitgenodigd die er samen met de DJ’s 1 groot feest van gaan maken!!! Ze zijn hierboven al eerder vermeld: Ace on Sax, Kazzikazs on Percussion and Miss Chianty on Vocals..... Do we need to say more?

Beneden in de kleine zaal is er een mix van
urbandiscotehnohiphopminimal
rnbswingbeatelectrolatinhouse

Met DJ’s G-No (Ministry), Jari (Tumult) en DJ Joost Costerus. Voor de kleine zaal is ook de meest funky kapper van Amsterdam uitgenodigd. De Kapper zal je niet alleen knippen en stylen op Sensative, je kan je er ook prachtig door op laten maken! Niks is te gek voor De Kapper... Zij zullen dit allemaal doen voor het goede doel, namelijk Stichting Sam. Deze stichting helpt kinderen met het syndroom van Down door middel van dolfijnentraining. Doe ’s gek bij De Kapper, en steun daarbij dus ook nog eens Stichting Sam. Kijk voor meer informatie op ww.stichtingsam.nl en www.dekapper.nl.

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 24985, 27476}
Erick E & Ricky Rivaro Back 2 Back :-D