Partyflock
 
­ Nederland

Loveboat 2.0 & VONK presenteren Kevin Saunderson

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 4 maart presenteren Loveboat en VONK het feest Willy VONKa's Chocolate Boat, met niemand minder dan Detroit legende Kevin Saunderson!

Het thema Willy VONKa's Chocolate Boat is geinspireerd op het wereldberoemde boek van Roald Dahl 'Charlie & The Chocolate Factory' en de gelijknamige film uit 1971 met Gene Wilder en de remake uit 2005 met Johnny Depp. Verwacht Willy VONKa, Grandpa Joe, Oompa Loompa's en veel, veel, veel chocolade.

In de grote zaal, ofwel The Chocolate Factory, draaien Kevin Saunderson, Eric de Man, en The Funky Bastard.

Kevin Saunderson behoeft bijna geen introductie. Hij groeide op in Detroit en richtte met maatjes Derrick May en Juan Atkins een van de eerste techno-radiostations van Detroit op: Deep Space Radio. Hij heeft een lange rij klassiekers op zijn naam staan, onders pseudoniemen als Innercity ('Big Fun', 'Good Life'), Reese & Antonio ('Rock to the Beat') en E-Dancer ('World of Deep'). 2006 is het 20e jubileum-jaar van Saunderson als producer.

VONK resident en muziek-liefhebber pur sang Eric 'de dansvloer moet rocken' de Man en Loveboat resident The Funky Bastard, vervolmaken de line-UP en zullen de Chocolate Factory doen smelten!

De bovenzaal, ofwel Oompa Loompa Land, is het domein van Steven Quarré (Hed Kandi) en VONK residents DJ EJ & Esther Dune. Steven Quarré is recentelijk winnaar van de Hed Kandi DJ competitie en draait met veel succes voor Hed Kandi in Nederland. DJ EJ draait al jaren mee in de uitgaangsscene, en is naast DJ, organisator van illustere feesten als FLITE (Loos gebouw) en Advanced Party. Deejay [dj25032] heeft een geheel eigen stijl: clean, sensueel, uplifting en underground.

Er zijn deze maand een groot aantal Willy VONKa chocoladerepen in omloop in the nachtleven. In 5 daarvan zit een gouden wikkel. Deze geeft gratis toegang tot de Chocolate Boat voor 2 personen. De repen zijn al veelvuldig uitgedeeld in het nachtleven, maar de Gouden Wikkels zijn nog niet gevonden! Komend weekend worden er onder andere nog repen uitgedeeld tijdens Hed Kandi (Paard-25/02) en Fire (Arena-25/02).
Oompa Loompa Doompety Doo!

7 opmerkingen

heel veel chocolade :kwijl:
 
Coole aktie! Jeugdsentiment :-)
wordt vette party :jaja:
Artiest {SHOWLIST artist 74202, 35037}
Jeezus wat een tof concept...en de Ocean diva is een toffe locatie voor zoiets!..

Maar weer ff kijken of t wat wordt met die gouwe wikkelts..
ik kan niet :(
lijkt me leuke party (Y)
Artiest Faux
ameland ik mis je .. :(

net zoalss die 400mensen die der elke maand waren.. mis jullie ook :D
laatste aanpassing
Werkzaam bij Evotions
Saunderson is een held, maar ik wacht wel tot 15 april als ie dan en live gaat en een dj-set doet..wordt echt heel vetjes dat volgens mij..Saunderson live met visuals van toen naar nu.. mikro@Panama geloof ik :-)