Partyflock
 
­ Nederland

Intenze

anoniem gepubliceerd op
Intenze
25 juli 2006
INTENZE

Na het succes van de eerste editie van Intenze in de Rijnhal Arnhem, is Intenze op 1 maart 2003 terug met een vervolg. Een kwaliteits event, die zich wil onderscheiden op onderdelen als licht, geluid en visuals met als thema “Let Your Sences be your Guide”. Intenze is een beleving waarbij de draaivolgorde van de line-up belangrijk is. Nationale en internationale top Dj’s zullen gedurende de avond hun sets laten overlopen van puur Trance naar Hard Dance om uiteindelijk de ultieme climax te bereiken!

Line-up: Jean
Yves Deruyter
Johan Gielen
Don Diablo
Tom Harding
Dana

Vj’s: Vision Impossible

Let your senses be your guide. Experience Intenze!
Datum: 01.03.2003
Open: 21:00 – 07:00 uur.
Locatie: Rijnhal Arnhem
Tickets: Ticketbox + Free Record Shop

Voor meer informatie: www.intenze.nl

45 opmerkingen

wat een intenze drama!


ik begrijp ook nie dat dana zoveel krediet van de hc minded krijgt terwijl ze op dit soort knakenfeesten daait.....


paul elstak is destijds tijden afgezeken en toch ook een van de pioniers?? het duurt nog een half jaar en dana staat met haar stampertjes in de top 40
jammer dat mensen zo reageren op alles...
laatste aanpassing
 
rot op man rupet! Dana moet gewoon oprotten met dr kutmuziek!
Ga nou niet nutteloos over Dana discussieren, dat heeft namelijk nul zin, want het komt het er op neer dat smaken verschillen en meningen ook, en in Nederland mag dat.

Zeg liever wat over het artikel qua inhoud. De laatste, en tevens eerste, editie van Intenze was namelijk echt goed en gezellig. Kai Tracid en Dana draaiden toen echt goed en nu met deze line up ( die zelfs beter is dan Trance Energy's harddance line up van 15 februari) is het flink genieten in een compacte, maar sfeervolle omgeving.

Eerst zien en dan pas oordelen.
Relax !!!!!

Ga er zekersss wel heen !

vorige keer was ook TOP!


see you there !
ik vind dat de 1e reply persoon zijn naam wel heel veel eer aandoet

jonge koe!
laatste aanpassing
 
precies doet ze naam eer aan...haha:D
Oooh god daar gaan we weer... De die hard gabburs kunnen het niet verteren dar hun soort uitsterft. En schoppen nog ff na. Jammer he dat dana het nu zo goed doet!! Maar neej jij bent stom en wij zijn stoer. Opzoute met je gezeik over anders smaak.

Ik ga zekers wel naar Intenze, lekker dichtbij. Niet al te druk. En Don Diablo altijd al eens willen zien.
Hmz... ff goed overnadenken of ik hier 35 pleurootjes aan wil uitgeven...

Tis nl wel op 10min loopafstand :)
Don Diablo is toch wel de topper in deze line up..

Ik denk er in ieder geval nog even over na :)
 
Ik niet :) half uur fietsen....veels te lang ;)
die hard gabber?? je moest eens weten kereltje...
 
Als je et niks vind, FUCK OFF!
Ik vond het de vorige keer wel geslaagd, en ben deze keer dus ook van de partij!
Het zal vast wel een leuk feest zijn maar erg vernieuwend en origineel valt het niet te noemen vind ik.
ben allang blij dat er iets van een feest word georganiseerd in de buurt van arnhem..en aangzien intenze nu voor 2e x word georgarniseerd.. komen der mischien nog wel betere feesten (gelredome).. dus(Y)
Tis gelijk met carnaval.... :respect:
Nu zit ik Brabants meisje toch wel in tweestrijd...
(K)(K)
laatste aanpassing
 
In dat geval is wat mij betreft de keuze snel gemaakt Lieske :-D
Hmm......jamaar..... :/
Feest in het Gelredome zou echt geniaal zijn ja. DAn kan ik naar huis kruipen :D Maar Gelredome heeft een licentie tot een uurtje of 1/2 dus dat moet dan eerst veranderen. De buurt daaromheen piept er ook heel erg over, dat was al zo met de bouw :S :(
Achja ik zal er zeker zijn toch gratis,whehe.
Maar 't zal wel gaaf worden...:P

Geef m'n geld lieve uit aan intenze dan aan carnaval=dom feest(vind ik dan)!
Iedereen is dan ineens je vriend ook je vijanden..
Schiet toch niet op...

En in gelredome zou ook wel een keer leuk zijn..
Is voor ons een keer in de buurt, hoeven wij een keer niet bijna 2 uur te rijden,:D
2 MR.vaagheid.. eldervelders... die moeten hun muil houwe ! :P
kalluf heeft gelijk
En zo is het maar net WanNa Party :D

Ik ga trouwens wel carnaval vieren want het is maar een keer per jaar carnaval en de rest van de 52 weken (oftewel 51 weken) zijn er nog genoeg houseparties :)
kan natuurlijk ook carnaval op intenze vieren :|
Hmm.......ineens wil iedereen dan je vriend zijn??? Heb geen vijanden dus daar heb je gelijk in.....Ach tis net wat mister vaagheid zegt....het is maar 1 keer per jaar! en ik als zuiderlingetje heb het met de paplepel ingegoten gekregen dus vind het zeker geen dom feest zoals Anok......en houseparties zijn er de rest van het jaar nog genoeg!! (K)
q speeser for president! (kwwwwwwwwwwijllllll­)
Dana of geen Dana, boeit me niet zoveel, maar I quote: "Een kwaliteits event, die zich wil onderscheiden op onderdelen als licht, geluid en visuals met als thema “Let Your Sences be your Guide”.

Als iets tegen viel op Intenze was het wel Het Geluid en Het Licht, de visuals waren wel ok, maar ze moeten vooral niet overdrijven want dan blijf ik thuis...ow ja, en fouilleren doen ze er erg goed, watch out!
 
gare lineup.. zeg nou zelf. Strax gaan ze marcello nog achter akira ofzo zetten :)
 
vorige keer was aardig...dus what the heck nu weer
Hoe kan je je onderscheiden op het gebied van geluid als je tegen de Heineken Music Hall moet opboksen. Dat is onmogelijk dus zeg dat dan ook niet zou ik zeggen.
Kom op zeg, wat zitten mensen nou te zeuren op mensen die dit niets vinden?? Het is hun mening..

Ik vind het ook echt NIETS. Deze line-up bewijst maar weer eens dat ze alleen kiezen voor het geld en de dj's die mensen trekken. Tis dat Tiesto te duur was anders zou die zeker hier ook gedraaid hebben denk ik.
Hoe kan je nou Jean en Johan Gielen op een feest zetten met Tom Harding en Dana? Daar komt echt alleen maar TMF/538 publiek op af (MENING, flame me maar..), mensen die alleen voor de naam van de dj komen. Je wil toch niet zeggen dat je van én van hardstyle, én van cheesy trance, en van hardhouse enzo houdt.... gaat heir gewoon om de namen.

En nee, nu heb ik het niet over de muziekstijl dat die ruk is, ik laat alle dj's in hun waarde, maar hoe ze de dj's programmeren is hier gewoon RUK.
2 Lieske:
Daar heb je wel gelijk in dat 't maar 1 keer per jaar is en dat er genoeg feesten zijn..
Maar hier in Groenlo is carnaval ook wel leuk vind 't alleen altijd minder dat al die chapie's je dan ineens wat zeggen en net doen alsof ze je grootste vriend zijn..
En dat ze je dan een biertje geven enzo..
Maar ja dat is altijd zo als die chapie's bezopen zijn..
Dat haat ik er gewoon aan...
Maarja kleinigheidje hou je toch altijd zeg ik dan maar..:)
Op feesten is toch ook iedereen je vriend. En alleen maar omdat ze pillen ophebben. Belangrijkste is gewoon dat de sfeer goed is en dat is bij feesten zo maar ook bij carnaval.

Ik vind Intenze trouwens ook heel makkelijk en commercieel bedacht maar ja, als je er geld mee kan verdienen geef ik ze geen ongelijk. Maar iets meer visie had gemogen want wat Tom Harding in deze line up doet is mij niet duidelijk eigenlijk.
 
Mister Vaagheid: Maar iets meer visie had gemogen want wat Tom Harding in deze line up doet is mij niet duidelijk eigenlijk.
------

Waarom is Tom Harding nu ineens de gebeten hond?!? Die heeft zich ook al behoorlijk bewezen moet ik zeggen! Je zou natuurlijk ook kunnen zeggen: wat doet Dana in deze line-up! Maarja, tegenwoordig is bijna iedereen pro-Dana.....
zucht... gaap...steun. Waarom loopt iedereen zo te zeiken op een kleinschalig feestje die de vorige keer Wel leuk was?

Geniet nou maar van de line-up, die beter is dan de harddance line-up van Trance Energy...
Ik had iets duidelijker moeten zijn inderdaad. Wat ik persoonlijk van Tom Harding vind maakt niet uit maar op dit moment is Tom Harding's populariteit in Nederland gewoon niet zo groot meer. Plus dat zn muziekstijl ook niet echt in de line up past vind ik want met deze line up wordt er neem ik aan van hardtrance tot hardstyle gedraaid. Neem daarbij het publiek dat op zo'n line up afkomt (niet negatief bedoeld maar Tom Harding moet je van houden) en daarom denk ik dat hij niet zal aanslaan.
De line up van Hardtrance op Trance Energy incl Marcel Woods is dus echt wel beter.......in ieder geval niet zo commercieel gevonden zoals SnuggLe dat juist uitlegt. Trance Energy is ook wel TMF/Commercieel, maar daar ga je gewoon lekker in je eigen hal staan ipv alles door elkaar. Maar ga vooral als je wel zin hebt en blijf anders gewoon thuis of ga naar een ander feest. Het zijn de DJ's die hun naam er weinig eer mee aandoen en degene die willen gaan gaan gewoon lekker.
laatste aanpassing
 
Hoop gezeik, conclusie, als je het commercieel goedkoop etc etc etc vind... en het tegen je principes ingaat om naar een feest te gaan waar ze verschillende genres draaien, met GOEIE dj's(anders zijn ze niet bekend en commercieel) dan ga je lekker CARNAVAL vieren!

ciao
Het gaat zeker niet tegen mn principes in ofzo maar er zijn gewoon betere feesten, dat is de reden dat ik niet ga.
Wat een gezeik zeg, mensen die niet op de vorige Intenze zijn geweest, moeten niet zoveel oordelen. Het gaat niet alleen om de line-up, ook om de sfeer. Ik ga altijd naar qlubtempo, multigroove en dat soort feesten en wekelijks naar zino afterparty, dus ik weet echt wel dat er betere line-ups zijn!
Danizino: Perfect gezegd, je haalt de spreekwoordelijke woorden uit mijn mond!
Dit soort dingen zijn toch bedoeld om te discussieren en je mening te geven? Er wordt een stuk nieuws neergeplant en dan mag je een mening geven. Dan zijn mensen het niet met elkaar eens en krijg je dus discussies. Zo werken forums nou eenmaal. Dat is niet zeiken maar gewoon je mening geven.
 
ik dacht ook van Intenze dat zuigt enorm!

maar ik ging ertoch maar heen en wat bleek het was aangenaam gezellig, ze fouilleren wel enorm goed niet normaal meer gewoon!
de volgorde van djs was raar maar wel lachen tis een keer wat anders ik vond het erg geslaagd, snap niet waarom al die mensen weer huilen hier, ga erdan niet heen, zeikerds........
Het leuke van deze line-up is juist dat EN Tom EN Dana op een feest staan..ben er nog nooit geweest en kan ook deze keer nietmaar het lijkt me leuk de Queen of hardstyle indezelfde line-up te zien met de (soort van) King of Hardhouse.. :-)
nou veel plezier dan maar he...pfff