Partyflock
 
­ Nederland

Erick E & Roog hebben Latin Spirit

gepubliceerd door , op
Het succes van Latin lovers is niet meer te stuiten. De editie van 3 februari was er weer één voor in de boeken. De dj’s trokken alle registers open en bezorgden een uitverkochte Villa Thalia een avond om niet snel te vergeten. Inmiddels heeft Latin lovers zich ook geschaard in het rijtje “hier moet je bij zijn” feesten in Rotterdam. Gelukkig staat er al snel weer een nieuwe editie voor de deur. Op vrijdag 3 maart is de Villa Thalia in Rotterdam wederom het décor voor een avond vol Latin spirit. Alles wordt in het werk gesteld om jullie wederom een topavond voor te schotelen. De line-up is er weer één om je vingers bij af te likken.

Het heeft even geduurd maar nu is het dan toch echt zo ver. Erick E maakt zijn debuut op Latin lovers. De altijd goedlachse dj werd afgelopen jaar, geheel terecht, verkozen tot beste club dj van Nederland en er lijkt geen einde te komen aan zijn populariteit. Zijn releases belanden steevast bovenin de Dance Charts en zijn agenda loopt zoals altijd over van de boekingen. Speciaal voor Latin lovers zal Erick zich van zijn meest zwoele kant laten zien en de Villa Thalia in vuur en vlam zetten.

Niet alleen de beste club dj van Nederland is aanwezig ook de ongekroonde koning van de Latin House, dj ROOG, is weer present. Na zijn geweldige set in December heeft de organisatie alles in het werk gesteld om ROOG zo snel mogelijk weer te boeken. Net terug van een zeer geslaagde tour in Australie is Roog weer helemaal klaar om de Nederlandse clubs te rocken.

Naast al het geweld van de Housequake-boys is natuurlijk ook vaste kracht D-Rashid in the house! De man die synoniem staat voor de Latin vibe in de lage landen is niet meer weg te denken bij Latin lovers. zijn dwingende tribal grooves en pompende latin beats zetten de Villa Thalia keer op keer in vuur en vlam en dat zal deze keer niet anders zijn. En wat is Latin lovers zonder Thalia favorieten Chris Rox en 2 O'Clock Ron. Ook zij nemen deze editie weer hun koffer gevuld met de fijnste Latin platen mee.

Dit alles op een nieuwe editie van Latin lovers op vrijdag 3 maart in de Villa Thalia in Rotterdam. De laatste editie was volledig uitverkocht dus het is zeker aan te raden om je kaarten ruim op tijd te bemachtigen.

4 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 52609, 81872}
Erick E & Roog

op een gegeven moment raak je uitgekeken op deze gasten
 
Ziet er goed uit...:D
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 17 februari 2006 om 21:08:
Erick E & Roog

op een gegeven moment raak je uitgekeken op deze gasten



je raakt nooit uitgekeken op de gasten :D
Daar ben ik het ook niet mee eens, ik raak nooit uitgekeken op deze 2 helemaal niet als ze op 1 avond draaien. Erick E & Roog staat bij mij garant voor een avond met te gekke muziek. Vooral als ze het bij hun eigen stijl houden VOLLEDIGE RESPECT voor deze jongens!