Partyflock
 

Hardcore Gladiators II

gepubliceerd door , op
Colloseum spelen vs parties
In de tijd dat de Gladiatoren streden voor hun leven en de eer van hun meester, bestonden deze evenementen uit meer dan alleen knokken. Zo werden er ook slaven en diverse niets vermoedende bezoekers voor de lol de arena in geduwd om te worden opgevreten door wilde dieren als leeuwen en tijgers. Ook gebruikte men dwergen met knuppels om dikke dames te jagen. Toch zijn er overeenkomsten met de feesten van tegenwoordig. De gladiatoren werden door iedereen vereerd en in sommige gevallen als sexsymbolen gezien. Bij de deejays van tegenwoordig is dit natuurlijk ook het geval. Ook waren niet alle gladiatoren gedwongen vechters, de ‘vrijen’ vochten puur voor financieel gewin, eer en vrouwelijk schoon. Zelfs sommige keizers deden mee als Gladiator, alleen maar om erkenning en respect als krijger te ontvangen. Ook deze zaken zijn momenteel nog steeds actueel. Toen maakten de Lanistas (‘eigenaren van gladiatoren) de dienst uit en tegenwoordig kan je niet om de boekingskantoren heen. Zonder Lanistas geen spelen, zonder boekingskantoren geen party. Uit de hele wereld werden slaven ingelijfd om als gladiator te knokken, van Afrika tot Griekenland, ook bij Rige Entertainment worden deejays uit de hele wereld op een line up gezet om te draaien.

De deejays
Doordat er wederom voor een breed muzikaal slagveld is gekozen hebben we ook dit keer uit Duitsland dj Ron en Baby Raw uitgenodigd, speciaal voor deze Hardcore gladiators gaan zij een tagteam aan zoals ze dat ook wel eens op de Duitse editie hebben gedaan. Nieuw voor de Nederlandse Hardcore gladiators is Dj Bamm Bamm, deze vaste PTP resident zal in de All style area zijn harde jumpsound afgewisseld met classics ten gehore brengen. Uit Amerika Dj Poogie Bear van UC en Metallix.nl en Tronic van Resistance Recordings Los Angeles uitgenodigd om de allstyle Area ( Elysium ) van nieuwe en oude jumpsound te voorzien. De heren zijn op tour door Europa en komen voor dit weekend speciaal even naar Nederland. Poogie bear[i] heeft zojuist op Resistance recordings en Metallix nieuwe tracks gereleased die het erg goed doen momenteel. [i]Tronic is de eigenaar van Resistance Recordings, dit hardstyle/Jumplabel is vooral populair doordat alle oude helden van UC hier te vinden zijn. In L.A. en San Francisco is deze scène steeds groter aan het worden met maandelijkse parties in clubs waar gemiddeld zo’n 800 man op af komen. Dj Bass van DHT en de bekende Virus mixcd’s is ook sinds 3 jaar weer een keer in de Peppermill deze Belgische deejay van Hollandse afkomst is vooral in het Franstalige deel van Belgie en Frankrijk zelf een begrip voor de hardcore scène. Hij kan gerust de motor van de Belgische scène genoemd worden door zijn tomeloze inzet om maar zoveel mogelijk parties in Belgie te organiseren.

Miss Zelda zal voor het eerst in de Peppermill draaien, deze oude Shadowlands resident zal de all style area van classics en early rave voorzien. Dj Waxweazle gaat dit keer een early rave set neerzetten waarin alle klappers van 1996 tot en met 2000 de revue zullen passeren. Momenteel is deze pasgetrouwde gigant bezig met zijn alter ego Headbanger om een nieuw album te maken. 1 maart is zijn eerste nieuwe maxisingle van dit jaar uit. Grootheid, uwe majesteit dj Promo zal ons ook tijdens deze editie met een bezoek vereren. Ondanks zijn drukke schema heeft ook hij tijd gevonden om even langs te komen. Door andere verplichtingen zal hij om 01.00 het pand weer verlaten maar we zijn blij dat hij na bijna 3 jaar weer eens hardcore komt draaien. Zijn aartsvijand Paul Elstak zal samen met Ruffian de brokstukken bijeenrapen en doorrammen tot ze erbij neervallen. In de Dark Dungeons zal Darkcore en Speedcore elkaar afwisselen, Endonyx en Mental Defective (DNA) doen het wat rustiger aan en Speedcoregrootheid Drokz zal ook sinds zeer lange tijd zijn kop weer eens laten zien in de Peppermill om te laten horen wie gvd het hardste is. Als een van de klappers in de Dark Dungeons zal hij behoorlijk tegengas gaan geven aan de Darkcore deejays die daar gepland staan zoals E-Noid, Krad Evitagen en Cemon Victa. The Vizitor zal aan de zuiderburen laten horen dat 200 bpm een rustig opbouwplaatje is en dat het pas echt rammen en rossen geblazen is vanaf 250 bpm. Ook dj Plague van CSR is weer van de partij, hij zal iedereen met een voldaan gevoel richting huis sturen, speciaal voor Hardcore gladiators zal hij een nieuw masker presenteren waardoor hij ‘scarrier than ever’ zal zijn…..niet voor tere zieltjes.

De live acts in de Hardcore Arena worden verzorgd door Angerfist, Rotterdam Terror Corps en Endymion. Angerfist zal tracks spelen van zijn dit jaar uitkomende eerste artiestenalbum, RTC zal net als de vorige keer een Gladiatorshow neerzetten in volle bezetting en Endymion gaat ouderwets er tegen aan met hun welbekende repertoire. Ook mogen we Distortion, Partyraiser, Reflect en Lunatic en Miss Hysteria niet vergeten, ook zij zullen acte de presence geven.

De Extra’s
Voor deze editie heeft Rige Entertainment wederom een spetterende videoshow, een lasershow en op drie plekken extra geluid ingehuurd. Ook zullen er bij de deejays weer extra monitoren staan, wat het ook leuker maakt voor de bezoekers om vooraan te staan. Tijdens dit feest zal er ook een exclusief, limited edition, Gladiator partyshirt worden gepresenteerd in de merchandise stand. Na afloop wordt er behalve een flyertas ook nog een Gladiatorposter meegegeven ( zolang de voorraad strekt ). Ook dit keer begint het feest om 21.30 in plaats van 22.00 uur. Laten we hopen dat het dit keer wat beter weer is dan de laatste editie. Voor de online flyer en meer info www.hardcoregladiators.nl

De Line up

Elysium All Style Area 21.30 - 05.00
Hosted by Da TMC

Waxweazle
Lunatic
Miss Hysteria
Miss Zelda
Jamz
Bamm Bamm
Reflect
Tronic ( Metallix Records/USA )
Poogie Bear ( Metallix Records/USA )

Hardcore Arena Hardcore Area 21.30 - 05.00
Hosted by mc RTsier

Promo
Negative A
Partyraiser
Ron
Dione
Baby Raw
Distortion
Bass
Paul Elstak
Ruffian

Live performances
Rotterdam Terror Corps
Endymion
Angerfist

Dark Dungeons 22.30 - 05.00
Drokz
E-Noid
Plague
Endonyx
The Vizitor
Mental Defective
Cemon Victa
Krad Evitagen

67 opmerkingen

Werkzaam bij Cuup.nl
Laten we hopen dat het dit keer wat beter weer is dan de laatste editie


Iets minder sneeuw graag.. :)
laatste aanpassing
 
pff alweer rtc en angerfist live :(
niet echt mijn smaak, dus denk nie da ik erheen ga :no:
laatste aanpassing
 
zeker wete dat ik hier me verjaardag niet ga vieren (N):no:
 
thnx but no thnx
 
leuk verhaal... Waar gaat het nou om?
Waxweazle
Lunatic
Miss Hysteria
Promo
Negative A
Partyraiser
Dione
Bass
Endymion
Angerfist
E-Noid
Endonyx
Mental Defective
Cemon Victa
Krad Evitagen
:respect::respect::kwijl::kwijl:
 
Artiest Nivek
blablablabla wat een commercail gelul allemaal joh , en wat een lap tekst , ik ben niet onder de indruk :no:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 14 februari 2006 om 14:33:
zeker wete dat ik hier me verjaardag niet ga vieren



ben je jarig dan????

waar ga je het vieren dan kom ik ook wel ff buurten


not impressed!!!!
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 14 februari 2006 om 14:53:
blablablabla wat een commercail gelul allemaal joh , en wat een lap tekst , ik ben niet onder de indruk :no:



Zoiets heet een persbericht dude. Zo'n berichten versturen bedrijven. denk je dat ze PF een mail sturen met alleen de line up :S
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 14 februari 2006 om 14:28:
pff alweer rtc en angerfist live
niet echt mijn smaak, dus denk nie da ik erheen ga

Dus omdat rtc en angerfist komen blijf je maar thuis:S:vaag:
Hmm hoop dat er dit keer een grotere opkomst kwa dj's is..

Maar dat verwacht ik wel, want vorige keer was gewoon het weer uitermate klote !!

We zien wel wat het wordt :)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1435, 4024}
dat 200 bpm een rustig opbouwplaatje is en dat het pas echt rammen en rossen geblazen is vanaf 250 bpm.


Vind 250bpm nog steeds een beginplaatje hoor:/ Word zeker weer dezelfde zeik als de laatste x, een billig hok, met billige muziek. Dat noisekick de beste van de avond was daar zegt toch al genoeg lijkt me zo 8) Maar annywayz, visitor kan echt wel sneller hoor:jaja: En anders neem ie zn zoontje maar mee:[

Maar denk toch niet aanwezig hier, carnaval en destroyed is er ook nog dusO:)
jaja word weer vet feestje
 
Hardcore Gladiators hoort gewoon in Turbinehallen in Oberhausen. Alleen daar volgas beuken en anders niets :[
laatste aanpassing
Hmmmz eens even overleggen met de groep :yes:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 14 februari 2006 om 14:28:
pff alweer rtc en angerfist live
niet echt mijn smaak, dus denk nie da ik erheen ga

Zegt iemand die Angerfist bij de favo artiesten heeft staan :/


Ik ben denk k wel aanwezig.. vorige editie gemist in de peppermill..
Maar overtreffen zal het de Turbinnenhallen edities toch niet :P :bounce:
Grappig ... maar er is en blijft maar ÉÉN ECHTE Hardcore Gladiators, en dat is die in Oberhausen :D :bounce:

4 juni :yes:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 726, 2342}
zeker weten weer aanwezig want vorige editie was ook al vet:D !!
Ik vind dit een dik NEP concept :jaja:
Als ik Gladiators hoor denk ik gelijk aan de Turbinnenhallen, en daar komt de peppermill lang niet bij in de buurt.... Kortom NEP bedenk dan een andere titel ofzo :frusty:
ga wel weer kijken, vorige was goed bevallen :yes:

promo
waxweazle
negative a
E-noid
vizitor

genoeg voor mij :P

RTC live is gewoon jeugdsentiment :P angerfist ga ik wel naar de andere zaal (Y)
 
Hoppakee Promo in de pep :respect:
Dat wordt vroeg aanwezig zijn.
Uitspraak van ! (6) * N. * (6)™ ! op dinsdag 14 februari 2006 om 16:00:
Zegt iemand die Angerfist bij de favo artiesten heeft staan


Ik ben denk k wel aanwezig.. vorige editie gemist in de peppermill..
Maar overtreffen zal het de Turbinnenhallen edities toch niet

:yes:
Grootheid, uwe majesteit dj Promo? :D Is ie beëdigd? :D
 
Uitspraak van Knits op dinsdag 14 februari 2006 om 16:55:
Grootheid, uwe majesteit dj Promo? Is ie beëdigd?

Heb je zijn kroon nog nooit gezien dan ?;):P
Grootheid, uwe majesteit dj Promo

Mag ik aub even een teiltje :/
Waar zijn The Viper versus The Beast???:S
Die draaide in de kleine zaal het dag eraf
 
Promo zuigt al jaruh!!!!!!!!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 14 februari 2006 om 15:52:
Hardcore Gladiators hoort gewoon in Turbinehallen in Oberhausen. Alleen daar volgas beuken en anders niets


Uitspraak van Tha Clown op dinsdag 14 februari 2006 om 16:14:
Grappig ... maar er is en blijft maar ÉÉN ECHTE Hardcore Gladiators, en dat is die in Oberhausen

4 juni


Uitspraak van TerrørizeÐ GarBage CaN op dinsdag 14 februari 2006 om 16:37:
Ik vind dit een dik NEP concept
Als ik Gladiators hoor denk ik gelijk aan de Turbinnenhallen, en daar komt de peppermill lang niet bij in de buurt.... Kortom NEP bedenk dan een andere titel ofzo




Niks aan toe te voegen!!

Hardcore Gladiators in Uberhausen is heilig.
Stelletje vieze na apers van de peppermill :[
 
ben aanwezig! :D
 
Uitspraak van Kapitein Zuipschuit op dinsdag 14 februari 2006 om 17:59:
Uitspraak van Klijn op dinsdag 14 februari 2006 om 15:52:
Hardcore Gladiators hoort gewoon in Turbinehallen in Oberhausen. Alleen daar volgas beuken en anders niets



Uitspraak van Tha Clown op dinsdag 14 februari 2006 om 16:14:
Grappig ... maar er is en blijft maar ÉÉN ECHTE Hardcore Gladiators, en dat is die in Oberhausen

4 juni



Uitspraak van TerrørizeÐ GarBage CaN op dinsdag 14 februari 2006 om 16:37:
Ik vind dit een dik NEP concept
Als ik Gladiators hoor denk ik gelijk aan de Turbinnenhallen, en daar komt de peppermill lang niet bij in de buurt.... Kortom NEP bedenk dan een andere titel ofzo




Niks aan toe te voegen!!

Hardcore Gladiators in Uberhausen is heilig.
Stelletje vieze na apers van de peppermill




(y) :jaja:
hehe:d kan daar weer nie natoe eh.. :( :'(
Uitspraak van Tha Clown op dinsdag 14 februari 2006 om 16:14:
Grappig ... maar er is en blijft maar ÉÉN ECHTE Hardcore Gladiators, en dat is die in Oberhausen


of in dortmund.. toen werd de early van masters ook gehost door HG. dat was pas flink stampen:bounce:

en die tekst vind ik ook een beetje misselijk, slap geouwehoer en een standaard line-up..
Line-up is wel oke..
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Raimond op dinsdag 14 februari 2006 om 17:44:
Waar zijn The Viper versus The Beast???
Die draaide in de kleine zaal het dag eraf

Rai, opletten, dit is in Heerlen ;);)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
Cemon Victa ;D
ER IS VOOR MIJ MAAR 1 ECHTE HARDCORE GLADIATORS!!

DIE VAN PTP :[
laatste aanpassing
weet niet.... PTP maakt ook een copy van Nightmare....
 
Ben er zeker weer bij:D

Groetjes

Lesley(K)
jaja dark dungeon weer onveilig maken :devil:
beetj jammer dit ik ga wel naar de Echte HG 4 juni
 
in de dark dungeon ben ik te vinden:woep:
laatste aanpassing
Zeker aanwezig b)
laatste aanpassing
 
Artiest The Carcass
hardcore is weer back in buisness he :P
Miss Zelda zal voor het eerst in de Peppermill draaien, deze oude Shadowlands resident zal de all style area van classics en early rave voorzien. Dj Waxweazle gaat dit keer een early rave set neerzetten waarin alle klappers van 1996 tot en met 2000 de revue zullen passeren.



Hell yeah :respect: Waxweazle was ook heel sterk bezig met Dione's B-Day. Sowieso aanwezig, altijd gezellig in de pep op beuk-feestjes.

Alleen erg jammer van die hardstyle erbij :s
 
Wordt een beetje moe van al dat na-apen.:@ In Duitsland jatten ze alle Nederlandse concepten, Speedrazor wordt verkracht, Nightmare wordt door UDC opgeslokt, Earthquake moet weer door de mangel gehaald worden... Kan niemand meer origineel zijn??? :/

Als het nou nog eens fatsoenlijk feesten waren :S Tientallen B-namen in een kutlocatie halen voor mij toch echt niet het originele gevoel bij een goed concept terug... :[
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 14 februari 2006 om 14:53:
blablablabla wat een commercail gelul allemaal joh , en wat een lap tekst , ik ben niet onder de indruk

Wat mis je dan? :|

Ik vind het er wel vet uitzien hoor :yes:

Bebbie! 8)
Leuke line-up maar iets te ver reizen...

En BTW een LEUK persbericht... een keer iets origineels!

Tronic ( Metallix Records/USA )
Poogie Bear ( Metallix Records/USA )
Bamm Bamm

Leuk dat hun een keer in NL draaien, tijd geleden volgens mij...
Werkzaam bij Roefke Maniaxx
Artiest X-Fade
Tronic en Poogie bear :respect:

erg vet dat deze helden naar NL komen :jaja:

alleen een btje ver uit de buurt helaas :(
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1435, 2296}
Artiest Foltergeist
Heel erg ver uit de buurt helaas, maar ik ga de reis van 10 kilometer wel ff wagen voor deze line-up :P
 
Werkzaam bij SEKOIA
liever niet enzo.. :nocheer:

tenzij ik misschien kaartje win, net als de vorige keer :9
weer zeuren over industrial enzo... ;)
 
"Ook gebruikte men dwergen met knuppels om dikke dames te jagen."

waar gaat dit over?
de speculaas editie is dit
Uitspraak van Legion of the Lost op dinsdag 14 februari 2006 om 23:24:
Miss Zelda zal voor het eerst in de Peppermill draaien, deze oude Shadowlands resident zal de all style area van classics en early rave voorzien.



en dat is geen kattepis, Megarave zit nog steeds zwaar opgeslagen in me hoofd ;P;P;P;P;P
:respect: Angerfist & Partyraiser & Paul Elstak!! :respect:
laatste aanpassing
 
Artiest {SHOWLIST artist 34959, 6400, 14504, 30107}
In de Dark Dungeons zal Darkcore en Speedcore elkaar afwisselen, Endonyx en Mental Defective (DNA) doen het wat rustiger aan

staat er????
nou das denk ik een DIKKE FOUT
ik ga er keihard tegenaan :P
laatste aanpassing
 
Artiest Derailed
Uitspraak van ram B ofwat ?! op dinsdag 14 februari 2006 om 21:09:
jaja dark dungeon weer onveilig maken :devil:


zeker wetuhhh
 
Uitspraak van [B]0BoWwW.:vaag:. op zondag 16 april 2006 om 05:37:
x kortbij dus zal dr wel zijn jah

daarom !! thats the point :D tenminste in de buurt wat te hakkuh :P
ps kom ook 3 juni hier heen :http://partyflock.nl/party/62568.html

is ook beetje in buurt :P
 
ik en terrorukkie18 zijn ook aanwezig ff roermond representen ......
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2242, 2678}
Artiest {SHOWLIST artist 18251, 44558}
En de Belgen zijn er ook weer bij :d