Partyflock
 
­ Nederland

Hookers & Pimps part V

gepubliceerd door , op
Bij velen staat het nog in het geheugen gegrift. Juni 2005, Hookers & Pimps in club Las Palmas. Het laatste grote feest in deze locatie waarbij het dak er compleet van af ging en waar nog weken over na gepraat werd. Nu is het tijd voor een vervolg. Crazyland en Lunapark slaan wederom de handen ineen voor een nieuwe editie van Hookers and pimps. Als locatie is er ditmaal gekozen voor de HappydayZZ in Culemborg. Deze club heeft zich het afgelopen jaar ontpopt tot één van de top locaties in Nederland waar altijd een geweldige sfeer hangt. De perfecte locatie voor Hookers and pimps.

Crazyland is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de populairste organisatoren van erotische feesten in Nederland. Bekend van H2O, Erotic Sunday vibe, B.I.T.C.H en met als klap op de vuurpijl het Pleasure Island festival en het jaarlijkse Crazyland weekend. Crazyland staat altijd garant voor een superfeest! Lunapark draait al ruim tien jaar mee in Rotterdam en staat bekend om zijn kwaliteitsfeesten waar goeie muziek altijd centraal staat. Hookers and pimps combineert de kwaliteiten van deze twee organisatie en is inmiddels uitgegroeid tot een zeer populair feest met top dj’s en een dresscode waar iedereen zich helemaal in uit kan leven. De dresscode van deze editie van Hookers and pimps is er weer één waar je veel inspiratie uit kan halen. Happy Hooker, Sexy Babydoll, Lovebel Pimp of Soulfull 70’s & 80’s, laat je fantasie volledig gaan!

Ook voor deze editie is de line-up weer met zorg samen gesteld. Rotterdams populairste vrouwelijke DJ, Miss Monica, zal aanwezig zijn om jullie te verblijden met haar pompende house en tribal beats. Monica is weer helemaal hot wat haar standaard uitverkochte Absolutely Stereo avonden in de Off_Corso maandelijks bewijzen. Maar er is nog meer vrouwelijk geweld. Met haar opzwepende beats en unieke sound is Miss Melody inmiddels uitgegroeid tot een echte publiekslieveling en dat zal zij deze avond wederom bewijzen. Fedde le Grand heeft zich het afgelopen jaar genesteld binnen de top van de nationale house dj’s. Hij wordt door toppers als Erick E en ROOG getipt als “the next best thing”. Natuurlijk mag ook Crazyland’s favoriete dj, Mike S, niet ontbreken. De man die van elk feest een feest weet te maken!

De tweede zaal zal deze avond volledig in het teken staan van de Houseclassics en Oldskool house. Dj Rob is de belichaming van de Nederlandse oldskool scène en zal, bijgestaan door zijn onafscheidelijke maatje MC Joe, deze avond een echte early-days Parkzicht set draaien. MC Joe zal tevens als DJ Ludie de avond openen met een echte classics set. Ook aanwezig zijn oud parkzicht-held Stanton, “Mr Lunapark2 O'Clock Ron en G-Spott. Deze mannen weten met hun jarenlange ervaring altijd de beste Houseclassics uit hun koffer te voorschijn te toveren.

Hookers and pimps wordt tweemaal per jaar georganiseerd door Crazyland en Lunapark in verschillende toplocaties in Nederland. Dit inmiddels zeer populaire concept is standaard uitverkocht en het is dan ook aan te raden om je kaarten in de voorverkoop te bemachtigen.

25 opmerkingen

Die in Las Palmas was zeker goed.. maar oud en nieuw vorig jaar was super :d
 
lekker feestje:cheer:
In Las Palmas was echt te gek!!!!!!!

Zeker weten aanwezig!!!!!!

Outfitje al in de kast hangen!!!!!!!!
 
Jammer, dan gaak al naar Pandemonium, dus volgende x maar weer!!
 
Oei dit gaat weer n heel dik feest worden !!

100 % aanwezig !!
Lijkt me geweldig....en lekker in ons eigge stekkie.... komt weer helemaal goed...


xxx
in Las Palmas vorig jaar was idd kick !

:respect: Rob & Ludie... :)
Daar sluit ik me helemaal bij aan

:respect: DJ Rob & Mc Joe :respect:
Moet ik bijzijn.
Vorig jaar was meer dan goed!
 
Werkzaam bij SEKOIA
het wordt met de dag triester in partyland
 
leuk (k)
ja DOEN WE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dit gaat m wel worden denk ik
jesus, flyers worden wel steeds deprimerender...
 
en weer een feestje in happy days het houd niet op... :(
klinkt heerlijk Hahhahahaahhaa zijn weer aan wezig hoor MAzzzzzzzzL
zowel in las palmas als in tropicana met oudennieuw waren helemaal top..dus bij deze ook weer zeker aanwezig!:bounce:
En we komen uiteraard weer voor de Oldskool!
laatste aanpassing
Hookers & Pimps

nu gaan wij niet naar Rotterdam (al is het daar ook altijd te gek),
maar nu komen ze gewoon naar Culemborg!!en ook hier gaat het dak eraf. :yes:

ben benieuwd naar de reacties :bounce: