Partyflock
 
­ Nederland

Grooveland - Benny Rodrigues

gepubliceerd door , op
Grooveland - Benny Rodrigues
3 februari 2006
Met de eerste editie van grooveland achter de rug nodigt CrazyFeelings niemand minder dan superstar dj Benny Rodrigues uit op de 2de editie van grooveland in de discotheek Lazzurra te Maaseik, Waar de eerste editie ‘slechts’ 300 nieuwsgierigen wist te trekken met Benjamin Bates. Allemaal blije mensen fijn aan het amuseren van lekkere groove en beats onder aanvoering van Mario Russo en deejay/producer/organisator Franco La Cara maakt grooveland en goed themafeest.

Wat is grooveland?
Allereerst de geweldige locatie: Lazzurra te Maaseik. Lazzurra is goed geschikt voor bedrijfsfeesten en party-organisaties voor het geven van hun feesten. De lokatie heeft ruime openingstijden en altijd een supersfeer. Zo heeft Lazzurra diverse themafeesten met onder andere het succesthemafeest Grooveland. Gelegen aan de rijksweg N78, met een mooie architectuur aan de buiten en binnenkant van het gebouw die een prachtig uitzicht biedt.

De mainroom met vip voorziening biedt plaats aan zo’n 500 man. De bereikbaarheid van Lazzurra? Het ligt ongeveer een kwartier vanuit Heerlen, snelweg richting Eindhoven, afslag Roosteren / Maaseik, over de brug bij maaseik aan de stoplichten links, dan aan het einde van de weg aan de T splitsing links richting Dilsen, op ongeveer 1 kilometer aan de rechterkant.

Naast de locatie speelt uiteraard de line-up een belangrijke rol. De invulling is vanaf de start verrassend en divers geweest met een mix van house, funky house, groovy, electro, progressive, minimal en een beetje techno. Namen als Victor Coral, Marcella, Secret Simba, Dj Jezz, Brian S en Benjamin Bates zijn op grooveland gepasseerd en ook dit keer is CrazyFeelings ontzettend trots op de line-up. Een line up met bekende en minder bekende dj’s: Franco La CaraDann Limberg – DJ Joris Ruyzenaars – D-Frenzz - Le Groove – Nico – Vertesse en up coming talents die de avond compleet maken.

Daarbij hebben ze een live act met Producer Eduardo Delvino op het podium staan. Eduardo (Eddy Weyns) Delvino starte als deejay / producer in 1994. Zijn eerste release 'the house of acid jazz', was niet alleen gereleased in zijn eigen land maar ook in de Verenigde Staten en Japan. Met zijn multifunctioneel talent als instrumentalist en songwriter leerde hij alles wat studiotechniek en mixing betreft. Eduardo Delvino remixte projecten als 2 unlimited – CB Milton – Celeda – Junior Jack – Vincent de Moor – Ian Van Dahl. Vandaag spendeert Eduardo Delvino de meeste tijd in zijn eigen studio in Turnhout met het maken van groovy – funky – jazzy – club – progressive nummers.

Daarnaast volgt op deze editie van grooveland topper Benny Rodrigues. Deze zeer getalenteerde DJ behoeft eigenlijk geen introductie meer. Hij heeft reeds op vele grote bekende evenementen zoals Sensation, Beachbop, Innercity, Dancevalley en Extrema achter de decks gestaan, maar ook kleinere locaties zoals de Now&Wow, Winkel van Sinkel en Escape Club op z’n kop gezet. Zijn populariteit blijkt ook wel uit dat het een veel goeboekte dj is! Van groovy beats naar techhouse en terug, Benny draait er z’n hand niet voor om. Hij zal Grooveland volledig op zijn kop zetten! Dus zorg dat je erbij bent!

Be happy, be funky, be your self

1 opmerking

Be happy, be funky, be your self


Be gone

:x