Partyflock
 
­ Nederland

NRG-productions - Old meets New

anoniem gepubliceerd op
Voor de 14 keer gaat NRG-productions het feest Old meets New neerzetten op hun vaste locatie in Zaandam. Club de Sub-way is het onderkomen geweest voor 13 goede feesten van NRG-productions. Het motto van Old meets New is: De oude generatie dj's ontmoet de nieuwe generatie. Diverse bekende en minder bekende dj's zijn al aan bod gekomen. Buzz Fuzz, Champ-e-on, Damon, Spider, Don Diablo, Marco V en nog vele andere. Op 31 januari gaat de 14de editie van start met hele bekende namen in de wat namelijke harde dancescene. Het feest zal natuurlijk op de oude en vertrouwde locatie te vinden zijn in Zaandam.

31 Januari 2003

NRG-Productions presents:

Old meets New

Dj's:
Bass D & King Matthew
Buzz Fuzz
Dennis R
Champ-e-on
Wouter B
Arjuna

From 23.00 till late!!! Gratis entree!!!!
Je kan de club vinden op Dam 32 1506 BE Zaandam



Na de 14de editie gaat NRG-Productions met Old meets New op tour. Op 8 februari gaat er weer een knal feest van start. Weer een feest in trend van oldstyle,hardstyle,hardcore. Ditmaal is er gekozen voor een lokatie dat al in december uitgeroepen was tot discotheek van de maand. Het ID&T magazine liet dat uitgebreid in hun magazine zien. De discotheek heet club Sequoia en is gevestigd in Almere Buiten. De club zit echt vrijwel tegen het NS-perron van Almere-buiten aan. Je loopt eigenlijk zo het perron af en meteen de discotheek in. Eigenlijk als je niet zo'n zin hebt in Multigroove kan je voor veel weinig geld naar Almere toe gaan. Want we hebben een paar van de grote namen al geboekt voor 8 februari die ook op Multigroove zullen draaien die avond.


8 Februari

NRG-Productions presents:

Old meets New

dj's:
Buzz Fuzz
Champ-e-on
Dennis R
Wouter B
Damian
Crazy Frank

From 22.00 till late
Entrance: euro: 7,-
Location: Club Sequioa, Noordeinde 166, Almere-Buiten next to NS-station


NRG-Productions pakt het feest in Almere groots aan en hoopt ook dat het een daverend succes zal worden. Dit is de eerste keer in geschiedenis dat NRG naar buiten treed en wel geheel onder 1 organisatie naam. De organisatie was voorheen alleen in Zaandam te vinden in club Sub-way. Mensen uit Zaandam weten gerust wel wat de organisatie in mars heeft. Op dit ogenblik loopt de kaartopbrengst hartstikke hard. Wij willen graag aan partyflock 10 x 2 gastenlijst plekken weggeven. Partyflock gebruiken wij namelijk ook als informatiebron op de lokale radio in Zaandam om aan onze info te komen. Al ruim 5 jaar heeft NRG ook een eigen programma op het lokale omroepstation in en rond Zaandam. Zaanradio heeft een bereik over de gehele zaanstreek. Volgens bronnen hebben we ook bereik in Haarlem, Alkmaar, Ijmuiden, Beverwijk, Purmerend en nog een aantal plaatsen.

3 opmerkingen

31 jan gratis? Wat gaat het bier kosten dan?
daar ga we wel ff heen .... ff lekker :bounce: op bass d& king matthew en buzz fuzz niet te vergeten
laatste aanpassing
 
dat wordt wel een leuk feessie.... Arjuna is ook goed !! lekker :bounce: :bounce: :bounce: