Partyflock
 
­ Nederland

Superstar in Powerzone

gepubliceerd door , op
Feel like.. Dress like.. Behave like… Shake like… Act like you’re a Superstar on February 11th! Gooi je haar los, warm die heupen op, toon lef, ga los en wees voorbereid op een hete nacht die begint op de dansvloer… want de eerste editie van Superstar komt eraan.

Super.. what?
Op zaterdag 11 februari gooit The Power Zone in Amsterdam om 23:00 zijn deuren open voor het gloednieuwe concept Superstar. Werkelijk alle aspecten voor een heet feest vol genot voeren de boventoon, en maakt Superstar dan ook compleet met benodigdheden die ook tijdens de festivals van Nederland naar voren zijn gebracht. Powerzone is als de grootste luxeclub van Amsterdam aan de Spaklerweg een perfecte locatiekeus; en jouw beleving van de nacht staat dan ook centraal. Verwacht sfeerverhogende elementen, service en klasse; tonight you’re a Superstar!

Super.. who?
Glitter, Glamour, Show en Entertainment zijn enkele garanties, en vooral ook de Housemusic van de hoogste rang ontbreekt er niet aan.. Het brein achter de organisatie van deze memorabele Superstar -editie is een goede samenwerking tussen POP Events, Crunc Events en ‘partystarter’ Cristian Onassis.

Super.. moves?
Dance like you’re a Superstar; real Superstars know even on bear foot how to get it on; het wordt je met deze line-up namelijk wel erg makkelijk gemaakt… Een mix van Latin, Groovy, Sexy, Funky, Electro And Banging House Music Beats worden aandachtig door Lucien Foort (Sneakerz / 3FM Los), Sébastien Léger (Fire! / Loveland), Mike van Loon (Tokyo Project), Fedor Limjoco (Sinners / Escape), Denniz (BED / Hotel Arena) en Benjamin Brown (Panama / RITMO) door de boxen geknald! VJ Macmotion zorgt hierbij voor de extra beleving door een uitgebreid arsenaal aan schermen, waarop zijn beelden geprojecteerd worden. Compleet met de aanwinsten Miss Chianty (vocals), Kazzikazs (percussie) belooft dit een feest te worden die ieder nog lang zal heugen.. en zal doen hunkeren naar de volgende editie.

Super.. starring?
De theatrale, showrijke entertainment wordt verzorgt door Models@Work; Superstar is all about the looks dus laat daarom ook gelijk je haar stylen door de ervaringsrijke kappers van Kinki Kappers! Op www.kinki.nl kun je vast ideeën opdoen. Alsof dit nog niet genoeg is; tijdens Superstar zal het nieuwe kledingmerk “2-Pack” op een spetterende manier hun kleding presenteren, geen catwalk maar een show! Maak tijdens Superstar dan ook nader kennis met dit nieuwe kledingmerk en wees zo getuige van de kickoff van “2-Pack”; waarbij individualiteit, lef, allure, originaliteit en kwaliteit als uitgangspunten gehanteerd worden. De styling en samenstelling van deze kleding verloopt in goede samenwerking met kunstenaar Rob Scholte. Rob Scholte “een grootheid onder de kunstenaars” is als special guest aanwezig om tijdens Superstar het start signaal te geven voor het nieuwe kleding merk “2-Pack”! Voor meer info check www.2-pack.com

Make sure to know what is coming to you! Wacht niet langer op het eerstvolgende festival; Superstar zit vol met diezelfde spectaculaire elementen! Hou voor meer informatie de volgende websites nauwlettend in de gaten: www.popevents.nl en www.crunc.nl.

6 opmerkingen

Powerzone :respect:
 
jaja dat word weer een chill feestje in adam chillste locatie :D
 
een keertje wat anders dan alleen maar Sex feestjes! leuk hoor, maar weer eens tijd voor iets nieuws!
Superstar is all about the looks ????

Goeie muziek is dus niet waar t om gaat ?
BUUUUH !
Werkzaam bij Lovebeats
Heb je de line-up gezien???
Volgens mij hoeft er dan niet te staan dat het gaat om de goede muziek!!!!
Wat een DIKKE line-up zeg... Lucien Foort mijn HELD!!! ;-)!!