Partyflock
 
­ Nederland

East meets west

gepubliceerd door , op
East meets west
26 januari 2006
FeestPoema · East meets west
Datumzaterdag 18 februari 2006
WinactiePoema actiegesloten
LocatiePoema RAW
Op zaterdag 18 februari is er een extra bijzondere avond in Club Poema RAW: niemand minder dan Pinxt, Stephan de Wit & Vincent de Wit, Rumenige & Loktibrada en Akkachar komen deze avond voorzien van het nodige techno geweld!

Pinxt, een vertrouwd gezicht in Club Poema RAW en resident van het Utrechtse Subculture gaat deze speciale avond openen. Pinxt staat garant voor techno “for the feet”, rollende basslines en funky melodieën die je voetjes van de vloer krijgen.

De gebroeders Stephan de Wit & Vincent de Wit, de Nederlandse technotweeling gaan vervolgens het tempo opschroeven. Al weer sinds 1997 staan ze beide garant voor energieke, lange, opzwepende mixes en ritmes die lopen als een trein. Beide hebben op grote evenementen als Awakenings en Reactor hun kunsten mogen vertonen maar ook op de kleinere, intiemere avonden zijn ze een graag gezien duo.

Vincent de Wit is een wereldwijd gerespecteerd producer, met releases op Audio Assault, ARMS en Patterns is het moeilijk om als technoliefhebber niks van hem te hebben gehoord. Onlangs zette hij samen met Bas Mooy met een pompende live-act de Westergas op zijn kop.

Ook Stephan de Wit heeft plaats genomen achter de knoppen en monitorspeakers. Met de track “White Wash” maakt Stephan zijn debuut op het label ARMS, dat als sublabel van Audio Assault bij de stevige technoliefhebber gretig aftrek vindt.
Ja, de gebroeders de Wit gaan ons aan het dansen zetten, immers: it takes two to techno!

Op primetime hebben we Rumenige & Loktibrada, residents van de legendarische U.Club te Bratislava, een waar primeur op Utrechts grondgebied. Deze twee Slowaken hebben sinds hun debuut op Hollandse bodem de scene een beetje ontwricht met hun compromisloze, harde Oostblok techno. Ook productief gezien staan deze heren bekend om kwaliteitstechno, met releases op hun eigen PVC en Antiandruff en op het meest gerespecteerde Tresor label hebben ze bij menigeen hoge ogen gegooid. Artiesten als Christian Christian Wünsch, Regis, Makaton, Takaaki Itoh en anderen staan in de rij om met deze twee heren de studio in te duiken. Na hun knallende sets op onder andere Awakenings, Reactor en Traffic, heten we deze twee technobeulen van harte welkom in het Utrechtse walhalla of the beats!

Het afsluiten wordt dit keer overgelaten aan het Utrechtse enfant terrible: Akkachar. Het wordt zijn debuut in Club Poema RAW en hij zal trachten zijn stempel deze avond te drukken. Bekend van zijn ondergrondse Deflect feesten staat hij bekend om zijn muzikale eigenzinnigheid. Geïnspireerd door industriële techno uit Birmingham en duistere nihilistische muziek zal hij een pompende bad boy’s technoset neerzetten.

14 opmerkingen

 
yeeeeeeaaaaay eastsidasssssssss
 
:O
 
Artiest Stenie B
Denk dat ik wel van de Partyyyy ben......
Houd wel van een avondje OFF BEAT
Toky & Dalo (l)
Olga & Jozef!!! :)

het label waarop ze releases heet trouwens AntiDandruff (dus met een D!)
 
aanwezig!!!!!!!!!!!!
Artiest {SHOWLIST artist 44167, 16941, 12838}
Uitspraak van verwijderd op donderdag 26 januari 2006 om 12:03:
Houd wel van een avondje OFF BEAT


En zo hoord dat...!!!
 
Uitspraak van Marco Rane op donderdag 26 januari 2006 om 19:05:
En zo hoord dat...!!!


hahaha ja idd
hier heb ik echt zin in!!!

laat de avond maar komen
 
18 februari is al bezet :D
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 28 januari 2006 om 11:24:
18 februari is al bezet


Masters of Hardcore · The Genesis of the Hardcore Legacy 18 februari 2006

Tis maar waar de voorkeur ligt natuurlijk! :D
Werkzaam bij The Firm Organised
Artiest Ked
Shit.. moet ik weer de hele avond naast de maat dansen....

R&L wordt gruwelijk... :kwijl: