Partyflock
 

Lunapark - Dit is ook jouw huis

gepubliceerd door , op
Lunapark - Dit is ook jouw huis
25 januari 2006
Met een geweldig feest tijdens het 10 jarig bestaan op de Ocean Diva in November en een zeer geslaagde New Years Eve party in de Villa Thalia bewees Lunapark wederom dat het nog steeds één van de populairste feesten is in Rotterdam. Op 18 Februari is de sfeervolle Villa Thalia het toneel van een nieuwe editie van Lunapark. De line-up is er weer één om je vingers bij af te likken. Met achter de draaitafels Lucien Foort, Marcella, Fedde le Grand, Chris Rox en natuurlijk “Mr Lunapark” 2 O'Clock Ron belooft het weer een spetterende editie te worden.

2005 was zonder twijfel het jaar van Lucien Foort. Hij scoorde met “Bleeeep” een monster clubhit samen met Martijn Ten Velden, hij draaide in alle grote clubs van Nederland en hij werd door BNN gevraagd om hun wekelijkse dance programma LOS op 3FM vorm te geven en te presenteren. De “Dreadman” is weer helemaal hot! Deze resident van de zeer populaire Sneakerz feesten is al jaren een graag geziene gast op Lunapark en hij weet als geen ander hoe hij het lunapark publiek in opperste extase moet brengen.

Ook voor Fedde le Grand was 2005 een bijzonder goed jaar. Als mede-organisator van Sneakerz is hij verantwoordelijk voor het neerzetten van Nederlands meest populaire club-concept van het moment. Daarnaast is hij de vaste support DJ van HouseQuake, het concept van ROOG en Erick E. Als producer gooide hij ook hoge ogen afgelopen jaar en belandde elke productie steevast in de Dance top 30. Tijdens de New Years Eve party van Lunapark bewees hij tevens dat zijn sound perfect aansluit bij de wensen van het Lunapark publiek en dat zal hij deze keer wederom bewijzen.

Marcella is al jaren één van Neerlands leading female DJ’s. Met haar strakke mixtechniek en energieke platen weet zij keer op keer het publiek voor haar te winnen. Het is inmiddels anderhalf jaar geleden dat Marcella op Lunapark te horen was en de organisatie is dan ook zeer blij dat ze een gaatje in haar drukke schema heeft gevonden om 18 februari achter de draaitafels plaats te nemen.

Ook aanwezig deze avond is Thalia resident Chris Rox. De kleine Rotterdammer heeft ook een goed jaar achter de rug waarin hij zich steeds meer in verschillende clubs profileert. Het nieuwe jaar belooft dan ook veel goeds voor deze zeer getalenteerde DJ. Natuurlijk ontbreekt Mr Lunapark niet. 2 O'Clock Ron is het boegbeeld van Lunapark en zal ook deze editie het publiek muzikaal en vocaal volledig uit hun dak doen gaan. 'Lunapaaaaaark!!! Dit is ook jouw huis!’.

8 opmerkingen

 
masters of hardcore is vetter :D :bounce:
heerlijk feestje
"Lunapark dan.."
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 87534, 3403}
Uitspraak van verwijderd op woensdag 25 januari 2006 om 17:07:
masters of hardcore is vetter

lekker tussen de wazi's.....VET hoor :no:
FEDDE LE GRAND RULES
waaah! Great!
Maar Rotterdam :(
 
Uitspraak van Doosydo..A.K.A Shorty op donderdag 26 januari 2006 om 13:35:
Nee groningen heeft t??

Weet wel zeker van niet!!!!!!!!!!