Partyflock
 
­ Nederland

Zeitgeist - Der Cartoon Clash

gepubliceerd door , op
Zeitgeist - Der Cartoon Clash
18 januari 2006
FeestZeitgeist · Der cartoon clash
Datumzaterdag 21 januari 2006
LocatieSugar Factory Site
De jeugd van tegenwoordig weet niet meer wat spelen is. Creativiteit gebruiken om je eigen wereld te creëren waar in alles mag en kan. TV en games ontnemen de jeugd hun creativiteit. Dat is zeer spijtig voor de jeugd maar niet voor ons. Gelukkig weten de twintigers van nu precies hoe dat moet. Daarom in de nieuwe editie van Zeitgeist: Der Cartoon Clash. Tijdens de avond kunnen de bezoekers eigen stripverhalen fabriceren. Dus laat je creativiteit de vrije loop en geef een nieuwe wending aan de avonturen van Sjors en Sjimmie, Garfield, Heinz en Co of The Far Side.

Be your own Cartonist @ Zeitgeist. Ondersteund door de diepe minimale housemix van Perre komen we opgang. Verder staat een nieuwe aanwinst van de Amsterdamse dj scène te popelen om zijn vrolijke mash-up mix ten gehore te brengen. Radar staat bekend als de kleine donkere man met de mysterieuze blik. Geboren en getogen te Utrecht heeft hij jarenlang de scène aldaar vermaakt. Nu hij in Amsterdam is neergestreken, is 11 zijn thuisbasis. Hier draait hij samen met zijn helden. Op “Is the New” gaf Radar acte de présence. Hier draaide hij met grootheden als Tiefschwarz.

Sanyi sluit deze clash van karikaturen en muziek af. Sanyi beter bekend als ‘die aardige grote” van de Disco Twins. Voor dit dj duo zijn er nog maar weinig geheimen in de dance scène. In januari hebben ze ook weer een plekje bemachtigd in de geweldige line up van Club Filth tijdens de Bread en Butter fair te Berlijn. Sanyi is zeer veelzijdig en laat zijn geest de vrije loop. Naast de DJ en grafisch ontwerper van Frimanetjes rolt Sanyi langzaam de feestorganisatie wereld in Shitfaced in 11 en Hutspot in Paradiso te Amsterdam zijn twee pijlen van zijn boog. Met als klankbord Joost van Bellen verzorgt Sanyi zeer gezellige en muzikaal goede clubavonden.

Ontwerpstudio Wouter&Wouters ontwikkelde wederom een nieuw lettertype voor de Zeitgeist flyer. Nog niet eerder vertoond, nooit eerder gezien!

3 opmerkingen

Artiest Brum
geen id hoe ik in dit topic ben beland maar zeitgeist is ook een duitse speedcore dj:yes:

Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 januari 2006 om 11:50:
Hardcore uit Rotterdam !!

:no: ik hou niet zo van hardcore!!
frenchcore, uk hardcore, drum & bass, industrial (hardcore), darkcore, noise en breakcore is het betere werk:yes:
laatste aanpassing
 
Artiest {SHOWLIST artist 32481, 36611}
leuk....he, he....eindelijk beetje aandacht voor design!
Ik dacht al ff dat het over dj zeitgeist ging van core-tex maar helaas niet :(