Partyflock
 
­ Nederland

Doordringende ritmes in de P60 op Club r_AW

gepubliceerd door , op
Doordringende ritmes in de P60 op Club r_AW
8 januari 2006
Met het nieuwe jaar nog maar net van start staat de volgende editie van Club r_AW alweer op stapel. Op zaterdag 25 februari zal de eerste editie in 2006 plaats gaan vinden en wel in de inmiddels bekende thuisbasis: de P60 te Amstelveen. Met zijn harde en zuivere geluid staat de P60 ook deze nacht weer garant voor een selectie van techno en industriële muziek.

Sinds het ontstaan van het Club r_AW concept in april 2004 is er voortdurend getracht een frisse invulling te geven aan het steeds veel-eisender wordende feestpubliek. En terecht, want door niet continu een voorspelbare invulling te geven aan het feest is er een sfeer ontstaan die vernieuwing in de vorm van kruisende genres juist omarmt. Of het nu een techno dj is die tegen de industriële hardcore draait, of een hardcore artiest die met energieke ritmes zijn set een enerverend karakter geeft, Club r_AW weet elke keer weer een lijn door de nacht te trekken die exclusief aan het evenement is.

Een selectie van nationale en internationale artiesten zijn op deze 25ste februari uitgenodigd om hun visie op harde electronische muziek te demonstreren achter de draaitafels:

Imminent
Imminent Starvation is (of was) het project van de Belg Olivier Moreau. Sinds de jaren 90 heeft Olivier een leidende rol ingenomen binnen het veld van de extremere electronische muziek, het genre bij velen ook wel bekend als ‘power noise’. Doordringende technoïde ritmes en verdraaide electronische geluiden zijn twee basis ingrediënten in het muzikale palet van Imminent Starvation. Koude atmosferische texturen voegen een verdere macabere laag toe aan zijn producties. Echter, Imminent Starvation is niet meer. Toen ‘Nord’ eenmaal voltooid was heeft Olivier Moreau zijn mixer gesloopt, en deze in stukken weggegeven als bonus bij de limited edition release van zijn album. Voorts gaat hij nu door het leven als Imminent. Olivier zijn producties worden uitgebracht op het Ant-Zen label, één van de marktleiders op het gebied van power noise. Zijn albums en vinyl releases hebben veel aandacht gekregen, meer dan je zou verwachten van iemand met een dergelijke anti-commerciële muziek houding. Het ‘Nord’ album bereikte zelfs de hogere regionen van de Duitse alternatieve charts. Op r_AW zal Imminent een live optreden geven waarin hij zijn karakteristieke muzikale extremiteit naar voren zal brengen.

De vrouwelijke invloed deze avond komt van de (hard) techno dj Daniela Haverbeck. Deze Chileense staat garant voor sets vol harde techno. Normaal sluit ze met haar energieke stijl techno feesten af, echter op Club r_AW kan het niet hard genoeg gaan. De vrijheid die ze deze avond dan ook heeft belooft voor zowel de dj als publiek een uitermate fijne uitwerking te krijgen. Genosha’s duo Hidden en Eye-D, algemeen bekend als The Outside Agency geven deze editie van Club r_AW een ferme dosis ritme, breaks en darkcore in een industriële sfeer. Tezamen weet The Outside Agency elke keer weer een originele invulling aan hun sets te geven. Hun typische geluid is zowel herkenbaar in hun producties als hun dj-sets, van traag tot uptempo gaat TOA voorbij elke denkbaar genre.

Het overige deel van de line-up liegt er niet om, met de aanwezigheid van: Rude Awakening z’n live set vol met bekende en onbekende tracks. Een tweede verschijning van de Duitse techno dj Amok, ditmaal met een stevige inval. Met de semi-Fins/Nederlandse Peaky Pounder en een uptempo hardcore set van Promo zal ook deze editie van Club r_AW zijn stempel op het concept zetten.

Kaarten in de voorverkoop kosten 15 euro (exclusief vvk-toeslag), aan de deur 18 euro. Voorverkoop bij de bekende voorverkoop adressen: alle Ticketbox voorverkooppunten in Nederland, P60, Mid-Town Amsterdam, Van Leest Amstelveen, online via www.ticketbox.nl en Third Movement’s online shop op shop.thirdmovement.nl.

P60
De P60, te vinden langs de A9 bij afrit Amstelveen, is gemakkelijk te bereiken met de auto. Bij de naast de deur gelegen parkeergarage is uitrijden s’ nachts gratis! De P60 kan met openbaar vervoer vanaf Amsterdam Centraal Station via tram of metro (richting Amstelveen) worden bereikt. Met de bus kan de P60 met de Zuidtangent worden bereikt (lijn 300), deze stopt ook bij de treinstations van Haarlem en Schiphol. Het busstation is gelegen naast de P60. Voor meer informatie: www.ovr.nl en P60.

The Third Movement
www.thirdmovement.nl

33 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 22202, 44097}
Zeker bruut ja
ik heb nog genoeg munten dus ben er denk ik wel bij :P
 
IMMINENT (BE, LIVE) - Benieuwd naar :)
DANIELE OVERBECK (CL) - Benieuwd naar :)
The Outside Agency - Saai :/
RUDE AWAKENING - Vet relaxt (y)
AMOK (GER) - Vet relaxt (y)
PEAKY POUNDER - Heerlijk :respect:
PROMO - Ook erg vet :jaja:


Wel weer heen dus.
vorige keer gemist, maar nu wel weer van de partij :D
Aanwezig :kwijl:


Uitspraak van verwijderd op maandag 9 januari 2006 om 11:44:
The Outside Agency - Saai

ga s snel je mond wassen met groene zeep :| :o
 
Jongeeee van TOA val je geheid in slaap.
ziet er leuk uit, maar ik kan weer niet naar Club r_AW :(
Is het niet 28/1 dan is het wel 4 weken later op 25/2

En ik zeg het weer :| Ik kan nie op 3 plaatsen tegelijk zijn :[ :S
Uitspraak van verwijderd op maandag 9 januari 2006 om 17:50:
Jongeeee

hiermee zit je helemaal op t verkeerde feest :p

maar ga jij maar lekker slapen dan ;)
laatste aanpassing
Klote ik ben dan op wintersport :(
Ik hou het wel bij Nighttown dan.
Echt cool Olivier Moreau. Heb nog een duits cd'tje liggen. http://www.discogs.com/release/72599
 
idd, Screenwalking is een goeie... heb em op vinyl.
 
Ja?
laatste aanpassing
Helaas op wintersport dan:D
Had graag willen gaan want vond het vet de vorige keer!!!!!!!!!!
cker weer aanwezig :D TOA cker wel relaxt :yes:
 
Werkzaam bij KraakPiep
Hoop er te kunnen zijn ..
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1435, 4024}
leuk line upje:) Ant-zen(Y)
 
aanwazig
 
Werkzaam bij SEKOIA
dat wordt potverdorie gezellig :)
 
Werkzaam bij Partyflock
Standaard aanwezig! :)
 
Uitspraak van actief op donderdag 12 januari 2006 om 22:26:
Standaard aanwezig!
Oeh, ziet r wel weer echt vet uit, ik moet r toch echt n keertje heen, maar Teqnology is ook wel vet..
twijfel...

teqnology in de HmH
of club raw..

hmmm dubio :O
ook nog paar muntjes liggen hoor en die moeten op natuurlijk:P

Peaky en TOA :respect:
Uitspraak van verwijderd op maandag 9 januari 2006 om 17:50:
Jongeeee van TOA val je geheid in slaap.


we praten na het feestje wel weer ;P
 
jongeeee aanwezig
Godver*&(*&) ik moet nu toch echt eens een keertje naar dit feest!
Weer wat er tussen :(
 
wederom aanwezig... :D