Partyflock
 
­ Nederland

Dirty Dutch in Warehouse 294

gepubliceerd door , op
Na lang zoeken is het dan eindelijk gelukt om in Rotterdam de perfecte locatie te vinden. Het blijft een zeldzame verschijning om elke keer weer een unieke locatie te vinden die geschikt is voor Dirty Dutch New Years Eve. Elke keer weer wordt de lat hoger gelegd. Het resultaat is uiteindelijk een loods, gebouwd tussen 1910 en 1914 met een rijke geschiedenis dat voor het moment Warehouse 294 heet. Het lijkt bijna voorbestemd voor deze gelegenheid. Omdat de loods een ander bestemmingsplan heeft, zal Dirty Dutch New Years Eve in Warehouse 294 een eenmalig verschijning zijn, dus mis het niet! Als bonus maken wij er een extra lange nacht van welke duurt tot 9.00 uur in de ochtend.

Uiteraard is de grote held van Dirty Dutch New Years Eve DJ Chuckie. Na dit jaar weer alle mogelijke prijzen gewonnen te hebben lijken de grenzen van DJ Chuckie nog steeds niet te zijn bereikt. Dirty Dutch New Years Eve wordt de nieuwe mijlpaal volgens de reizende ster.

DJ Chuckie; “Het publiek is mij afgelopen jaar weer trouw geweest dat is o.a. de reden waarom ik juist op oud en nieuw voor hun maar op 1 locatie wil draaien. Ik heb uiteindelijk gekozen voor Rotterdam, het is voor mij een grote eer om met oud en nieuw alleen in Rotterdam te draaien. Daarnaast is de tolerantie van de burgemeester van Rotterdam naar de uitgaanscene toe geweldig. Het brengt mooie dingen tot stand en dat gaan we op de Dirty Dutch New Years Eve zeker laten zien. Dirty Dutch New Years Eve is voor mij uiterst belangrijk, het is een avond waarbij we alleen maar met nationale talentvolle artiesten willen werken. Ik geloof niet in de eeuwige grote artiest uit het buitenland waar de lokale helden voor moeten opwarmen in een club die alleen een banner ophangt met de naam van de avond omdat het budget op was. Tijdens Dirty Dutch New Years Eve krijgen daarom alleen artiesten uit Nederland die in het profiel passen de gelegenheid om op prime time hun skills te vertonen. Daarnaast krijgt het publiek een betaalbar kwalitatief hoogstaande avond dat voor de gelegenheid geheel uit de grond wordt gestampt, zelfs op oud en nieuw waar bepaalde artiesten en organisaties compleet doorslaan qua prijzen en feesten. Ach ja, dat is uiteraard hun volste recht en ik wil hiermee zeker geen signaal afgeven. Dat is gewoon mijn mening en op Dirty Dutch New Years Eve heb ik de gelegenheid om het anders te doen. Het is niet alleen belangrijk wat de DJ brengt, wat de organisatie productioneel doet is minimaal zo belangrijk. En gelukkig zit ik in de gelegenheid dat ik dat op kan eisen. Op de avond zelf heb ik nog wat verassingen in petto maar daar moet je zelf bij zijn klootzak”.

11 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
ben al te druk...............
Hier ga ik absoluut heen!!!! :-)
 
Artiest Fuser
denk dat ik toch maar een keer oversla ;)
jammer dat ze het dan op oudjaarsavond doen... als het op een andere dag was... was ik er CKER heen gegaan...
 
hier ga ik duz absoluut niet heen wat een verneuking is dat zeg! cheap imitation of the rest
 
ik pleit voor een verbod op de promotie van urbanfeesten.
Jammer dat het op oudjaarsdag is. Anders was ik ook zeker geweest! Dirty Dutch in de HMH was ook gruwelijk!!!
Ik pleit voor een verbod op zeiken op urbanfeesten. Hou gewoon je muil als het je ding niet is en open zo'n bericht gewoon niet, is dat zo moeilijk?
cker weten dat ik hier naartoe wil, DJ chucky is the best!!!
pfff DJ Chucky zuigt! net als dit hele feest :P