Partyflock
 
­ Nederland

Bedtime stories op de Oceandiva

gepubliceerd door , op
Bedtime Stories’ het oud en nieuw spektakel op de Ocean Diva beleefd dit jaar een extra lange en dikke editie. Als enige locatie in Amsterdam vaart het luxe cruiseship met een sterrenline-up door tot diep in de ochtend in een speciale samenwerking van Loveboat 2.02.0 en Houseplay. Gastdj’s zijn Redanka (UK) en een very special guest.

Het heeft even op zich doen wachten maar nu is dan toch alles rond. Loveboat 2.02.0 gaat op new years eve een magische knaller neerzetten in samenwerking met Houseplay, de maandelijkse ‘bigshot’ avond in Panama. De Ocean Diva heeft als enige locatie in amsterdam een extra lange NYE vergunning weten te bemachtigen. Hierdoor is er mogelijkheid om tot diep in de ochtend, lees 9.00 uur! door te feesten.

Na een lange zomerstop is Loveboat 2.02.0 weer helemaal back in business met achtereenvolgens een uitverkochte classic editie, top-act Cassius op de MTV en Loveboat 2.02.0 Energise Party en nu weer twee absolute buitenlandse toppers in een xxl editie.

De line-up voor het oud&nieuw feest bestaat uit Loveboat 2.02.0 resident The Funky Bastard, Victor Coral, Lucien Foort, René Vidal en Panama* headliner Redanka (Redanka heeft het afgelopen jaar enorm gescoord met zijn sublieme remix van U2 – Vertigo). Naast deze al erg smakelijke namen staat er nog een very special guest !! op het programma. We kunnen hier nog niet teveel over zeggen maar dat het een absolute topper wordt staat vast.

The Funky Bastard vertolkt als altijd het pure Loveboat 2.02.0 gevoel. Hij wordt gesupport door Lucien Foort die acte de présence geeft met een extra groovy set. Last-minute heeft Victor Coral ook nog een plaatsje in zijn schema weten te maken. Victor heeft dit jaar bewezen sterk gegroeid te zijn met een nu veel volwassener pompende sound. Headliner Redanka (UK) komt direct na zijn set in Panama met spoed naar de Ocean Diva voor een funky Loveboat set. Met René Vidal, in zijn kielzog kan het spektakel beginnen. Voor het echte geweld echter zal de special guest gaan zorgen.

Vanaf 3.15 uur zorgt een speciale shuttle-service vanaf de pond bij het CS, en vanaf Panama en de PTA ervoor dat je binnen 10 minuten op de Ocean Diva staat.

Hou de komende weken www.loveboat2.nl en www.panama.nl scherp in de gaten voor de laatste updates!

Rolling and tumbling, sweet sensation. Watching the night lights through the window. Dark as the blackest hour of night. Doing the things we both do best. Sounds of the city on the run. Deep in my body warm and lazy. Shadows of lovers in the moonglow. Under the sheets and out of sight. I can’t stop this pounding`in my chest. I feel like my life just has begun. Let me close my eyes and drift away. Tell me tell me tell me tell me bedtime stories. For now that’s al there is to say

10 opmerkingen

Is Isaac er ook?
 
de mystery guest is DEEP DISH overgens voor diegenen die het weten willen enzo...
Ik snap het nut van een "Mystery Guest" echt nooit

je wilt toch adverteren als je een goede naam hebt ?
Jammer, ik had eigenlijk gehoopt dat Isaac de mysteryguest was.... Hij maakt namelijk erg goede cocktails...
aanwezig :cheer:
Artiest Faux
is geen deep dish .. want alleen george is er..

en die mystry geuast is trouwens gewoon erick e of roog..

maar niet verder vertellen he :D
laatste aanpassing
Jullie zitten er helemaal naast :D

Maar goed verklappen ga ik het niet dan is het namelijk geen mysterie meer...

Vind het echt een megagoed feest om het nieuwe jaar mee in te luiden :cheer:
De Ocean Diva heeft als enige locatie in amsterdam een extra lange NYE vergunning weten te bemachtigen. Hierdoor is er mogelijkheid om tot diep in de ochtend, lees 9.00 uur! door te feesten.


Hmmmmm beetje onzin dit heh! Marnix dan met z'n Loveland Breakfastclubfeestje, ook op een boot en dat gaat zelfs door tot 10.00 uur.
 
hmm we zullen het zien, ik had gehoord van iem. van de organisatie dat het die gast van deep dish was. niet dat het mij wat boeit wie daar komt draaien natuurlijk ;)

en ik denk dat je roog en erick-e echt niet meer op de boot zult zien hoor!