Partyflock
 
­ Nederland

Giggan Party - Oud en Nieuw in Martiniplaza

gepubliceerd door , op
G-Town Madness, Rabutu, JOOP, Da Pauli, Phat Wax, The Futurist, Yes-R en Darryl zijn enkele van de artiesten die zullen optreden tijdens Giggan party. Maar liefst 4 zalen zijn er met oud en nieuw geopend in Martiniplaza; iedere zaal met een eigen thema & muziekstijl; Hardcore, Trance/Hardstyle, Techno en Urban/R&B. Je kunt besluiten om de hele nacht in de Hardcorezaal te blijven maar je kunt ook aan de wandel.

Ieder jaar, met oud en nieuw, wordt er traditiegetrouw een groot evenement in Martiniplaza georganiseerd. Megadance. Tja. D-Tech | Marcus D van HouseQuarters constateerde (door de krant te lezen én door het feest te bezoeken) dat de organisatie van dat feest ieder jaar minder aandacht aan de programmering leek te besteden. Er waren meer mensen die deze mening hadden en er kwam actie. De oude constructie werd opengebroken en HouseQuarters werd als medeorganisator aangesteld. Samen met discotheek 2Night werd nagedacht over de organisatie van het grootste oud en nieuw feest in de regio. De opdracht was duidelijk; zorg voor een programmering die meer aanspreekt en een kwalitatief beter feest. Het laatste (of eerste) feest van het jaar moet natuurlijk een knaller zijn. Ondanks de zeer korte voorbereidingstijd is de organisatie erin geslaagd om een goed programma rond te krijgen en de entree toch maar 10 euro te laten zijn.

Programma Hardcore Area ‘Rebelation’
Deze zaal staat de gehele nacht in het teken van hardcore. Ondermeer G-Town Madness, en Rabutu zullen het vinyl doen draaien. Niet alleen de ‘gouwe ouwe’ klappers komen voorbij maar ook hardcore uit het heden. De avond heeft verder ook D-Noize, Wolf en Pippen op het programma staan. Gezamenlijk zullen zij er garant voor staan dat dit een 100% Hardcore-party wordt om nog lang van na te genieten.

Programma Trance/Hardstyle Area ‘Resolution’
Het nieuwe jaar beginnen met de opzwepende beats van JOOP is niet verkeerd!? Deze DJ is bekend van o.a. MysteryLand. Zijn stijl? Trance! De muziek dwingt je bijna om te dansen. Da Pauli, bekend van o.a. The Bridge, komt later in de nacht en zal onvervalste hardstyle en jump uit de speakers doen knallen. In deze zaal draaien verder ook National Aggression, XS, Da Core, Mastermind en Marcus D.

Programma Techno Area ‘Revolution’
Techno, hoeveel stijlen kunnen er onder één noemer vallen? Hoe breed kan een stroming zijn? De avond begint lekker met electro dankzij Sam Clark. Daarna neemt Phat Wax het over. The Futurist maakt vervolgens zijn opwachting. Na deze heren is het, vanaf een uur of half 5, gebeurt met de relatieve rust. D-Tech, Delta Force en enkele, nog onbevestigde namen, zullen vanaf dat moment de harde en meer duistere kant van Techno laten horen.

Programma Techno Area ‘Redemption’
Zin in een Fissa? Yep! Ook Urban/R&B zal een plaats hebben op het feest. Redemption staat de hele nacht in het teken van deze swingende muziekstromingen. Niemand minder dan Yes-R, momenteel scorend met zijn ‘Mijn Pad’, en Darryl zullen live on stage optreden. De heren van Triple X en From the Top zullen de rest van de nacht vullen met heerlijke R&B. Show your skills on the dancefloor!

24 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 38760, 42863}
oud & nieuw:

hardcore & urban:

drank & drugs:

correct me if im wrong maar dat kan niet goed gaan (jammer genoeg).
Artiest {SHOWLIST artist 66360, 75271, 31276}
haha ik ben erbij! wil dat wel es meemaken :jaja:
kwoon zowat om de hoek en moet uiteraard mn maatjes aanmoedigen 8)
:bounce:

~in de Mixx~
laatste aanpassing
Het zijn wel de grote namen van het feest. Dus het lijkt me een slim plan om dat te veranderen;)
gaat naar tenboer hardcore-party
met dj prinzel hazes fraction rabutu
zou heel graar hier heen willen
maar ja elke jaar bij ons mede-patienten-is-ook-gezellig :woop:
Werkzaam bij Opzngronings
Artiest {SHOWLIST artist 6373, 3230}
Jullie ook Tim! Ziet er netjes uit, as usual :D
hopelijk wordt dit een vette feest , wel leuk om mee te maken in ieder geval, hakken , stampen uit je dak gaan en chickies schuren tot je kleine jan pijn hebt , en ....naaien en naaien en naar huis brengen.
Wordt tijd dat ze weer echte hardcore feesten gaan gegeven in deze locatie!!
 
we zien wel of we er aankomen ;)
 
Nee bedankt :bah:
laatste aanpassing
Ckers van de party. Eindelijk weer een goed feessie dichtbij :D
Artiest {SHOWLIST artist 41227, 14408}
ik heb er zin in het word los gaan !!! :bounce:
 
Na dit feestje lekker afteren in de Molly! Hopen dat het daar ook een beetje knallen geblazen word, en dan heb ik na afloop er weer 12 uur feesten op zitten :jaja:
Hehe... 12 uur feesten KAN niet gezond zijn. Maar wel vet ;)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1435, 4024}
Uitspraak van C.Brasser op maandag 19 december 2005 om 14:06:
oud & nieuw:

hardcore & urban:

drank & drugs:

correct me if im wrong maar dat kan niet goed gaan (jammer genoeg).



Hier in Limburg in ieder geval niet:nee: Weet niet hoe het daarboven zit natuurlijk:P
Zijn sommige mensen hier soms bang om klappen te krijgen of zijn ze bang dat ze zichzelf met veel drank op niet in de hand kunnen houden? :P
 
Uitspraak van Phat Wax op dinsdag 20 december 2005 om 16:40:
Zijn sommige mensen hier soms bang om klappen te krijgen of zijn ze bang dat ze zichzelf met veel drank op niet in de hand kunnen houden?

Denk beide.. Maargoed als het op Innershitty al misgaat, hoe moet dat dan in Groningen ;) Maar denk wel dat het goed komt, beter huren ze de security in die zaterdag ook op Nightmare waren, die lui waren goed (Y)

Uitspraak van D-Tech | Marcus D op dinsdag 20 december 2005 om 10:49:
Hehe... 12 uur feesten KAN niet gezond zijn. Maar wel vet

Tjah O:) Ik verbrand waarschijnlijk ook veel vet O:)
 
Uitspraak van MadMark aKa Chronic Error op maandag 19 december 2005 om 14:18:
haha ik ben erbij!

ik ook zeker weten en daarna nog in de after in de mollys mooi men :D zin in helemaal gek :bounce:
laatste aanpassing
sam clarke :resepect:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 20 december 2005 om 17:08:
Maargoed als het op Innershitty al misgaat


Met alle respect maar een groot feest lijdt niet onder één of twee knokpartijtjes, dus komt vast wel goed met oud en nieuw in Grunn :bier:
 
Voor wie gaan we heen dan? 8)

Voor mij iig:

G-TownMadness en the Futurist! :respect:
laatste aanpassing
Hier ga k zeker heen met groep vrienden. En wat betreft Urban samen met Hardcore..t ging vorig jaar ook best goed volgens mij. Je zal altijd wel wat gesodemieter hebben maar das overal. We gaan los morgen @ Martiniplaza, en misschien daarna nog ff naar de Molly's. Ligt aan de fysieke gesteldheid;)