Partyflock
 
­ Nederland

Alweer 15 jaar style in Megaclub Zak

gepubliceerd door , op
Alweer 15 jaar style in Megaclub Zak
13 december 2005
FeestZak · Jingle bangin' bells
Datummaandag 26 december 2005
LocatieZak Site
FeestZak · Newyears bangin'
Datumzaterdag 31 december 2005
FeestZak · 15 years the ultimate megaclub
Datumzaterdag 21 januari 2006
Nog een maandje en dan is het zover… Een mijlpaal in groot horeca, 15 jaar Megaclub Zak. In 1990 werd de eerste hand gelegd aan het pand wat in de loop der jaren is uitgegroeid tot het hedendaagse uitgaans-imperium, waarbij achter de schermen nog steeds hard gewerkt wordt aan verdere verbetering en moderniseringen.

Afgelopen zaterdag 3 december was de officiële her-opening van de nieuwe clubarea Club NYC in Megaclub Zak. Dat deze locatie net over de grens tussen Almelo en Coevorden een grote diversiteit biedt om in style uit te gaan, is bij de vele bezoekers bekend. Naast natuurlijk de main area Zak, waar elke zaterdag alle hardere stylen, Hardtrance, Hardstyle, Jump en Hardcore aan bod komen met de residents Freddy F, Bobby V en Rico/Ricky Raw, Club Extra waar Bee MD alle clubklassiekers en dancehits ten gehore brengt en het feestpaleisje Route 66, de Lounge en Piazza is het nu op zaterdag Club NYC, dat al het nieuwe in techniek laat zien! ClubNYC presenteert de populaire lifestyle in Urban en R&B. In het voorheen genoemde “Glashaus”, zal de populaire radiozender JUIZE FM zijn medewerking verlenen aan het nieuwe Urban-event Pure D.O.P.E. Juize’s main-dj Jeff zal de avond hosten met diverse acts en shows op het gebied van Urban en R&B. Pure D.O.P.E. zal elke eerste zaterdag van de maand terugkeren in de luxe ingerichte Club NYC, natuurlijk met de residents Appie en Tim FX. Als special guests in de verdere zaterdagen van de maand staan in ieder geval al aangekondigd DJ Irwan, Dj Iron & MC Dragon en natuurlijk Dj Chuckie.

Ook de main area Zak zal de komende weken weer het één en ander te bieden hebben! Kerstnacht komt de crew van SLAM FM’s meest beluisterde on-air dance-event Clubbin’ met de kick-off van de 2006-tour, die elke twee maanden Megaclub Zak zal aandoen in drie verschillende flavours “Platinum”, “ Gold” en “ Iron”. Het Slam FM zaterdagavond programma Clubbin’ geniet veel populariteit en heeft dan ook vele grote internationale artiesten regelmatig live in de studio. In 2006 gaat Clubbin’on tour door Europa. Met op 24 december de Platinum Edition in Zak met als special guest de succesvolle dj Randy Katana, waarbij iedereen verzocht wordt zoveel mogelijk in het zilverkleurig of wit gekleed te komen. Deze mensen kunnen dan ook iets leuks verwachten.

Op de tweede Kerstdag barst het geweld los met Jingle Bangin’Bells, DJ Isaac & Friends, met naast Isaac o.a. Deepack, The Viper en afsluitend Broken Rules uit de VS! Oud & Nieuw wordt natuurlijk geheel een feestelijk gebeuren! Veel vuurwerk, knallende kurken en entertainment staat klaar voor 2006… Iedereen die vóór 00.00u komt mag gratis naar binnen om, samen met de crew en veel champagne, 2006 dansend en feestend in te luiden. Waarna onderleiding van de residents Freddy F, Bobby V en Rico met diverse gastdj’s, waaronder dynamic duo Bas & Ram en de zeer prettig gestoorde Champ-e-on tot laat in 2006 het feest doorgaat. ’s Ochtendsvroeg zal er een gratis ontbijt voor iedereen klaar staan om weer op krachten te komen voor een goede start van het nieuwe jaar… Dat jaar zal er veel gebeuren in dé lifestyle-club! Op 20 en 21 januari staat het alweer 15-jarig bestaan van de club voor de deur. Weinig discotheekeigenaren behalen dit jubileum en bevestigd de kracht van totaal entertainment. Op dit weekend zal dit dan ook duidelijk naar voren komen en laten zien dat Zak meer is dan muziek. Het zijn dan natuurlijk ook de mensen, die de club maken… De meer dan een miljoen bezoekers over de jaren heen zorgen voor de ultieme sfeer, die vaak opgeluisterd wordt door vele “special effects”. In het jubileum weekend wordt alles uit de kast gehaald en zullen muzikaal de afgelopen superjaren allen belicht gaan worden met zeer speciale gasten op vrijdag en zaterdag. Ook dj Roy, die Zak naar grote hoogtes heeft gebracht zal op zaterdagavond weer even iedereen terug nemen in de tijd vanachter de draaitafels.

ZAK TOURS
Dat Zak één grote lifestyle familie is, wordt nu onderstreept door Zak tours. Ze treden buiten de deuren van de club en is er nu de mogelijkheid om eens in een ander land in Europa te feesten met de residents! ZAK-tours gaat in samenwerking met Husk en Flügel eerst op wintersport. Op 22 januari 2006 is het eerste vertrek … op naar de prachtige ski-gebieden in Frankrijks Val Thorens! Je vertrekt op zondagmorgen met de crew per bus naar Frankrijk om op vrijdag 27 januari weer op de plaats van vertrek te arriveren. Verblijf en ski-passen zijn allemaal geregeld. ’s Avonds zullen de aanwezige uitgaanslocaties aangedaan worden, waar de residents van de megaclub de feeststemming nog meer zullen vergroten. Mocht je hierin interesse hebben om samen met ZAK naar de sneeuw te gaan en daar samen met de zakfamilie de clubs onveilig te maken, stuur dan even een e-mail voor meer info naar info@disco-zak.com. Om de vele specials op je gemak door te lezen kan je altijd gaan naar disco-zak.com.

Zak 15 years more then just a discotheque…

33 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 5384, 32929}
ISM ;)
ziet er leuk uit!
 
respect voor ZAK !!!!!!!
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 17 december 2005 om 14:01:
respect voor ZAK !!!!!!!


Zeker weten, super tent :D
 
goed bezig (y)
Leuk! Leuk! Leuk! :)
 
Top :)

26e knallen:P
 
:bounce:
 
party-time :cheer:
:D:P
 
ZAk rules !!!
 
zak 26e wij zijn er weer
ZAK FOREVER!!!!!!!EN DAN TE BEDENKEN DAT IK MIJN GROTE LIEFDE, DAAR HEB ONTMOET!!! ZAK NOG BEDANKT!!!
gefeliciteerd het is een leuke tent daarzo
Artiest Noizza
Waar is De man van Zak dan RUTHLESS...
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 17 december 2005 om 14:22:
goed bezig

Zeker goed bezig daar!!!
en ja hoor weer een super fessie in een SUPETTOKO
keep it up...
 
de 26e wordt denk Vet knalljuh.. !!
het is er altijd knallen haha. Vermaak me er prima en de dj's zijn super, niet van die arrogante kwasten. Oud en nieuw zeker ook naar zak gaan, wordt vast nog beter dan met de kerst!!
 
Hahah zoals altijd weer vermaakt daaro, zal nog wel aantal jaartjes doorgaan zo... (Y)
Vaste prik elk jaar met kerst natuurlijk! (y)
 
Uitspraak van Msx op vrijdag 23 december 2005 om 18:50:
Vaste prik elk jaar met kerst natuurlijk!

Precies! :jaja:
Tot vanavond! :yes:
 
:yes: :yes: ZEker tot vanavond
 
Uitspraak van Noizza op maandag 19 december 2005 om 13:04:
Waar is De man van Zak dan RUTHLESS...

idd !
21 Januari:
Charlie Lownoise & Mental Theo :D jaja