Partyflock
 
­ Nederland

Crazyland nieuwjaarsactie

gepubliceerd door , op
1 Januari is er in Nederland een hele speciale afterparty van oud en nieuw in Zaandam. Vorig jaar kwamen de mensen in grote getalen binnen lopen om 7 uur in de Hemkade. En dat terwijl de muziek pas om 8 uur begon! Dit jaar is dat anders. De gemeente heeft toestemming gegeven om om 7 uur te beginnen in plaats van 8 uur. Dit is ten opzichte van andere afterparties die dag mooi meegenomen. Andere grote afterparties in Nederland mogen namelijk pas veel later open. Die garantie kunnen we jullie geven! Om 7 uur begint meteen de muziek.

Dj ROOG bijt het spits af om 7 uur, waarna Randy Katana het overneemt. De DJ's Bas & Ram, Eric van Kleef, G-Spott, Mark van Dale, Mike S, Miss Melody, Quest, Ricky Rivaro en nog meer zullen volgen.

De grote zaal achterin gaat open om 13.00 uur en die wordt gehost door The Zino! Met dj's Francois, Lady Dana, The Darkraver, Genius, K-C, Rob & MC Joe, Stanton, Steve Sweet. Ook zal er weer een zaaltje zijn met de oude oldskool klanken van 1991 tot 1994 met dj Deffer S. De Hemkade op z’n kop! Dat is een feit. De speciale mystery guest zal niemand minder zijn dan JP. Bekand van Dance Valley en Emporium.

Nu heeft Crazyland speciaal voor jullie een grote aktie voor deze datum. Koop je je kaartje tussen 10 december en 17 december bij ticketbox dan krijg je een kaartje voor de tweede dag van Crazyland 6 years weekend kado. Dit weekend is dat van 15 en 16 april 2006 met pasen. Een kaartje voor 1 januari kost maar €19,75 en je krijgt er een kaartje voor Crazyland 6 years weekend ter waarde van €23,75 bij kado. Deze actiekaart kun je 1 januari in de Hemkade inwissellen voor een vrijkaart voor Crazyland 16 april. Ga dus snel naar Free Record shop vanaf zaterdag, want deze kans kan je niet laten liggen. De actie geldt niet voor VIP-kaarten en de snelbeslissers die al een kaartje hebben zullen worden gecompenseerd: zij krijgen bij de ingang een gratis dvd!

34 opmerkingen

Gers
 
Uitspraak van !:bounce:! op vrijdag 9 december 2005 om 17:20:
goed afgekeken


Beter goed gejat dan slecht bedacht :P
 
relaxxx :D
:P Ai ai ai Super...:P om onze beslissing nog ff lastiger te maken ;-):yes:
Niet vergeten in te wisselen!!! Puike actie.
Mooi balen, heb mijn kaartje al een tijdje binnen.
goede actie zou toch al gaan maar nu zeker
 
ja tof voor de mensen die niet twijfelden en meteen voor CL kozen (n)
 
Inderdaad zwak om nu pas met zo'n
actie aan te komen!
 
:cheer: :woop: weer lekker hoeren en snoeren :cheer: :woop:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 9 december 2005 om 21:54:
ja tof voor de mensen die niet twijfelden en meteen voor CL kozen



Inderdaad!!!
Heb ook al een tijdje onze kaarten liggen!!!!!
 
GVD!!!! ik had me kaartje al ... beetje raar!
mensen die laat kopen zijn nu in hun voordeel :S
ja ik heb precies t zelfde ik heb me kaartje ook al btje apart meestal is zoiets voor de snelle beslissers blijkbaart nu dus niet :s
wij gaan er heen hebben er zin in
 
ik gaat naar unique, anders hak ook wel gegaan, is wel om de hoek bij me ha ha.. maar ja dan maar 65km omrijden en hope op een knal nieuw jaar :cheer:
 
Zeker te weinig kaarten verkocht?????
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 10 december 2005 om 13:07:
Zeker te weinig kaarten verkocht?????

Tja wie weet.... ;)

Uitspraak van verwijderd op zaterdag 10 december 2005 om 00:43:
Inderdaad zwak om nu pas met zo'n
actie aan te komen!

ach de keuze is toch niet zo moeilijk??
Sorry hoor , ik heb mijn kaartje ook al.. alleen voor het andere feessie (voor mij het beste feessie voor het beginnende feestjaar 2006)
 
Gebruik van gemaakt
 
hehehheh lekker twee keer genieten voor het zelfde word weer super
 
Wordt zware dag.. Poeh hee :P

Maar vast super sfeertje :D
laatste aanpassing
Werkzaam bij Crazyland
Artiest Mike S
de kaartverkoop loopt erg goed maar willen voor de laatbeslissers een leuke aktie geven. de volgende keer zijn t weer de snelbeslissers, maar alle snelbeslissers krijgen een dvd tje bij de ingang als compensatie. we hebben er 1000 laten maken!
 
ok.....ik knal direct door vanuit de Heineken Music Hall.....deze actie is gewoon relax!! Ben benieuwd hoe ik me zal voelen op mijn 1e werkdag bij mijn nieuwe werkgever op maandag 2 januari :vaag: :bounce:
laatste aanpassing
 
En die dvd kun je weer inruilen voor een kaartje? :P

Tegen de tijd dat ik aankom in de hem na een goede nachtrust om er weer vol tegenaan te gaan in de hem zullen ze allemaal al wel verdeeld zijn :O
beetje zwak nu worden de mensen gestraft die er op tijd bij waren en al een kaartje hadden...
 
Hey dit moet ik snel tegen me broer zeggen hij vertelde me nog dat hij hier heen wilde gaan.
nu van de prijs van 1 heb je 2 :D
 
lekker spannend, als dat feest maar goed is vind ik t allemaal prima
To el golo: en de snelbeslissers die al een kaartje hebben zullen worden gecompenseerd: zij krijgen bij de ingang een gratis dvd!
Kan iemand mij vertellen tot hoe laat die party duurt .ok het begint om 7.00 maar tot hoe laat.Is het 24 uur open???????????
Heerlijk, rond 1en naar de Hemkade en dan lekker doorfeesten tot 00.00 uur zonder steeds van feest naar feest te moeten rijden en te riskeren dat je 2, 3, 4 maal in de rij in de kou moet staan.......Brrr