Partyflock
 
­ Nederland

F*ckers - Fifth edition

gepubliceerd door , op
F*ckers - Fifth edition
16 november 2005
FeestF*ckers · Fifth edition
Datumvrijdag 2 december 2005
LocatieEstupendo Plaza Site
De vijfde editie van F*ckers staat alweer voor de deur, en om dit extra te vieren zal BSX er weer alles aandoen om dit niet ongemoeid te laten. Met verschillende muziekstijlen en decoraties zal Zoetermeer weer gaan rocken op de eclectic beats van nationale grootheden.

5th F*ckers! Celebration
27 Maart 2005. De dag dat F*ckers Zoetermeer liet kennis maken met dit sterke en vernieuwende concept. Extravert, innoverend, sexy beats, trashy attributen, nationale DJ’s, en last but not least, een entreeprijs die eigenlijk te laag is voor de line-ups die zijn geweest. F*ckers is sinds het eerste feest een begrip in de regio. Al ruim 3000 bezoekers bezochten de afgelopen 4 feesten in Estupendo Plaza. Tevens zal BSX voor de vijfde maal op rij Estupendo hosten, tijd voor een feestje dus.

Passé? Nou Nee!
En BSX is er nog lang niet klaar mee. Op 2 december viert BSX dit groots. BSX is namelijk voor de vijfde maal op rij te gast in Estupendo Plaza. Al 3000 mensen gingen compleet los op dj's als Jeremaine S, Billy the Klit, Hitmeister D, Real El Canario, Melly Mel en nog zoveel meer... En BSX gaat verder, de populairste eclectische clubavond van Zoetermeer is niet te stoppen. Le disco sur F*ckers!Soixante-neuf, Un croissantje avec du jambon... la fete ... Paris…Le Moulin Rouge ....Voulez Vous Coucher avec moi? Oftewel bring your focking french a(r)ttitude along! De avond staat in het teken van de taal van de liefde…! Tijdens F*ckers zullen er weer scouts van een modellenbureau aanwezig zijn, om jou uit de crowd te plukken en die catwalk in Parijs te laten bestormen.

Eclectic? What The F*ck?
Eclectic staat voor een mix waar house en urban elkaar ontmoeten. In één mix hoor je the best of both worlds. Laat je verassen door deze mix en ga compleet los op funky beats en de rauwe urban sound.

Who The F*ck?
F*ckers presenteert trots een nieuwe generatie dj’s aan het publiek. Na de fout geschoren dames in oktober en de met fruit bestookte metrosexuele-club-nerds in september is het nu de beurt aan losgeslagen nympho’s om het echte F*ckers gevoel los te weken. In een A-sociale trip vol sexy Golddiggers profileren de beste dj’s zich temidden honderden bezoekers.

DJ Benjamin Brown, bekend van Material Girl en briljante feesten in o.a. Casablanca, Londen, Miami, Amsterdam, Istanbul en zoveel meer, zal op deze avond een energieke set neerzetten. BSX brengt je terug naar de lekkerste R&B, HipHop van vroeger en de heetste clun en house van nu.

Who The F*ck is The Host?
De eclectische set van Benjamin Brown zal worden gehost door niemand minder dan vocalist yaNto. Behalve zijn Spaanse klanken zullen ook zijn looks ervoor zorgen dat geen dame het droog zal houden. Naast DJ Benjamin Brown en yaNto zal ook Peddo plaatsnemen achter de decks. Dit opstormende talent zal met een nog geheime gast een zéér speciale Back2Back set neerzetten!

Where The F*ck?
Estupendo Plaza is een oude bioscoop die is omgebouwd tot pumping club. Drink je cocktail in El Cafe, en ga los in de grote zaal van Estupendo Plaza. Speciaal voor deze vijfde editie zal Estupendo voor deze avond worden omgebouwd tot een waanzinnig gekkenhuis.

Who the f*ck is going take the Pictures for my Diary?
Niemand minder dan Patrick Savalle zal deze avond vastleggen. Deze huisfotograaf van ID&T & dance magazine RELEASE zal F*ckers gaan vereeuwigen. Met zijn geavanceerde camera kan hij zelfs van The Beast nog een Beauty maken. Trek je mooiste outfit aan, en tease hem om op de gevoelige plaat vastgelegd te worden. Voor informatie kijk op www.patricksavalle.com

What The F*ck Is The Entrance Fee?
Een beperkt aantal tickets zijn op 1 november in de verkoop gegaan bij platenspeciaalzaak van Leest in het Stadshart van Zoetermeer. Een ticket kost in de voorverkoop 6,00 euro (ex fee). Met een ticket uit de voorverkoop heb je recht op een versnelde entree én gratis garderobe. Op de avond zelf kost een ticket 7,50 euro. Dames betalen tot 0.30 uur slechts 5,00 euro aan de deur.

Meer informatie lees je op de website van BSX: www.bsx-events.com

4 opmerkingen

 
Lijkt me geen F*ck aan...
 
What the fuck??????????????
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 2 december 2005 om 09:59:
Lijkt me geen F*ck aan...


:yes: