Partyflock
 
­ Nederland

Round Bass viert éénjarig bestaan met Special Guest Fausto

gepubliceerd door , op
Round Bass viert éénjarig bestaan met Special Guest Fausto
30 november 2005
FeestRound Bass · The First Anniversary
Datumzaterdag 10 december 2005
WinactieRound Bass actiegesloten
LocatieHifi Site
Op 10 december a.s. wordt alweer de 5e editie van Round Bass gehouden. De eerste 4 edities lieten zien dat het hardhousefeest zeker bestaansrecht heeft.

Nu de hardhouseliefhebbers al een jaar niet meer iedere maand de vaste HQ avond kunnen bezoeken besloot RBO vorig jaar niet bij de pakken neer te zitten en zelf de handen uit de mouwen te steken. Ook omdat er sowieso niet veel aanbod is voor de liefhebbers van deze, voornamelijk uit de UK komende, muziekstijl. In Hifi werd een bescheiden maar goede locatie gevonden. Initiator is Henk-Jan Piket oftewel Hank. Samen met Marco Riemersma alias NoFear en Wouter Tiebot zijn zij de drijvende krachten achter de jarige organisatie. Drie mensen met één passie; UK hardhouse/hardtrance.

Motto was en is om geselecteerde, talentvolle (nog) onbekende dj’s in dit genre een podium te verschaffen en daarbij de muzieksoort UK hardhouse als basis te promoten. Dit aangevuld met stevige hardtrance en wat techno kom je tot de verzamelnaam ‘Harddance’. De bezoekers kwamen er snel achter dat de dj’s kwaliteit leverden en kan er al lichtelijk gesproken worden van een aanzienlijke groep vaste fans/bezoekers van Round Bass.

Dat Round Bass ook een spríngplank kan zijn voor zijn dj’s bewijst het feit dat resident Hank dit jaar o.a. gevraagd was om op de enige editie van High Quality te draaien. Tevens draaide hij dit jaar ook in Matrixx samen met JP, Lisa Lashes en Tom Harding. Andere talentvolle dj’s die afgelopen jaar Round Bass aandeden waren o.a. X-Force, Charly en MvDJ. MvDJ won enkele weken geleden nog de democontest om te mogen draaien op CB bookings presents. Grote verrassing en ontdekking was dit jaar echter NoFear. Vanwege zijn draaitalent en passie voor de muziek werd door de organisatie besloten om Marco te vragen om RBO te versterken, als dj (resident) én als organisator.

Terugkomende op de viering van het éénjarig bestaan werd besloten om een speciale gast uit te nodigen. Het moest iemand zijn die achter de muziekformule van Round Bass stond en al jaren zijn sporen hierin had verdiend. Er waren meerdere mogelijkheden maar uiteindelijk werd besloten om Fausto uit te nodigen. Deze enthousiaste dj staat bekend om zijn verscheidenheid van muziekkeuze binnen de harddance en zijn performance achter de draaitafels. Zijn boekingen variëren van Hard Bass en Crazyland tot Dance Valley. Daarbij is hij in Engeland ook een veelgevraagde dj binnen de harddance scene.

De organisatie zal deze avond wederom de bezoekers bedanken door de foto’s die gemaakt zijn direkt te ontwikkelen en bij vertrek uit te delen. Tijdens de B2B-set van residents Hank en NoFear zullen de die-hards op de dansvloer ook op een verrassing kunnen rekenen.

Kort Nieuws
R.B.O. zal in december starten met een wekelijks radioprogramma op www.sonicradio.nl. Iedere vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 hoor je diverse mixen van de resident dj’s of gast dj’s van Round Bass. Op 23 december organiseert Hardhouse Crew in samenwerking met Round Bass Hardhouse. Round Bass in Club L.A. te Amsterdam., nog even lekker hardhousen zo net voor kerst!So BE THERE!

Bezoekers worden gewezen op de mogelijkheid van voorverkoop via de site: www.roundbass.com

Line up:
Fausto
Hank B2B NoFear
Cill
Co-Ak
Raven
Dick-i

22 opmerkingen

Fausto :K:K
(y)
Zijn wel meer :kwijl::kwijl:

;)

Ben ook zéér benieuwd naar mijn RB ontgroening :[
Uitspraak van Sonic-XL op woensdag 30 november 2005 om 20:32:
Ben ook zéér benieuwd naar mijn RB ontgroening

Zo erg is t niet hoor. O:) (6)
Nog anderehalf weekje en dan is het zover!
Werkzaam bij XO
Op 23 december organiseert Hardhouse Crew in samenwerking met Round Bass Hardhouse. Round Bass in Club L.A
------------------------------------

Moet natuurlijk zijn : Hardhouse vs. Round Bass !!
Artiest {SHOWLIST artist 18599, 42931}
Rockin it @ RoundBass!!
Is het al zover? :kwijl:
 
Werkzaam bij 2dj2 Events
Gaat een goed feessie worden :-)
 
Ik sla m helaas ff over...
Leuk nieuws!! Veel plezier volgende week (Y) :bounce:
Artiest Raven
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 3 december 2005 om 15:45:
Ik sla m helaas ff over...


He wat jammer, hier zatik net zo te verheugen dat jij ook langs zou komen !

dus...

Anyway ; Ik heb er een zin in :jaja: :)

Een soort van thuis wedstrijd :D
Is het al zaterdag?