Partyflock
 
­ Nederland

Zany en Vince op Sniper in Tilburg

gepubliceerd door , op
Zany en Vince op Sniper in Tilburg
29 november 2005
FeestSniper · Part 3
Datumvrijdag 2 december 2005
LocatieThe Blitz
Na 2 succesvolle edities van Sniper met nationale en internationale top artiesten is het nu de beurt aan de beste hardstyle en hardcore artiesten van Nederland om te laten wat ze kunnen. Op vrijdag 2 december zullen niemand minder dan Zany en Vince optreden tijdens de maandelijkse clubavond van Frequence.

Frequence is er enorm trots op dat het zo snel na de uitreiking van de Release Dance Awards de hoogst genoteerde hardstyle artiest van Nederland kan presenteren op een van haar evenementen. Nederland stemde massaal op dj Zany tijdens deze verkiezing waardoor hij net achter Tiësto en Armin van Buuren eindigde. Zany zal in Tilburg laten zien waarom hij door het Nederlandse partypubliek is verkozen tot de nummer 3 dj van Nederland.

Wegens andere verplichtingen ontbraken deze twee ras echte Brabanders in de line-up van Headliner it’s war. Frequence vondt dit net zo jammer als alle trouwen Headliner fans, want eigenlijk hadden ze er gewoon bij moeten staan. Maar om de teleurgestelde gasten toch tegemoet te komen hebben we er alles aan gedaan om deze twee artiesten voor Sniper te boeken. Naast Zany en Vince zullen de twee snelgroeiende sterren uit de hardstyle scène Trilok & Chiren & Trilok & Chiren acte de presance maken op Sniper. De avond wordt geopend door local talent Crazydog. Crazydog is ontdekt door Frequence op The Contest in de Valkenswaardse discotheek Bora Bora. Verwacht een knallende set van hem. Hij is daarnaast ook opgevallen met zijn performance op een eigen vrachtwagen van Hardssounds.nl tijdens de FFWD dance parade.

Vince zal de avond afsluiten met een classics set. Na de afgelopen 2 edities van Sniper heeft Frequence veel reacties binnen gekregen van de bezoekers omtrent het laatste uur. Na de afsluitende hardcore sets van Bass-D en Freeze kregen we te horen dat de bezoeker het toch allemaal iets te heftig vonden. Vanaf nu af aan dus op het einde lekkere gouwe ouwe en wie kan dan beter de avond afsluiten dan dj Vince.

13 opmerkingen

pffff iets te heftig

fuckin pusssy motherfuckka's
Wordt leuk feestje!!!!
het eerste weekend dat ik in tilburg woon, maar denk niet dat ik dit haal. moet dit weekend verhuizen :(
Aanwezig :yes:

Maareeh vergeten ze nou CrazyDog niet te noemen in de aanhef?
local talent Crazydog


Hmmm Rozenburg en Tilburg liggen toch wel iets uit elkaar volgens mij.....

Maakt verder niet uit, CrazyDog = (y)

Beware of the Dog people!!!!
Klopt, maar in Eindhoven en omstreken kennen ze hem toch ook al wel van The Contest en Ascension Outdoor en daar zit toch het meeste Frequence publiek
Crazydog gaat weer de boel op stelten zetten :respect:

Jammer dak er alleen nie bij kan zijn :(
Uitspraak van Minority op dinsdag 29 november 2005 om 21:34:
Klopt, maar in Eindhoven en omstreken kennen ze hem toch ook al wel van The Contest en Ascension Outdoor



Niet alleen daarvan kerel (y)

:x
Welke feestje vergeet ik dan nog hier uit de buurt?
heb er zin in dus moet goed komen vanavond
en bart spreek je dalijk wel dan
 
jammer dat ik dit nu pas zie :(

Ga nu al naar de Poema