Partyflock
 
­ Nederland

Full Spectrum besluit zesweekse tour met uniek concert

gepubliceerd door , op
Full Spectrum besluit zesweekse tour met uniek concert
28 november 2005
Zes weken achter elkaar vond er een Full spectrum feest plaats. De locaties Doornroosje (Nijmegen), Patronaat (Haarlem) Tivoli De Helling (Utrecht), Ekko (Utrecht) en De Kring (Amsterdam) werden aangedaan met erkende artiesten als Robert Hood, DJ Bone, Jesper Dahlback, Paul Kalkbrenner, Dirtcrew, Robert Drewek en Le Clic. Op vrijdag 2 december wordt Tivoli De Helling voor de tweede keer deze tour aangedaan voor de finale: Full spectrum in Concert!

Voor de verandering begint de avond al om 21:00 met kort na opening een heus concert van de eerste hoofdact: Ralph Myerz & The Jack Herren Band uit Noorwegen. Het geheel zal worden omlijst worden door Full Spectrum residents Nuno dos Santos (die onlangs een verdiende Release Dance Award in ontvangst mocht nemen) en Bonner waarna diep in de nacht een tweede hoofdact zal worden gepresenteerd: Falko Brocksieper (Sub Static/Treibstoff, D)

Het nieuwe album van Ralph Myerz & The Jack Herren Band heet 'Your New Best Friends' en is de opvolger van hun debuut 'A Special Album'. Inderdaad, Ralph Myerz heeft een verfrissend gevoel voor humor, maar van iemand die zich heeft vernoemd naar de cameraman van B-filmkoning Russ Meyer verwacht je ook niets anders. Het Noorse trio vergelijkt zich graag met het Batmanpersonage Two-Face: op de plaat is de dansmuziek van Ralph Myerz bijna mellow te noemen, maar op het podium gaat de band los met twee drummers, zo veel mogelijk herrie en liefst nog wat explosies ook. Zonder kitscherig te worden doen ze daarin sterk aan befaamde landgenoten Royksopp denken.

Falko Brocksieper komt uit Keulen, Duitsland. In 2000 richtte hij zijn inmiddels beruchte label 'Sub-Static' op samen met M.I.A. en in 2003 begon hij het sublabel 'Karloff'. Zijn dj-sets staan bol van de klassieke en 'functional minimal' met een zware dosis analoge funk! Bereid je dus voor op een intense drang om de dansvloer te benutten. Naast zijn eigen fijnzinnige producties op Treibstoff en uiteraard Sub-Static, heeft Brocksieper ook aansprekende remixen gemaakt voor mensen als Christian Morgenstern, Gabriel Ananda en Akufen.

Nu het buiten flink koud en nat is, heb je een extra reden om het binnen te zoeken. Laat je op 2 december dan ook verrassen en wellicht verleiden door dit unieke dansmuziekspektakel!

5 opmerkingen

Oeehhh, lekkerrrrrr :D :woop:
 
Werkzaam bij Audiophonik
Artiest Amanael
begon aankomend jaar Nathan Fake (L)
 
vet! maar ik wil dat kalkbrenner het komt goed maken.. :(
komt ook wel goed met de "kalkbrenger" ;)

verder weer een vette actie dit!