Partyflock
 
­ Nederland

Berlin, Starz and the Getaway present Opium

gepubliceerd door , op
Berlin, Starz and the Getaway present Opium
28 november 2005
Opium teaches only one thing, which is that, aside from physical suffering, there is nothing real
Andre Malreaux (Man’s Fate)

2003 was een jaar van grootse en minder imposante gebeurtenissen. Van trivialiteiten tot orgastische wapenfeiten. Zo spuit prinses Margarita haar gal jegens haar familie in een serie artikelen in HP de TIjd onder de noemer ’Oranjebitter’. De onooglijke knuffelnicht (dan nog in-wording) Jamaï wint Idols. We zuchtten, steunden en zweetten ons door een tropische zomer heen. Gangsterliefje Mabel Wisse Smit was voor het eerst in het nieuws. Arnold Schwarzenegger wordt conservatief gouverneur van Californië (en dat is dan niet eens een ongeloofwaardige Hollywood flodder).

Maar 2003 zal in ieder geval ook de annalen in gaan als het jaar waarin de eerste editie van OPIUM het licht zag. Of liever gezegd, het schemerduister. Want na drie edities is OPIUM nog steeds het feest dat zich naast bijzonder en verrassend, vooral ook laat kenschetsen als spannend en mysterieus. Een feest met de impact van een ongekende natural high.

Wie zich laat verleiden door OPIUM 4 staat het volgende te wachten: een oriëntaalse look en een magische, broeierige en mysterieuze sfeer. Een eclectische mix van wat heet ’leuke mensen’ (het soort publiek dat er wat van weet te maken), een stevige line-up en bijzondere verrassingen. Tableaux vivants, een enorm vippodium met bedden, champagne en ‘bedservice’ en veel water (o.a. rondom het podium midden in de zaal.) Maar uiteraard ook: een niet te ontbreken massage lounge, waar je jezelf kan terugtrekken onder het genot van eucalyptus, wierrook, serene klanken en waar je door de privé-bediening vers fruit gevoerd krijgt. En als slagroom op deze tout-avond unieke DJ performances door: Gijs Staverman, Johnny de Mol jr en ID & T frontman Duncan Stutterheim.


OPIUM is a thrilling experience. A tasteful hallucinogenic and lustful trip into your mind and body. A night electrified with a highly eclectic mix of top notch entertainment. Opium is a true delight to the senses….

DJ’s
Laidback Luke; 16 bit Lolita’s; Isis; Dimitri; Angelo, Bas The Funky Bastard, Narouz

Shows & more...
Three dance areas, restaurant, Geisha and Penelope, massage lounge, vip area, belly dancers, burlesque, live music, Poubelle L’Amour and much more...

Meer nformatie: http://www.opium.nl

4 opmerkingen

 
Grappig.. Mooie poster btw zeg.
Damn wat een mooie meid op de flyer..! graag melden bij mij :D:D

Het feest is een beetje te softie helaas..:S
laatste aanpassing
Grappig persbericht, wel even verwarrend, maar lijkt me een goed feestje?
Zijn er mensen die er de vorige keer zijn geweest en mij kunnen vertellen hoe het was?
Artiest Faux
het is best een leuk feestje.. met mooie decoraties en in het algemeen leuke dj's