Partyflock
 
­ Nederland

The Battle Against Violence

gepubliceerd door , op
8 Top dj’s hebben zich belangeloos vrijgemaakt om mee te werken aan “The Battle Against Violence” welke gaat plaatsvinden op 2 december aanstaande in het Paard te Den Haag. Met medewerking van Mark van Dale, Jurgen, Ricky Rivaro, Brian S, Marcello, Bjorn Know-How, Rob Boskamp en Joy de la Rosa zal in Den Haag getoond worden hoe je in een onderling duel op een andere wijze met geweld om kan gaan.

Hoe treurig het ook is, tegenwoordig krijg je tijdens het stappen steeds vaker te maken met vechtpartijen, discriminatie, ordinaire ruzies en onverdraagzaamheid ten opzichte van anderen. Jeffrey Bloem van de organisatie Hague Dance Ministry liep al langer rond met de gedachte om met dit thema een positieve impuls te geven binnen de dancescène en mensen hierover bewust te maken. Zo ontstond bij hem het idee om een feest te organiseren met als thema ‘Stop zinloos geweld’. “Wij zijn van mening dat mensen ontvankelijker zijn voor aandacht aan een sociaal maatschappelijk probleem als zinloos geweld, wanneer ze in een goede stemming zijn. Tijdens het uitgaan worden mensen geconfronteerd met geweld, door juist op dat moment bewustwording te creëren hopen wij ons steentje bij te dragen aan een socialere maatschappij”, aldus Jeffrey Bloem.

Na meerdere edities van Youth & Dance Against Violence in o.a. AStA en het Paard, hoopt Hague Dance Ministry haar statement nu eindelijk eens duidelijk te maken aan heel Nederland met het volgende evenement; “The Battle Against Violence”.

The Battle Against Violence zal een om de twee maanden terugkerend evenement worden langs verschillende clubs door heel het land, met de bedoeling om elke stad er nogmaals van bewust te maken dat zinloos geweld echt zinloos is. De start van deze “Dutch Tour” begint op 2 december in Den Haag en zal andere steden aandoen als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en vele andere.

De opbrengst vanuit de kaartverkoop zal onder andere ten goede komen aan het geven van workshops op scholen en het opzetten van verschillende projecten in het teken van zinloos geweld, het organiseren van verschillende manifestaties door het hele land, het steunen van families van de slachtoffers d.m.v. het schenken van een gedenksteen, het steunen van stichtingen die zich hard maken voor het thema, etc. etc..

DJ Jurgen zal in zijn radioprogramma Wake up Fresh, welke dagelijks te beluisteren is op Fresh FM, de komende weken extra aandacht aan dit fenomeen besteden. Onder andere zal hier de jingle van HDM The Battle Against Violence voorbij komen en misschien zijn er nog wel wat vrijkaarten te winnen? Hou het programma dus nauw in de gaten!

Tijdens de eerste editie van het evenement zullen de volgende battles worden gestreden:

Ricky Rivaro vs. Brian S
Mark van Dale vs. Marcello
Jurgen vs. Joy de la Rosa
Bjorn Know-How vs. Rob Boskamp

14 opmerkingen

altijd goeie feestjes van haque dance ministry :yes: iedereen komen dus!!!!

(Y)
 
(y)
wat voor VIOLENCE :/
laatste aanpassing
 
Oei, ziet er weer groovy lekker uit :yes:
Uitspraak van Krankcore op maandag 28 november 2005 om 20:06:
wat voor VIOLENCE


van dat tuig van jullie :D
Dames en Heren trekt allen jullie stoute dansschoentjes aan, zodat we er een prachtig avond van kunnen maken "DANSEN TEGEN GEWELD"
xi you xxx
Werkzaam bij Lovebeats
Helemaal voor, voor dit initiatief!!
'van dat tuig van jullie :D '


nee nee nee jongetje jij vat mij verkeerd op, niet alles over een :lijn: scheren he :X
nou iig gezellige avond mensen want ik ga naar thunderdome ieder zen meuk, ja toch later
laatste aanpassing
 
Goed initiatief! Mensen veel plezier daar :D
jaaa tuurlijk gaan wij ook is me ventje ook jarig :cheer:
 
Uitspraak van Krankcore op maandag 28 november 2005 om 20:06:
wat voor VIOLENCE

honk kong violence
 
Nou nou nou, muzikaal geweld, niks mis mee toch?
Niet alle geweld is zinloos!
laatste aanpassing