Partyflock
 
­ Nederland

Amplitude #2 - The Second Period

gepubliceerd door , op
Amplitude #2 - The Second Period
3 november 2005
FeestAmplitude #2 · The second period
Datumvrijdag 9 december 2005
WinactieAmplitude #2 actiegesloten
LocatieFantasy
Het aantal technofeesten in Nieuwegeinen IJsselstein was het laatste jaar op één hand te tellen. Dit is opvallend, omdat deze stroming enkele jaren terug floreerde in de regio. Vooral in IJsselstein is het armoede alom. No Nonsense! Events vond het tijd dat techno in IJsselstein nieuw leven ingeblazen diende te worden.

30 september leverde de eerste editie van Amplitude het bewijs dat er nog steeds bestaansrecht is voor technofeesten in IJsselstein. Door de reacties op Amplitude, besloot No Nonsense! Events dat een tweede editie onontkoombaar was. Fantasy in IJsselstein zal dan ook dit keer het decor bieden aan de zes dj’s die het gehele technoscala de revue zullen laten passeren: van dansbare minimal tot raggende hardtechno en funky basslines tot smerige offbeat.

De opzwepende en funky minimal van Joost Ruyter is perfect om een avond mee te beginnen: geen vage, vreemd gekunstelde moeilijk dansbare muziek, maar lekker in het gehoor en uiterst goed verteerbeer. Zijn sound was eerder te horen op The Real Riverdance en Amplitude, en door de vele positieve reacties mag hij opnieuw op het podium plaatsnemen.

De decks worden daarna overgedragen aan Verdine Bel, die al jaren als een talentvolle duizendpoot in de techno geldt. Verdine heeft in het verleden onder andere op Defqon.1 Festival, Mystery Land en Teqnology opgetreden. Door zijn veelzijdigheid, zal hij ditmaal zijn koffer met funky techno meenemen naar Fantasy. Heupen losgooien luidt het devies.

E-Rhythm staat vooral bekend als een uitstekende minimal-dj die menig technofeest in de regio heeft geopend. Dit keer zal hij later op de avond staan, waardoor hij zijn stevigere platen mee zal nemen: de sound waar hij ooit mee begon als dj. Hij dankt momenteel zijn bekendheid als rustiger dj, maar zal dus tijdens Amplitude #2 het tegendeel bewijzen.

Invite
Invite is de resident van de welbekende Solid Grooves feesten in Tivoli en Tivoli de Helling, trad op tijdens Innovate en sloot de techno-area van The Real Riverdance af. Tim geldt al jaren als één van de grotere talenten van Utrecht. Hij zal op 9 december laten horen waarom hij zo gelauwerd wordt: stevige en af en toe duistere techno zal uit de speakers schieten.

Ked & Marco Rane
Ked liet tijdens Amplitude al horen dat hij uitstekend met hardtechno ( zeg maar gerust hardest techno) uit de voeten kan. Tijdens Amplitude #2 zal hij een bevriende DJ van het Maju-Tech DJ-team meenemen. Ook Marco Rane is niet onbekend met het betere beukwerk. De verwachting is dat deze afsluiters elkaar dan ook flink zullen opstomen om tot een keiharde climax te komen.


No Nonsense #6 – One Year Anniversary

Verder is er belangrijk nieuws van No Nonsense! Events met betrekking tot No Nonsense # 6. Er werd al eerder gesproken over cadeautjes die deze avond door No Nonsense! Events verloot zouden worden onder de bezoekers. Tevens kan aangekondigd worden dat er tijdens No Nonsense # 6 tickets voor Thunderdome 2005 worden weggegeven! Verder zijn er nog een aantal gifts tijdens deze avond, maar deze zullen tijdens deze avond pas bekend worden gemaakt.

De timetable van No Nonsense # 6 ziet er als volgt uit:
23.00 – 00.00 Genius
00.00 – 01.00 Scott Marten
01.00 – 02.15 Mangamitri Forces
02.15 – 03.30 The Viper
03.30 – 05.00 Panic

Voor meer informatie over No Nonsense! Events en haar evenementen, ga je naar de website: http://www.nononsense-events.nl

18 opmerkingen

 
Artiest Invite
Dit wordt ernstig gezellig.
De vorige feestjes waren idd erg gezellig, Maar aangezien ik toch techno in hart en nieren blijf ben ik zeer verheugd met dit techno concept, lekker bezig!!!!!!
Uitspraak van verwijderd op donderdag 10 november 2005 om 12:01:
Dit wordt ernstig gezellig

Nou ik verstop me tussen 2.30 en 4.00, dat weet ik wel O:)
 
Lekker Onno, zou ik ook doen op dat tijdstip :P
Uitspraak van verwijderd op donderdag 10 november 2005 om 15:25:
Lekker Onno, zou ik ook doen op dat tijdstip

Ach man, ga eens plaatjes draaien :)
 
Uitspraak van Ked op donderdag 10 november 2005 om 18:08:
Hopelijk heeft de geluidsman een adv dag de 9e


ik hoop het ook...anders moeten we iets anders ondernemen ;) (6) marco geeft hem wel een paar smokies ;)
laatste aanpassing
 
Tevens kan aangekondigd worden dat er tijdens No Nonsense # 6 tickets voor Thunderdome en 't gezellige oldskoolfeest worden weggegeven!

zo staat ie goed :)
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij 2-dance Events
Artiest Droenez
Het is dat er dan ook een verjaardag word gevierd in de 4U (Cartman & Deadline), anders was ik hier zeker bij geweest. :)
laatste aanpassing
 
:)
jaja Vet! :D

Ked & Marco Rane :bounce:
Artiest {SHOWLIST artist 44167, 16941, 12838}
Uitspraak van verwijderd op donderdag 10 november 2005 om 22:32:
marco geeft hem wel een paar smokies



Wowwww meeeeennnn This is good stuff Dude...!
 
:)
 
Geen spam hoor, is een prive feestje voor genodigden only. :)