Partyflock
 

Vernieuwde Hard X-Plosion

gepubliceerd door , op
Tijdenlang hebben de bezoekers van Club Kathedraal het zonder de hardste muziekstijlen moeten doen. Gelukkig komt daar in December weer verandering in. Nog voor de jaarwisseling keert het al oude en bekende concept Hard X-Plosion weer terug in Club Kathedraal en wordt dit in een nieuw jasje gestopt.

Geschiedenis Hard X-Plosion
Het Hard X-Plosion concept is begonnen in de voormalige Celebration Studio's in Den Haag op 24 April 2004. Met namen als Catscan, Nosferatu, Pavo en Endymion was dit concept al gelijk een succes. Na de 2 editie van Hard X-Plosion ging de organisatie op zoek naar een andere locatie. Een locatie met een mooiere uitstraling, super geluid en waar het concept zich goed thuis zou gaan voelen. Deze locatie werd gevonden en wel in Vlaardingen. 30 Oktober 2004 kwam dan eindelijk het Hard X-Plosion concept terug. Dit maal voor het eerst in Club Kathedraal te Vlaardingen.. Na de succesvolle beukende derde editie van Hard X-Plosion was de organisatie zeer tevreden. Nog 3 edities volgden en na 11 maart 2005 is het een tijd stil geweest rond Hard-X-Plosion, maar Vlaardingen en omstreken hoeft niet getreurd te zijn, want Hard X-Plosion is terug!

Nieuwe organisatie: Xplosive
Diegene die het concept al wat langer kennen weten dat de voorgaande edities niet door Xplosive is georganiseerd . Aangezien de vorige organisatie de laatste paar maanden wat schade heeft opgelopen heeft Xplosive de rechten overgekregen om het Hard X-Plosion concept voort te zetten. Hard X-Plosion is een heel goed concept en was eigenlijk uit het zicht verdwenen. Xplosive brengt hier verandering in en blaast het oude concept nieuw leven in. Xplosive zal op 9 december 2005 zorgen voor een knallende aftrap van een nieuwe periode van hardere muziekstijlen in de omgeving van Vlaardingen. In tegenstelling tot de oude samenstelling kun je grotere dj namen verwachten met er omheen een veel hoger showgehalte.

Line-up
De kick-off vindt plaats met G-Tonix. Dit dj-team heeft een aantal grote boekingen voor de deur staan en is zeker klaar voor het grote werk. Nadat G-Tonix de zaal in de juiste stemming heeft gebracht zal Dr. Z-Vago (aka Negative A), bekend van een groot aantal evenementen, achter de weels of steel plaatsnemen. Het roer zal daarna over genomen worden door niemand minder dan Neophyte. Daarna zal het, voor het o.a. Hard X-Plosion bekende duo Lunatic & Miss Hysteria, keihard gaan knallen. De hekkensluiter van de avond is Darkvizion, die elk laatste beetje energie uit iedereen zal halen.

Timetable:
23:00 – 00:00 G-Tonix
00:00 – 01:30 Dr. Z-Vago (a.k.a. Negative A)
01:30 – 02:30 Neophyte
02:30 – 04:00 Lunatic & Miss Hysteria
04:00 – 05:00 Darkvizion

Kortom een main stage vol met actie, maar daar blijft het niet bij. Hard-X-Plosion staat niet alleen maar bekend vanwege de Hardcore. Om de bezoekers wat variatie te bieden zal er in de 2e area jump en hardstyle gedraaid worden. Dit zal worden verzorgd door diverse talents, namelijk C-Kay, Confusion, Nick-L en Andy B. Een Xplosive party is niet compleet zonder een hoog gehalte aan entertainment. Waarbij je kan denken aan danseressen , lasershows, en natuurlijk een hoog showgehalte van het Xplosive VJ-Team. De hele avond zal gehost worden door Mc Prospect.

Overige informatie
Kaarten voor dit evenement bedragen € 12,50. Kaarten zijn aan de deur te koop, maar om er zeker van te zijn dat je binnenkomt, kun je deze ook bestellen via info@xplosive-events.nl. Voor meer informatie kun je altijd terecht op http://www.xplosive-events.nl. Hier kunt u ook terecht om de trailer te bekijken van Hard-X-Plosion en overige informatie, zoals een routebeschrijving en dergelijke.

Aanstormend talent
Aangezien de organisatie Xplosive stevig in de groei omhoog zit krijgt de organisatie steeds vaker e-mail van dj’s met de vraag of ze een keer op een feest van Xplosive mogen draaien. Xplosive staat hier vrij open voor, maar kan niet iedereen zomaar op een feest neerzetten. Wil je draaien en heb je serieus interesse dan kan je een mail sturen met biografie en een goede argumentatie naar: info@xplosive-events.nl.

34 opmerkingen

 
gezellig :bounce:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1812, 812}
Xplosive (L)
Wij hebben op het eerste feest van hun gedraait en ik moet zeggen dat het goed georganiseerd was en dat gaat deze keer helemaal goed komen ook(y)
netjes!!

andy!! (y)
Artiest Mizzor
Ben benieuwd:D

zolang het maar hard is!!!!:k
 
:respect: aan Xplosive events ga zo door mannen (Y)
laatste aanpassing
Hard X-Plosion onder leiding van Xplosive :respect:
kan niet anders dat dit een top feest wordt!!! :D
heb er zin in :D
Werkzaam bij Xplosive
Wordt zeker een knallerrrrr!!!
 
lijkt me wel een goed vervolg (Y)
 
:respect: C-kay
Artiest {SHOWLIST artist 138657, 117737}
Word Zekerz een Supa feest ,, Xplosive :respect:
Word een avond KNALLUHHHHHHH :D
laatste aanpassing
Artiest Jows
C-Kay heeft onze organisatie, Resistance Events, in september een demo gestuurd en ik moet zeggen dat het een goede demo was. Hier en daar wat opmerkingen, maar hij kan zeker draaien!

Kan er echter niet bij zijn. Succes daaro!
 
Nou Roy.. ik moest iets neerzetten dus bij deze.. maak er een mooi feestje van..

Maybe kom ik ook nog ff kijken...
CIAOOO
Het gaat helemaal los daarzo!! En mensen ga even luisteren naar Confusion! hij kan echt goed draaien.
 
Andy B :cheer:
 
Eindelijk weer hardcore in kathedraal!! werd tijd!!
Top, dat het weer opgestart is,:P

:D:D:D
Roy en Fran xplosive duo:lief:

ben erbij:D
Vlaardingen blijft hard de vraag ernaar is groot alleen het aanbod niet maybe decibel outdoor in de broekpolder :D
 
Hardxplosion word zeker vet:D

decibel in broekpolder? nee dank je, dan zakt alles gelijk 4 meter de grond in op dat drassige stuk moeras
vaart outdoor toch?? :P

ben dr denk ik niet, slechte timing zo tussen 2 feesten in :(
 
Andy B (mijn grote voorbeeld ;)) (Y) maak ze gek, moet lukken vriend ;) hehe
laatste aanpassing
 
:bounce:
ja zal wel weer gekkezooi worde in kathedrama .. jammer dat het zo klein is:S:S:S:S
nou zal wel weer grappig worden