Partyflock
 
­ Nederland

Academixx - De vernieuwde èn vertrouwde studentenparty

gepubliceerd door , op
Academixx  - De vernieuwde èn vertrouwde studentenparty
30 oktober 2005
Al sinds het prille begin van The Matrixx een doorslaand succes: Academixx, het feest speciaal voor studenten uit de regio. Maar The Matrixx zit nooit stil, en nu heeft ook dit vertrouwde feest een frisse restyling ondergaan. Voortaan is Academixx de eigen ‘groovy stylefull and uplifting’ nacht met de beste DJ’s uit de dance. Op donderdag 10 november gaat het onmiddellijk los met Erick E, Jordy Lishious en Ricky Rivaro, bijgestaan door MC Nova en drummer Medito.

Nijmegen is wat ons betreft de leukste studentenstad van het land. En die leukste stad verdient de leukste studentennacht in The Matrixx. Academixx is al jaren dè ontmoeting- en dansplek voor studenten die van dance en sfeer houden. Met een extreem lage toegangsprijs en een spetterende rij DJ’s die op elk willekeurig dance-evenement niet zouden misstaan. Meer nog dan in het verleden, gaat Academixx het onderste uit de kast halen wat betreft DJ’s, decoratie en effecten.

Donderdag 10 november gaat de eerste Academixx groovy style van start. Wees erbij, want deze bijzondere nacht vindt maar eens per kwartaal plaats - dat wil je niet missen en je zult dus even moeten wachten op de volgende. Wie je dan mist? Wat te denken van Erick E Al jaren hèt fenomeen in de house. Niet weg te denken als grondlegger van het echte housegevoel in Nederland. Onvoorstelbaar hoe Erick E het presteert om jaar in jaar uit een passie aan de dag te leggen die onnavolgbaar is. Het is één en al energie en fun - zeker als zijn set wordt ondersteund met live-percussie. De bezoekers van Emporium-I wisten dat al (toen met Norman Soares). Nu gaat Erick E los met live drums van Medito.

Jordy Lishious is een goede bekende in Nijmegen. Hij komt vaker in The Matrixx, en het zijn altijd sets waar de dansvloer vol staat. Logisch, want Jordy Lishious weet nou net die danssnaar te treffen. Zijn muziek is vrouwelijk, stijlvol en opzwepend tegelijk. Ricky Rivaro is de sympathieke DJ die je elke zomer op de stranden van de wereld tegenkomt. Hoe het komt weet hij zelf ook niet, maar zijn sound geeft bij iedereen een echt zomergevoel. Stranden, cocktails, de geur van zonnebrand en rosé - bij Rivaro krijg je dat soort gevoelens er gratis bij. Komt nog bij dat Ricky zelf ook van dansen achter de decks houdt - het verhoogt de funfactor nog meer.

Gids op deze dansbare en groovy Academixx is MC Nova. Haar zwoele, beetje hese stem doet precies wat nodig is: iedereen opzwepen de dansvloer op te zoeken en je daar te houden. Met een timing die haar heel eigen is, en onnavolgbaar in Nederland. Wie alle ingrediënten - goede DJ’s. leuk studentenpubliek, lekkere muziek en topdecoraties - door elkaar mixt, komt uit op dit heerlijke gerecht: groovy Academixx.

17 opmerkingen

 
ik bender bij(Y)
 
Ikke ook:D
Ik rij ook wel een stukje O:)
 
Werkzaam bij Vier
aanwezig
Deze keer er niet bij. Ben er 2 keer geweest, waren beiden keren best leuk. Het is wel geen XXlerator, maar dat mag de pret niet drukken :)
het feest speciaal voor studenten uit de regio.


mag iets verder uit de regio ook? 8-) o:)
misschh ga ik wel jaa! maar is 2 dagen voor i love technoo dus ff kijken of ik mn energie niet beter daarvoor kan bewaren :D:D
dan heb je nog 2 hele dagen om bij te komen, zo inspannend zal het niet zijn :p
Tuurlijk gaan we! Ja toch?

Uitspraak van Loussie op zondag 30 oktober 2005 om 20:46:
mag iets verder uit de regio ook?


Tuurlijk!
 
Uitspraak van Teuntjeeeee op maandag 31 oktober 2005 om 11:03:
Uitspraak van Loussie op zondag 30 oktober 2005 om 20:46:
mag iets verder uit de regio ook?


Tuurlijk!

dan ben ik ook erbij 8)
Nijmegen is helemaal niet de leukste studentenstad, dat is Groningen!
Academixx is altijd gezellig, dus aanwezig!:D Dat ik daarom een dagje school moet skippen is niet belangrijk :p
Uitspraak van *$ophie op maandag 31 oktober 2005 om 15:30:
Nijmegen is helemaal niet de leukste studentenstad, dat is Groningen!


Je bedoelt Utrecht. :P
Uitspraak van verwijderd op maandag 31 oktober 2005 om 15:23:
dan ben ik ook erbij

dat is je geraden car ;)
wou dat ik de bij kon wezen maja dan ben ik jarig dus dat gaat dan nie he:S
Uitspraak van Silenus op maandag 31 oktober 2005 om 18:33:
Nijmegen is helemaal niet de leukste studentenstad, dat is Groningen!

Je bedoelt Utrecht.


2 punten voor Utrecht (l)

Ben d'r bij.. Waarom zit nijmegen nou niet op het nachtnet :(??