Partyflock
 
­ Nederland

Club Synergy New Years Eve Party

gepubliceerd door , op
De organisatie Slvertraxx zal op 31 december voor het eerst een X-clusive New Years Ave Party organiseren onder de naam Club Synergy.
Club Synergy is het nieuwste project van Silvertraxx Recordings&Productions en Club Innerspace.
Club Innerspace is een X-clusive Sunday afternoon party dat iedere laatste zondag van de maand wordt gehouden in Breukelen. Silvertraxx is de motor achter verschillende evenementen als Looseclub, Mindform, Trancezone, etcetera. Deze twee partijen zijn onlangs een samenwerkingsverband aangegaan onder de organisatie naam Silvertraxx.

Silvertraxx heeft al een recordingstudio, club en restaurant in eigen beheer en op dit moment werkt de organisatie hard aan een eigen radiostation op internet die ook snel op de kabel zal komen. Verder worden de plannen uitgewerkt voor de realisatie van ons eigen Silvertraxx party magazine. We zullen jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen op dit gebied.

Onze New Years Party zal plaatsvinden op de Traxiweg te Utrecht. Het feest wordt gehouden in een oude loods die is omgebouwd tot discotheek en is gelegen op industrieterrein Lage Weide. Meerdere grotere organisaties hebben hier al met veel succes feesten gegeven. Deze mooie locatie biedt ruimte voor ruim 1000 man en er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Wat kunnen we deze avond verwachten?
De New Year's edition van Club Synergy belooft een wervelend spektakel te worden. Niet alleen hebben we een TOP dj line-up met alleen de beste in hun stijl, zoals G-spott, Miss Wendy, Quest en Calvin, ook hebben we de beste dansers uit elke club getrokken. Dansers uit de ESCAPE, IT, MADHOUSE etc. zullen de revue passeren en een verpletterende show neerzetten. Om de show helemaal af te maken hebben we speciaal voor OUD en NIEUW een super lasershow geregeld. Candy girls zullen je voorzien van alle zoete geneugten die je je maar kan wensen. De keuken zal geopend zijn, mocht je in de tussentijd toch trek krijgen. Trouwens, voor dat ik het vergeet krijg je bij binnenkomst een champagne cocktail die je wordt aangeboden door de one and only energy drink... REDBULL. Uiteraard zijn er oliebollen aanwezig, de eetbare!!!

Verder zal er een VIP lounge zijn op het balkon waar je relaxed kan chillen en een mooi uitzicht hebt over de dansvloer. Kortom, alles is aanwezig voor een TOPPER van een nieuwjaars party!!!
Club Synergy wil zich onderscheiden van andere Oud en Nieuw feesten, door onze gasten ook daadwerkelijk het gevoel te geven dat het Oud&Nieuw is, aldus Nadia Habieb, een van de organisators van Club Synergy. Dit is iets wat momenteel op de meeste feesten ontbreekt.

Eén tip: wees er snel bij want er zijn maar 1000 kaarten beschikbaar!!
Voor verdere informatie verwijzen we jullie naar de website van club Synergy.
De website hiervan is www.clubsynergy.nl of je kunt kijken op www.clubinnerspace.nl

14 opmerkingen

Kaarten vanaf 45 euro?! hmm.. :S
 
Werkzaam bij 2-dance Events
Artiest Droenez
De lokatie is wel SUPERRRR!!!

Wij gaan er vanaf 7 juni ook feesten geven, be aware!!! :P
wow 45 €€€€ voor G Spot, Quest, Calvin, Franco Magliozzi, Infinity en Miss Wendy? Er is dan iig één organisatie die een gelukkig nieuwjaar gevoel heeft :P
laatste aanpassing
 
Dat betaal je tegenwoordig toch bijna overal voor een goed feest???
Kijk maar naar Lexion, Hemkade enz. enz.
 
Ja dat misschien wel, maar 't blijft erg veel hoor. Wij geven zelf op dezelfde lokatie ook een feest volgend jaar, maar dat gaat nog niet eens de helft kosten.

Wil 't feest absoluut niet afkraken, maar ik vind dit heeeel erg duur. Voor 't zelfde geld ga je naar innercity ofzo. :S
 
innercity tussen een paarduizend man hossen zeker... als je een beetje leuk feest wil en niet al te groot zodat je urren bij de toiletten moet wachten.... dan ben je toch wel kwijt.... En INNERCITY op oud en nieuw had zeker 100 euro gekost... alles kost veel meer met oud en nieuw... volgens mij wordt SYNERGY wel TOP... hun feesten van TRANCEZONE waren ook altijd SUPER!!!!
 
Tuurlijk is alles iets duurder met oud en nieuw, maar toch niet 't dubbele? :S
Veel personeel, dansers e.d. (en dj's?) moeten wel dubbel betaald worden maar om nou de entree te verdubbelen. En zelfs voor de helft van de prijs zijn er andere feesten die een nog betere line up hebben. die 200% regel mag nou niet bepaald doorberekend worden naar de consument :S En ook ik wil het feest zeker niet afkraken, heb overal respect voor want doe het zelf ook maar je hebt zo je grenzen bij het realiseren en uitvoeren van een feest en entree prijs blijft een gevoelig onderwerp.
club synergy organisatie achter TranceZone. wat een verhaal...TranceZone heeft een aantal keer in club Collisee (oude gracht) gezeten. De organisate bestond uit een aantal jongens uit Arnhem. Ik heb ze toen regelmatig gesproken omdat ik flyers voor hun heb uitgedeeld. Lekkere organisatie als ze hier al over liegen!
Met oud en nieuw kan je verwachten dat je meer voor een feest moet betalen. Maar je krijgt er ook een hoop voor terug. Zeker als ik hoor wat ze allemaal van plan zijn. En daar komt bij dat de Innerspace feesten ook helemaal te gek zijn.
So i'll be there. See you at Synergy.
 
Die naam is trouwens al in gebruik door Coalition.nl uit gouda he, die hebben zelfs patent op Synergy. Maar geloof dat ze daar al van op de hoogte zijn.
Vorig jaar had je ook een party in het MECC genaamd Synergy. Ik hoop dat ze dat wel goed voor elkaar hebben.
Artiest {SHOWLIST artist 52163, 1147}
He DroeneZ, dat klopt. Ze zijn daar zeker van op de hoogte. Het verhaaltje Synergy in Utrecht krijgt ook nog wel een staartje! Enne Joost.... Die gasten die Synergy in het MECC wilde doen, zijn ook maar gestopt! Je naam deponeren kost wel veel geld, maar je ziet het, je doet het niet voor niets!!
 
Artiest Thanoz
Juist! De enige ECHTE Synergy parties van de organisatie Coalition Productionz hebben vooralsnog NOOIT in Utrecht en / of Maastricht plaatsgevonden. Zie "Coalition Productionz" onder organisaties hier op PartyFlock voor de Synergy (en andere) feesten van Coalition.