Partyflock
 
­ Nederland

United in trance

gepubliceerd door , op
In oktober gaat er in Nederland een nieuwe serie trance events van start. United in trance is een concept van Intuition Recordings, en gaat een onafhankelijker feest van hun worden naast de Intuition Summer & Winter Events.

In het afgelopen jaar zijn er in Nederland een erg kleine hoeveelheid onafhankelijke trance events geweest, op clubnights rondom de concepten van Armada, Black-Hole en LEF na. Intuition deed tot nu toe alleen halfjaarlijks een event (Intuition Summer & Winter Events), maar zal nu het gat in de markt vullen met frequentere United In Trance feesten, die zich zullen concetreren op top trance namen uit de internationale scene.

De eerste naam die ze naar Nederland halen is al erg indrukwekkend, ze hebben het voor mekaar gekregen om The Thrillseekers (www.thethrillseekers.co.uk) tijdens de Nightmusic tour (nieuwe DJ mix / remixes album) naar Nederland te halen. Steve Helstrip, de man achter top UK trance label Adjusted Music, zal 29 Oktober in de Asta een set neerzetten tijdens het eerste United In Trance event. Hij was pas 2 keer eerder in Nederland, tijdens Arise en de Ferry Corsten – Right of Way release party in de HMH. Dit jaar zal hij enkel 1 maal in Nederland te zien zijn tijdens United In Trance.

De avond van het event zal The Thrillseekers tussen 21:00 en 21:30 live te horen zijn op SlamFM (www.slamfm.nl), waar hij een set zal draaien, en geinterviewd zal worden. Zorg dus dat je luisteren als je een preview wilt van wat je die avond in de Asta zal horen!

In Area 1 zal The Thrillseekers ondersteund worden door een warmup set van Menno de Jong, 1 van de 2 “head honchos” van Intuition Recordings, een belangrijke naam in de toekomst van trance muziek. Na de Thrillseekers zal Misja Helsloot plaatsnemen achter de draaitafels. Deze man heeft natuurlijk geen introduktie nodig, met optredens tijdens Dance Valley, Trance Energy, en als labelmanager van Gesture Music is Misja inmiddels al een legende in de internationale trance scene.

Area 2 zal bestaan uit een aantal top DJs die inmiddels al naam gemaakt hebben, of dat hoogstwaarschijnlijk nog gaan doen in de nabije toekomst. In volgorde van draaien: Mesh, Bolier, JOOP en Phynn.

Entree zal slechts 10 euro bedragen, waarmee dit dus een toegankelijk en essentieel event is voor alle trance liefhebbers in Nederland. Met 2 interessante areas is de enige vraag die overblijft, naar welke gaan we?

23 opmerkingen

 
Joop! en Misja!
misschien toch maar ff gaan kijken dan :d
leuke namen, en voor een normale prijs inderdaad! :)
Ah beter, alleen weer zo'n eind weg :(.
 
Hmmmm beetje vreemd. Ik had dit nieuws al ruim een maand geleden aangeboden als nieuwstip. Toen was het niet interessant genoeg. Waarom is het dan nu wel geplaatst?

Maar goed, om weer on-topic te komen. Ik ga hier zeker heen. Het valt wel gelijk met de Armada Night, maar ik ga toch hier kijken. Al regelmatig op de Ocean Diva geweest en de laatste keer was ik er niet zo over te spreken. Verandering van spijze doet eten zegt mijn oma altijd.
Artiest Jerom
Ziet er erg aantrekkelijk uit, maar eens kijken of ik hier bij kan zijn!
Werkzaam bij Exclaim!
Ben hier absoluut ook bij!
zeer zeker goeie prijs kwaliteits verhouding!! :yes:

misschien ff een kijkje nemen :D
Phynn, Leon Bolier en Mesh! Nice
Grote kans, dat ik erbij ben!
Misja, Joop!, Menno !!
laatste aanpassing
Hier wil ik zo graag heen. Alleen t zal wel armada night worden.
tadatada

:D

Ach het is nog maar bijna 3 weken...

Zin In!!

(thx JvdT :D )
(thx zusjelief :D )
Ja, dat zal wel weer een pi-pa-pi-po-avondje worden :jaja:

Zin in :cheer:
Uitspraak van JF1978 op donderdag 13 oktober 2005 om 20:55:
pi-pa-pi-po

Sapperdeflap nog an toe.
JA ... EN NOU ?!
Dat gaat een top nacht worden!!
Tuurlijk gaan wij daar bij zijn gaat helemaal goed komen
:cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
Uitspraak van bloesem op dinsdag 11 oktober 2005 om 21:59:
(thx JvdT )



Alstu Bloesem! :D
 
Hier ben ik absoluut van de partij word een lekker feesie :cheer:
zit wel in de planning om ff te buurten ja........ 2 x rollen en ik ben er ;)
laatste aanpassing
Zegt iemand bij der eacties van het feest: Het had wel iets drukker mogen zijn.
Nou, weet niet hoelaat die er was, maar ik vond het druk zat! Op een gegeven moment stond iedereen toch tegen elkaar aan!!