Partyflock
 
­ Nederland

Best of Both Worlds - Girls On Top in Club 7even

gepubliceerd door , op
Best of Both Worlds - Girls On Top in Club 7even
15 september 2005
1 oktober is het weer de eerste zaterdag van de maand en dus aan Blingbling de beurt om weer een leuk feestje neer te zetten op de Dam in Zaandam. Het viel op dat er bij de eerste editie veel vrouwelijk schoon aanwezig was en omdat de organisatie nu eenmaal een zwak voor deze sekse heeft hebben zij in samenwerking met 7even besloten iets extra’s voor de dames te doen.

Als je vrouw bent en je verkeert vaak in het uitgaansleven dan maak je grote kans om door de promotors van Blingbling uitgenodigd te worden voor deze avond en je mag nog 4 vriendinnen meenemen ook! En dat niet alleen, kom je daadwerkelijk met 5 girls dan staat er ook nog eens een fles champagne voor je klaar. Dan horen wij de dames denken, “die kans zal wel niet groot” zijn maar niets is minder waar. Het zijn niet een paar invitaties die wij weggeven maar minstens 100 en dus ook zoveel flessen Champagne. Dames, wees voorbereid op een supergezellige avond met jouw vriendinnen, gratis entree en Champagne in de mooiste Club van Zaandam. Is er dan niets voor de mannen? Ja zeker… mooie vrouwen. Dus reden genoeg om als man naar Best of Both Worlds te komen. Voel je je toch niet helemaal op en top kerel tussen al die dames met een eigen fles champagne is er altijd de mogelijkheid voor de heren om een VIP tafel te reserveren om toch nog een beetje indruk op de dames te maken. Nodig de dames dan wel uit aan jouw tafel en misschien geven ze jou dan ook wel een slokje van hun Champagne en ben jij ook weer het mannetje.

Komen er geen Dj’s? Natuurlijk wel, maar met al dat vrouwelijk schoon zijn ook die deze keer ondergeschikt. Hoewel, om extra indruk als man op de dames te maken is het toch wel zaak dat er goed gedraaid wordt zodat je jouw beste danspassen kunt laten zien. Daarin heeft de Zaanse organisatie ook deze keer een goede keuze gemaakt. Dj L Chico is voor velen in Zaanstad van jullie geen onbekende want hij heeft al enkele keren zijn opwachting gemaakt bij Reunited. Daar wordt verwacht dat hij Classics draait maar dat deze Dj ook in het bezit is van de heetste hits van dit moment moge duidelijk zijn. Anders had Blingbling hem ook niet uitgenodigd op de tweede editie van Best of Both Worlds. Daarnaast maakt hij ook regelmatig in Amsterdam zijn opwachting in Hotel Arena, De Club en in de More. Jaziah is de tweede Dj van de avond en tegenwoordig heeft hij zijn Residentie in de Sinners in Amsterdam bij Thank God It’s Friday. Maar deze jongeman heeft ook al aangeschoven in Paradiso, Zebra Lounge, The Mansion, Jimmy Woo en Now & Wow om maar een paar hete clubs van dit moment te noemen. Het is daarom geen wonder dat Jaziah uitgenodigd is om te komen draaien bij de heetste avond in 7even bij Best of Both Worlds. Je kunt een gevarieerde set verwachten (het is eclectisch nietwaar) met Soul, R&B, Disco en House invloeden.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.blingbling.nl voor alle informatie. En als je niet nieuwsgierig geworden bent kijk je gewoon niet.

5 opmerkingen

 
is c-ker op een dag dat ik in de marcanti sta..
?
dat ligt er maar net aan of jij 1 oktober in de marcanti staat... ;)
 
Loopt het soms niet zo goed?? :S
 
op welke dag is dat dan hehe :p
bitches night !

hoop dat er een paar mooie lieve meiden zijn !!