Partyflock
 
­ Nederland

Ghosttown update

gepubliceerd door , op
Ghosttown update
1 september 2005
FeestGhosttown · The Blueprint of Hardcore
Datumzaterdag 3 september 2005
LocatieHomeboxx Site
Aanstaande zaterdag zal de Homeboxx in Nieuwegein het toneel zijn van Ghosttown, het eerste grote indoor hardcore evenement sinds het begin van de zomer. Iedere hardcoreliefhebber zal zich kunnen vinden in minstens één van de drie zalen. Zo kunnen fans van early rave terecht in de Ghosttown area met bijvoorbeeld Digital Boy live op het podium. Als je van nieuwe hardcore houdt kun je terecht in de Generations of Hardcore area met o.a. Vince en Tommyknocker. Voor bezoekers met een VIP ticket is er 't gezellige oldskoolfeest met onder meer Waxweazle en Dr. Rude. Het opbouwen van Ghosttown is inmiddels in volle gang, en er worden steeds meer vragen aan de organisatie gesteld. Omdat de Homeboxx een nieuwe lokatie voor de hardcorescene is wordt je hieronder zo goed mogelijk geïnformeerd over onder andere de bereikbaarheid.

Timetable
Hieronder vind je de timetable. Tijdens Ghosttown zal een flyer met deze timetable worden verspreid.

Area 1: Ghosttown (MC Da Mouth of Madness)
2200 - 2330 Paralizer vs Petrov
2330 - 0030 Fuckface
0030 - 0130 Scott Brown
0130 - 0200 LIVE Digital Boy
0200 - 0300 Rob & MC Joe
0300 - 0430 Gizmo
0430 - 0500 LIVE Public Domain
0500 - 0600 Buzz Fuzz
0600 - 0700 Dano

Area 2: Generations of Hardcore (MC Ruffian)
2300 - 0000 Endymion
0000 - 0100 Catscan
0100 - 0200 Paul Elstak
0200 - 0230 LIVE Angerfist
0230 - 0330 Promo
0330 - 0445 Vince
0445 - 0600 Partyraiser
0600 - 0700 Tommyknocker

Area 3 (VIP): 't Gezellige Oldskoolfeest (MC Da TMC)
2200 - 2300 Ravehard
2300 - 0100 Waxweazle
0100 - 0300 Thanoz vs LD
0300 - 0500 Dr. Rude
0500 - 0700 Norman

Vervoer

Als je met het openbaar vervoer komt kun je vanaf Utrecht CS de tram nemen richting Nieuwegein of IJsselstein, en uitstappen bij halte Zuilenstein, tegenover de Homeboxx. De trams vertrekken zeer regelmatig, en rijden in ongeveer een kwartier naar de Homeboxx. De laatste tram vertrekt om 00:07u. Van 00:00u tot 08:00u rijden er gratis pendelbussen tussen het Jaarbeursplein (achterzijde Utrecht CS) en de Homeboxx. Na afloop van Ghosttown wordt tussen 07:00u en 07:30u een aantal extra dubbele trams ingezet richting Utrecht CS. Deze trams zijn gratis. Zoals gezegd rijdt de pendelbus nog tot 08:00u. Daarna rijdt het reguliere openbaar vervoer weer.

Ook biedt de Homeboxx voldoende parkeerruimte. Kom je met de auto, dan kun je als volgt rijden:

Vanuit de richting Amsterdam (A2):
Neem de A2 richting Utrecht. Bij knooppunt Oudenrijn volgt u de borden Nieuwegein (snelweg loopt parallel aan de A12 richting Arnhem). Eerste afslag (afrit 16 Nieuwegein). Onder aan de afrit rechtsaf. Bij tweede stoplicht linksaf en direct weer links. Op het parkeerterrein rechtdoor rijden tot aan de bestemming.

Vanuit de richting Arnhem (A12):
Neem de A12 richting Utrecht/Den Haag. Bij knooppunt Lunetten volg de borden Nieuwegein (snelweg loopt parallel aan de A12 richting Den Haag). Neem de derde de afslag (afrit 16 Nieuwegein). Onder aan de afrit rechtsaf richting Nieuwegein. Bij vierde stoplicht linksaf en direct weer links. Op het parkeerterrein rechtdoor rijden tot aan de bestemming.

Vanuit de richting Den Haag (A12):
Neem de A12 richting Utrecht/Arnhem. Bij knooppunt Oudenrijn volgt u de borden Nieuwegein (snelweg loopt parallel aan de A12 richting Arnhem). Eerste afslag (afrit 16 Nieuwegein). Onder aan afrit rechtsaf. Bij tweede stoplicht linksaf en direct weer links. Op het parkeerterrein rechtdoor rijden tot aan de bestemming.

Vanuit de richting Den Bosch (A2) of Breda (A27):
Neem vanaf de A27 vanuit Breda de afslag A2 richting Amsterdam, vervolgens vanaf A2 richting Utrecht, afslag Nieuwegein/IJsselstein/Schoonhoven (is tweede afslag na de Lekbrug Vianen). Boven aan de afrit rechts 2e stoplicht linksaf (A.C. Verhoefweg). Bij het 3e stoplicht rechtsaf (afslag Blokhoeve). Het Home Trade Center ligt direct links. Op het parkeerterrein rechtdoor rijden tot aan de bestemming.

Vanuit de richting Hilversum (A27) / Amersfoort (A28):
Volg de borden Ring Utrecht (zuid) en daarna Nieuwegein (vanaf A27 loopt deze parallel aan de A12). Neem de derde afslag (afrit 16 Nieuwegein). Onder aan de afrit rechtsaf richting Nieuwegein. Bij vierde stoplicht linksaf en direct weer links. Op het parkeerterrein rechtdoor rijden tot aan de bestemming.

Kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar bij o.a. Ticketbox en kosten € 30,-. Vip tickets kosten € 40,-. Met een vip kaart heb je snellere entree, toegang tot de VIP room ('t gezellige oldschoolfeest) en toegang tot het vip-deck in de Ghosttown area.

Wanneer je een kaartje voor Generations of hardcore op 25 juni hebt gekocht dan is je Ghosttown kaart geldig als vip kaart. Dit geldt uiteraard ook voor combitickets. Neem beide kaartjes dus mee naar Ghosttown. Je kunt je melden bij de VIP ingang.

Miniumum leeftijd
Er kan niemand worden toegelaten die nog geen 18 jaar oud is. Bij twijfel is legitimatie verplicht.

Digitale camera's
Fotocamera's zijn toegestaan, maar tot een resolutie van 4 megapixels. Filmcamera's en professionele fotocamera's zijn niet toegestaan.

Ghosttown shirts
Er zullen Ghosttown poloshirts worden verkocht op de speciale stand in de Homeboxx. Bij aankoop van een shirt krijg je een Ghosttown poster kado.
Bij deze stand kun je betalen met je PIN-pas.

Meer informatie
Wil je de digiflyer nog even bekijken, dan kan dat op www.ghosttown.nl.
Mocht je verder nog vragen hebben dan kun je deze richten aan info@dance2eden.nl

157 opmerkingen

ja en nee kom voor allebei maar als er in de hc zaal beter gedraaid word dan ben ik daar:D:D:D:D:bounce::bounce:
ik ben aanwezig alleen jammer dat ie nie in de vechtsebanen gehouwe wrd want dan kon ik lopuhh :) maar ja i'm there !!

UTRECHT!!
Artiest {SHOWLIST artist 61829, 82990, 66584}
vandaag is de dag! Heb er weer zin in mensen :bounce: :bounce: :bounce: word zwaar stampen daaro! :)
ok dan vandaag dat word mijn dag dat ik me lekker uit ken leven alles kan en mag

ohhh vanavond ga ik even lekker uit me bol
hihihihi
we gaan zo al lekker op pat,zodat we iedergeval op­ tyd zyn.en vandaag gaan we het is lekker anders d­oen.we laten de foons thuis zodat we geen geouweho­er van de mensen uit het thuisfront kennen krijgen­. verder gaan we zwaar hakkuh en feesten. schijt a­an de rest en me broertje hakt het best. onze dag ­is al begonnen..........en wanneer we klaar zijn i­s nog maar de vraag.zodra we straks by de supermar­kt zijn geweest en onze wagen geladen is..........­.......partytime.wij gaan dansen wij gaan hakkuh w­ij gaan losssssssssssss nieuwegein........... WIJ ­ZIJN ONDERWEG.....................................­.....diegene die niet hakkuh wil krijg de p.......­.....tot hakkuhs
 
vanavond :D
Jaaaaa vanavond :bounce:
 
Jah vnvnd is t zover:bounce:
Eerst gstr ns flink liggen hakkuh....en vnvnd vrolijk doorgaan:jaja: heb zo naar dit weekend uitgezien...nog n paar uurtjes:D
 
Artiest Thanoz
Uitspraak van Mofskio op vrijdag 2 september 2005 om 18:55:
kom op zeg ,als je naar ghosttown gaat dan ga je tog niet voor de nieuwe hc

Heel simpel weer (nogmaals):

Kom je voor oud, dan ga je naar de Ghosttown zaal
Kom je voor nieuw, dan ga je naar de Generations zaal
Kom je voor heel oud, dan ga je naar de VIP zaal

Simpel heh? o:)
(Hou allemaal eens op met mekkeren :[ stelletje zeikerds :9 )
 
Uitspraak van Der0na (L) op donderdag 1 september 2005 om 15:42:
ik wil wel maar weet vanaaf/morge pas zekur
denk wel dat het door gaat, want zo te
zien word het een topfeesie !


bij jou op je profiel een ja een nee plaatje:
nee geen pogo ja wel hakken

geen pogo wel lonsdale pfff
nou mensen... nog ruim 6 uurtjes en dan is het eindelijk zover.....

zwaar feesten.

heb begint nou eg te jeukuh :)
Uitspraak van [ Coldstream ] op vrijdag 2 september 2005 om 14:37:
Niks mis met de platen, alleen dat standaard-endymion geschreeuw elke x weer.. word je gewoon ziek van.. ENDDYYYYMMIIOOONN bla bla bla elke x weer het zelfde


sterk punt. heb enigsinds wel gelijk in.
Zou dolgraag hierheen willen maar moet ook aan m`n huurachterstand denken (A).

Echter komen er wel een aantal fotograven die hun foto`s mogen laten zien op http://www.picturewessel.nl.

Iedereen die erheen gaat, veel plezier daarzo :D.
DEDEMSVAART TERREUR IS OOK AANWEZIG!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!
Weet iemand of er ook kaartjes aan de deur verkocht worden?
TERNTERROR is er ook bij...
dat word flink hakkuh vannacht.
 
Uitspraak van Raimond op donderdag 1 september 2005 om 22:00:
Jij spoort niet


Spoor jij wel Rai? hahahahaha he ik ben er niet bij hoor....we bellen elkaar van de week nog wel hoe het is geweest vanavond. Veel plezier jij. Enne ...... ik kom snel naar Nieuwegein toe.

Kus kus
Uitspraak van GabbahRat op zaterdag 3 september 2005 om 10:53:
we gaan zo al lekker op pat,zodat we iedergeval op­ tyd zyn.en vandaag gaan we het is lekker anders d­oen.we laten de foons thuis zodat we geen geouweho­er van de mensen uit het thuisfront kennen krijgen­. verder gaan we zwaar hakkuh en feesten. schijt a­an de rest en me broertje hakt het best. onze dag ­is al begonnen..........en wanneer we klaar zijn i­s nog maar de vraag.zodra we straks by de supermar­kt zijn geweest en onze wagen geladen is..........­.......partytime.wij gaan dansen wij gaan hakkuh w­ij gaan losssssssssssss nieuwegein........... WIJ ­ZIJN ONDERWEG.....................................­.....diegene die niet hakkuh wil krijg de p.......­.....tot hakkuhs



Deze text op een zaterdagmorgen zo neer kunnen planten :respect: ik kom rond dat tijdstip niet verder als, Goedemorgen, koffie?

:), maargoed op naar vanavond , hakkeuh!!
Spoor jij wel Rai? hahahahaha he ik ben er niet bij hoor....we bellen elkaar van de week nog wel hoe het is geweest vanavond. Veel plezier jij. Enne ...... ik kom snel naar Nieuwegein toe.

Kus kus

:o :bloos:

Uhhh tuurlijk spoor ik B) hehehe net als jouw toch :x
Nahh volgende keer ben je er gewoon weer bij hoor :[
Goed weekend lekkertje en tot snel (f)
:kusje:
 
Viesurt
 
Uitspraak van Raimond op zaterdag 3 september 2005 om 17:39:
Uhhh tuurlijk spoor ik hehehe net als jouw toch
Nahh volgende keer ben je er gewoon weer bij hoor
Goed weekend lekkertje en tot snel

He koekert zet die telefoon van je eens aan ..... kunnen we effe kletsen hahahahaah en ja hoor de volgende keer gaan wij SAMEN op stap !!!!! roept u maar wat het eerst volgende feest wordt !!!! of gezellie met een fles drank op de bank en een goed en serieus gesprek voeren ........kus kanjer
Weet een heel geschikt feesie voor je!
Saampies naar Crazyland :D hehe
Telefoon eens aan?Staat aan hoor :yes:

:kusje:
Ennuh een serieus gesprek ben ik altijd wel voor in B) hahaha
laatste aanpassing
 
VANAVOND GHOSTTOWN MET HALF NIEUWEGEIN/HOUTEN/IJSSELSTEIN EN UTREG:D:D:D
STAMPUHHHH!!!!!!!
me 1e keer ghosttown!!! heb dr zeker zin in!!:P
tot vanavond mensuh!
Toch jammer dat velen voor hun dit 1e Ghosttown is!
Niet dat slecht word maar de eerst de beste Ghosttown moet je in de vechtse banen mee maken dus mocht je er toch nog een keer heen willen, oud en nieuw is het weer groots feest :yes:
laatste aanpassing
zoooo dan, was weer helemaal kicken daar. Vooral de Endymion clan was lekker bezig het eerste uurtje...
was alleen fucking heet daar binnen. Wel positief dat je kan pinnen voor bonnetjes. moeten ze meer doen :)

Oud en Nieuw gaat het weer helemaal worden. Er gaat toch niks boven Ghosttown in de vechtsebanen. Homebox is leuk maar vechtsebanen is vele malen beter.
 
Uitspraak van Raimond op zaterdag 3 september 2005 om 19:29:
de beste Ghosttown moet je in de vechtse banen mee maken

Dag Rai, jij weet waar je over praat he !!!! ouwe daas, natuurlijk hoort "Ghostown"alleen maar op de Vecht.......maar uhhhhh we spreken elkaar snel nog wel ok !!!! enne werkse

kus
Je krijgt wel een grote mond jij he B) met je ouwe daas :o grrrrrrrrrrr

:kusje:
 
[quote element=news_comment id=205452]Je krijgt wel een grote mond jij he met je ouwe daas grrrrrrrrrrr[/quote

Dag Kanjer, het is vijf uur, he hehe klaar met werken zeg. Bleg bleg bleg wat een nare dag. He een prettige avond en ik ga je snel spreken en horen oke ..... dikke kus en knuffels