Partyflock
 
­ Nederland

Club Daor op de Prins Willim

gepubliceerd door , op
Club Daor  op de Prins Willim
31 augustus 2005
Vrijdagavond 2 september ’s Ibiza Resident Johnny Kelvin, Jance en clip opnamens op Club Daor!

Vrijdag 2 september is de dag waar menig Noord Hollander naar uitkijkt. Dan vindt namelijk de 3de edite van Club Daor plaats op het VOC schip 'Prins Willim' dat dan weer, na sail 2005, in attractie park Cape Holland te Den Helder ligt.

’s Werelds beste Vocalist DJ, Johnny Kelvin treedt 2 september voor het eerst op in Den Helder. De Vocalist DJ is begonnen als zanger en danser. Als zanger en producer heeft hij samen met o.a. collega DJ Jean de nummer 1 hit ‘Love comes home’ geproduceerd. Na verschllende projecten te hebben gedaan is Kelvin solo gegaan. In 2004 is hij uitgeroepen tot beste vocalist DJ! De platen die hij draait worden begeleid met zijn weergaloze stem. Van Pavarotti tot aan Micheal Jackson, Kelvin doet het allemaal. Deze hele zomer draaide Johnny Kelvin als resident DJ in Ibiza in de wereldbefaamde club Space, maar op 2 september heeft hij eindelijk een gaatje kunnen vinden om naar Den Helder te komen. Je weet wat dat betekent, dit kun je niet missen! Naast Johnny Kelvin komt Jance in actie. Jance zal deze avond zijn house tunes laten horen zoals hij deze zomer in verschillende landen heeft gedaan. Jance heeft in maart de remix gedaan voor de track LPK - Sinnerman. De engelse platenmaatschappij Togetherness Recordings releasde de remix op de A-kant! De 12 inch is inmiddels al in 14 landen gereleased. Van Japan tot aan U.S.A. en van Australië tot aan Engeland en word nog steeds gedraaid door namen zoals Roger Sanchez, Erick Morillo en Full Intention!

Jance zal vanaf september de Club Daor resident zijn en de komende tijd elke eerste vrijdag van de maand internationale DJ's uitnodigen om naast hem de boot te laten rocken! De uitstraling van het VOC Schip en de sfeer op de boot is fantastisch. Vette house tunes en funky beats op een VOC schip, dat moet je mee maken!

Kaarten zijn te bestellen via clubdaor@addicted2beats.com of te koop aan de deur. Wegens de grote belangstelling zijn er al veel kaarten verkocht en verzoekt Club Daor om kaarten van te voren te bestellen, om teleurstelling aan de deur te voorkomen! Wie deze 2 topartiesten aan het werk wil zien kan kaarten in de voorverkoop kopen voor € 7,50 . Kaarten aan de deur zijn € 10,00.

Party time at 22.30 - 4.00.

Informatie over Jance en Johnny Kelvin kun je vinden op www.jance.nl en www.johnnykelvin.com

7 opmerkingen

mooie boot! lijk me wel relaxed
Boot is geweldig ik heb hem op Sail gezien :)
House the boat ipv rock the boat?!

:bounce:

Schudden met dat ding!

:D
boten zijn "in"
 
Artiest Jance
Dusssss...! Wie zijn er van de partij?

Groetjes..!
 
haha die boot is in Makkum gebouwd
Werkzaam bij MC&W
Artiest {SHOWLIST artist 14187, 39382}
veronica boot????