Partyflock
 
­ Nederland

Eerste harddance evenement in Bergen op Zoom

gepubliceerd door , op
Eerste harddance evenement in Bergen op Zoom
24 augustus 2005
Op zaterdag 17 september a.s. vindt de 1e editie van Bassrulers plaats in Raayberg in Bergen op Zoom. Dit nieuwe concept is ontwikkeld door J&E Entertainment, een organisatie die ernaar streeft om de landelijk erg populaire dancestromingen ook op de kaart te zetten in West-Brabant.

Momenteel is meer dan de helft van de 4,6 miljoen Nederlandse jongeren en jongvolwassenen tussen de 16 en 35 jaar geïnteresseerd in dance *. Het aantal evenementen waar de diverse dancestromingen centraal staan is de laatste jaren hard gegroeid en waar vroeger de rockfestivals zoals Pinkpop binnen mum van tijd uitverkocht waren zijn het nu de dance events zoals Sensation en Defqon 1 die binnen de kortste keren al hun kaarten kwijt zijn.

In West-Brabant leek deze ontwikkeling achter te blijven, vandaar dat J&E Entertainment hierop is ingesprongen met het organiseren van evenementen als Night in White en Summer Vibes afgelopen voorjaar. Gezien de vele reacties die dat losmaakten bleek dat dance zeker wel leeft in de regio en werd de roep om een evenement waarbij de populaire hardere dancestromingen centraal staan steeds luider.

Na maandenlange voorbereidingen binnen de organisatie is er daarom het nieuwe concept Bassrulers ontwikkeld en zijn er meerdere gerenommeerde dj’s geboekt in combinatie met enkele talenten uit de regio. Om een diversiteit aan stromingen ten gehore te brengen is er gekozen voor een tweezalenconcept. In de grote zaal wordt vooral de momenteel erg populaire jumpstyle gedraaid, met Nederlanse top dj’s Ruthless en Genius en de Belgische toppers Yves en Felix Project.

Ruthless is momenteel zonder de twijfel de beste en populairste Nederlande jumpstyle dj en reist dan ook alle grote dance events af. Bovendien is hij inmiddels ook een gerenommeerde producer met tracks als ‘I feel like dancing’ en ‘Whores in da house’. Genius zien we ook steeds vaker terug in de line-ups van feesten door heel Nederland en hij heeft al een tijdje een residentie in de Zino in Tilburg. De Belgische Yves is er al bij sinds het begin van de dance. Hij werd vooral bekend als resident van de legendarische Club X in Wuustwezel. Momenteel staat hij wekelijks op evenementen in Nederland, België en Duitsland. Felix Project tenslotte is een snel rijzende ster die door zijn megahit ‘On the floor’ in recordtijd zijn plekje gevonden heeft naast de andere toppers.

Verder is de line-up in zaal 1 aangevuld met de veelbelovende dj’s Pat B en Zero-Trace. Als laatste zal ook het Energize DJ team hier haar opwachting maken. Dit trio zal een spectaculaire battleshow weggeven waarbij gebruik gemaakt wordt van 4 draaitafels.

Zaal 2 zal dienst doen als talentroom. De organisatie wil graag een platform zijn waar veel belovende dj’s hun visitekaartje kunnen afgeven. In deze zaal staan vooral de stromingen hardstyle, oldschool en early rave centraal. De dj’s die hun opwachting maken zijn de Bergenaren XS en Unique (die dit jaar reikte tot de landelijke Defqon.1 finale) en de uit Zeeland afkomstige B!zaren The X-clusive.

De voorverkoop is inmiddels gestart en kaarten zijn verkrijgbaar bij de Music Stores in de omgeving en via de website www.j-e.nl De kaarten kosten € 12,00 in de voorverkoop. Het feest begint om 21.30 u en zal duren tot 4.30 u.

93 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 88940, 7050}
leuk leuk!! En dat in mijn Ex woonplaats (Y)
Artiest {SHOWLIST artist 1621, 28203}
Zaal 2 ?? Dit is toch niet zo heel groot ??? Ik zie wel hoe het is geweest !! Veel plezier daar !!
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 122339, 101845, 17416}
Bergen zal op zijn grondvesten trillen met zo een line up van formaat! Allen komen want dit gaat klappen!
 
leuk! alleen tegelijk met euphoria helaas...
laatste aanpassing
niet een beetje te laat begonnen met d epromotie???
 
nog bijna een maand man zo laat is dat niet:s
 
Artiest Solar
Dat is wel te laat ben ik bang...
 
Artiest {SHOWLIST artist 48220, 6267}
hmmm bij harddance denk ik toch aan andere namen.
Uitspraak van † The Excorsist † a.K.a Secret killer op woensdag 24 augustus 2005 om 11:40:
dit is een onbekende organisatie dus komen er ook ombekende dj's

Ik weet niet waar jij met je gedachte zit maar dit is gewoon een top line-up voor hier in berge.
Ruthless ken je zeker niet? of Yves... Felix Project is je zeker ook onbekend?

Ik ga er zeker heen en ik denk dat er nog heel veel zullen komen
Uitspraak van † The Excorsist † a.K.a Secret killer op woensdag 24 augustus 2005 om 11:40:
indd bij harddance dacht ik aan bas & ram enzo maar dit is een onbekende organisatie dus komen er ook ombekende dj's


Dat soort dj`s noem ik dus HARDTRANCE. Maar ieder zijn gedacht hoor. Ik weet in ieder geval wel dat er geen onbekende namen komen hoor. Hier in deze saaie regio is ieder feest al tof en zeker met zo een line up.

Yves & Ruthless draaiden al op feestjes zoals defcon,decibel enz...

Felix project heeft DE jumphit van het jaar gescoord en Genius is een sterk opkomend talent die al op pussylounche enzo draaide!

Ik ben van de partij!
relaxt!! stukje fietsen en jumpen maar!!! :bounce:
Zeker wel een top line up hoor! Harddance is een veelgebruikte term in België om de hardere genres aan te duiden zoals hardstyle en jump!
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 18599, 42931}
Waarom hebben ze het over harddance,als er voor zover ik weet geen harddance wordt gedraaid,bedoelende wat Fausto,Jon Rundell,Lisa Lashes en JP bijvoorbeeld draaien.
ik wordt er nog steeds een beetje kriegel van dat veel mensen nog steeds NIET weten dat er behoorlijk wat vreschil zit tussen harddance/hardhouse en hardstyle!
Eerste harddance evenement in Bergen op Zoom

En zo is het maar net!

(y) voor de organisatie!

Hopelijk wordt BoZ een beetje wakker ;)

_O_
Uitspraak van !Sylvain! op woensdag 24 augustus 2005 om 13:08:
ik wordt er nog steeds een beetje kriegel van dat veel mensen nog steeds NIET weten dat er behoorlijk wat vreschil zit tussen harddance/hardhouse en hardstyle!

Tjezus zeg, doe effe normaal.

harddance staat voor harde dance, en dat wordt gedraaid, dus niet zo gaan lopen zeiken over hokjes e.d.
Gewoon bovenstaande tekst lezen en dan weet je genoeg...
luister of beter gezegd LEES..ik probeer hier niemand te dissen ofzo maar als ik op een flyer van een feessie harddance zie staan en ik ben daar en kom dan tot de ondekking dat er alleen maar hardstyle wordt gedraaid is mijn avond naar de fuck....ik hou namelijk niet van hardstyle..
wat ik wil zeggen...noem het zoals het heet dan ontstaat er ook geen verwarring!
Uitspraak van !Sylvain! op woensdag 24 augustus 2005 om 13:33:
luister of beter gezegd LEES..ik probeer hier niemand te dissen ofzo maar als ik op een flyer van een feessie harddance zie staan en ik ben daar en kom dan tot de ondekking dat er alleen maar hardstyle wordt gedraaid is mijn avond naar de fuck....ik hou namelijk niet van hardstyle..
wat ik wil zeggen...noem het zoals het heet dan ontstaat er ook geen verwarring!


Oke je hebt misschien een beetje gelijk maar als jij nou ook is zou lezen dan kun je in het bovenstaande stukje lezen dat dit feest niks voor jou is. Dan druk je op terug en dan ga je verder in je zoektocht naar toffe echte harddance feestjes in plaats van hier je kritiek te spui-en.
laatste aanpassing
Sommige mensen.. :@

vind het super waar J&E mee bezig is..

de namen die hier staan zijn echt bekende namen in de jump en hardstyle scene.. hoop dat het een mooi feest wordt, ben zelf niet van de partij, want het is idd tegelijk met Euphoria, en Technoboy, Pavo en Darkraver spreken mij toch meer aan.

maar respect 2 J&E

ga vooral zo door!!

Grtz
Ohwjah.. was ik nog vergeten te zeggen, maar Pat B is echt een rising star binnen de jump/hardstyle.. good luck!!
Als je op de flyer zou kijken dan ken je de dj's wel of niet. Ken je ze wel, dan weet je wat je kan verwachten.
Ken je ze niet, dan kom je ook hoogstwaarschijnlijk niet. Wil je toch gaan kijken, dan had je vast nog wat extra info erbij gehaald...

Waarom alle stijlen die gedraaid gaan worden op de flyer vermelden, als je aan de line-up al kunt zien wat je kunt verwachten....

Je kritiek is begrijpelijk Cill, maar met harddance kun je zoveel bedoelen, evenals hardhouse by the way

Uitspraak van Pat B op woensdag 24 augustus 2005 om 13:47:
Dan druk je op terug
hahaha...feesjes maak ik zelf wel ...maar nogmaals ik probeer hier niemand te dissen.wil alleen maar duidelijk maken dat er enigzins verschil tussen zit...verder ben ik ook echt in de verste verte niet geiterreseerd in dit feest...maar ik zag dus harddance op de voorpagina staan...snap je een beetje waar ik heen wil....weet je wat,laat verder ook maar zitten...ik vindt het goed zo.denk lekker wat je wil denken...
Uitspraak van !Sylvain! op woensdag 24 augustus 2005 om 13:54:
weet je wat,laat verder ook maar zitten...ik vindt het goed zo.denk lekker wat je wil denken...


Had dat in de eerste instante gedacht ofzo...

Maar peace hoor. Snap je punt wel.Zit ook wel wat in.
 
Whoehoe

Ik ben er zeker bij, na mn werk :yes:

Yves, Felix Project, Genius en Ruthless: (Y)

En van zaal2: Unique (Y)
Uitspraak van Bigboldy op woensdag 24 augustus 2005 om 13:51:
Ohwjah.. was ik nog vergeten te zeggen, maar Pat B is echt een rising star binnen de jump/hardstyle.. good luck!!


En dan nog Pavo,darkraver,technoboy boven mij verkiezen??? Haha, bedankt voor het compliment!
K snap je Cill,

maar in belgie staat harddance voor de hardere dancestijlen zoals jump en hardstyle, je hebt idd gelijk, en naar mijn mening zal J&E meer mensen trekken wanneer zij met jump en hardstyle adverteren binnen Nederland, omdat dit zeker een stroming is die hier meer zegt bij het publiek dan harddance, dat trekt veel minder..

Grtz
Haha.. dat is idd zo... die verkies ik boven jou:P kom binnekort miss wel weer eens naar Energize in m'n EX-stamkroeg ;)
hahaha ach jah dat bas en ram hardtrance draaide wist ikzelf ook wel zo dom ben ik nou ook weer Niet :vaag: maar jah of je nou harddance of hardtrance draait dat ligt me toch echt te dicht bij elkaar qua stijl
maar ik maak me er niet druk om wat anderen van mijn uitspraak denken ik blijf lekker bij de hardcore , terror, speedcore en daar blijft het bij, niet van dat softe gedoe dat is alleen maar voor mietjes:P

LaterS(Y)
laatste aanpassing
Uitspraak van Bigboldy op woensdag 24 augustus 2005 om 14:00:
Haha.. dat is idd zo... die verkies ik boven jou kom binnekort miss wel weer eens naar Energize in m'n EX-stamkroeg


http://partyflock.nl/party/46336
Dat is misschien een aardige datum!
laatste aanpassing
Die heb ik idd al zien staan,

maar heb al een hele tijd een kaartje voor Ghosttown in de Homeboxx nieuwegein liggen en daar ga ik m'n verjaardag vierne dus jah:D
k hoorde dat Duro miss in oktober komt op Energize.. dan ben k zeker van de partij!!
 
[copy]DeeJay citeer 24 augustus 2005 10:29 leuk leuk!! En dat in mijn Ex woonplaats[/copy]

SNEU VOOR JE !!!!!!!!!!!!
Harddance?? :S Ow Jezus wat Fout zeg... Hier heb ik echt geen begrip voor :no:
what the fuck? Gewoon goeie line-up! En niet zeuren over de titel van een feest ( who gives a fuck!.. ).
 
Artiest Max Output
Uitspraak van J.F.R op woensdag 24 augustus 2005 om 12:39:
relaxt!! stukje fietsen en jumpen maar!!!

Hell Yeah
JumpFreaker ik fiets met je mee:P
:bounce:
Artiest XS
allemaal naar zaal 2 want daar zal ik een vette early hardcore set neerzetten ;p ;)
Uitspraak van Sjoerd1980 op woensdag 24 augustus 2005 om 17:43:
allemaal naar zaal 2 want daar zal ik een vette early hardcore set neerzetten

Goed zo, wat hardcore kan geen kwaad!
Wat zeg ik... Veel hardcore kan geen kwaad :P

Maar zeker ook een nette line up in zaal 1,
kom zeker hier kijken (Y)

Eindelijk eens wat te doen in bergen met een muziekstijl die me aanspreekt! :D
laatste aanpassing
Werkzaam bij 2K Music
Artiest {SHOWLIST artist 27471, 37842}
Beste lezers van dit bericht.. je moet de term harddance inderdaad zien als een verzamelterm voor de hardere stijlen (jump, hardstyle, oldschool, early). Omdat de titel van een bericht kort en krachtig moest zijn leek harddance me het meest toepasselijk.

Ik heb er verder niet bij stil gestaan dat de betekenis van die term in Belgie/ Zuid Nederland en in t noorden van t land misschien iets anders geïnterpreteerd zou worden.

Verder is het gewoon onze opzet om meerdere hardere dancestijlen te programmeren en verder te kijken dan de 'hokjes'.

En iedereen blijft uiteraard zijn persoonlijke voorkeuren houden, zodat iedereen de line-up weer anders zal interpreteren, maar hopelijk waarderen velen uit de regio het initiatief, want er is hier al zo weinig te doen!!!

En in ieder geval al bedankt voor de reacties tot dusverre. Positief of negatief, het is altijd goed om te weten wat er leeft in de regio!
 
:cheer: Genieus & Ruudloos :cheer:

Harddance Hardstyle...boeie...deze heren zijn van alle markten thuis...:D
Vooral in de Slager muziek collectie zijn ze te vinden ;p
Uitspraak van Erik2K op woensdag 24 augustus 2005 om 18:23:
je moet de term harddance inderdaad zien als een verzamelterm voor de hardere stijlen (jump, hardstyle, oldschool, early).


Als dat dan zo in België is, prima, maar kennelijk dus volgens veel andere mensen dus weer niet

Harddance is voor mij de HQ sound van UDC en dat heeft weinig met de bovengenoemde line up te maken. Ik denk dat veel mensen bij Harddance ook aan HQ zulleen denken.

Het is geen kritiek of afkraken, ik vind alleen de titel van het nieuwsbericht niet zo goed bedacht.

Verder goed initiatief en hoop dat het zal slagen en veel succes, iedereen veel plezier die erheen gaat (f)
 
Das zeker wel top lekker dicht bij huis duzz mensen in bergen op zoom BREDA KOMT ER ZEKER FLINK STAMPEN:p:p:p:p:d:d:d:d MZZL JOUKE
je moet de term harddance inderdaad zien als een verzamelterm voor de hardere stijlen (jump, hardstyle, oldschool, early).


Van wie moet dat?
Harddance is idd een verzamelnaam! Maar NIET van Jump, Hardstyle, Oldschool of early rave!
Wel van Hardhouse, Hardtrance, Techno, NRG en een beetje Hardstyle!
Uitspraak van KRL op woensdag 24 augustus 2005 om 19:07:
Van wie moet dat?
Harddance is idd een verzamelnaam! Maar NIET van Jump, Hardstyle, Oldschool of early rave!
Wel van Hardhouse, Hardtrance, Techno, NRG en een beetje Hardstyle!


Anders ga je een beetje moeilijk lopen doen over wat een term nu precies inhoud!
Ga je moeder maar eens de les lezen over wat volgens jou harddance is en val ons ermee niet lastig!

Goeiedag zeg...
laatste aanpassing
 
zo en dat in bergen het gaat serieus egt nog eens de goede kant op
 
Jammer dat het alleen Jump is, misschien dat ik wel ga.. ff kijken of ik vervoer heb:P Half uurtje rijden vanuit Hulst :)
Anders ga je een beetje moeilijk lopen doen over wat een term nu precies inhoud!
Ga je moeder maar eens de les lezen over wat volgens jou harddance is en val ons ermee niet lastig!

Goeiedag zeg...


Wilde je zeggen dat ik ongelijk heb dan? Sorry dan dat ik je lastig val daarmee ;) Maar he ik wilde alleen zeggen dat dit niks met Harddance te maken heeft. Voor de rest succes met je feestje buiten alles
to ADM t is ook hardstyle en early hardcore.
en kap nou is met da gezeik over harddance dit harddance dat.
Lijk me een leuk feestje!!!Kan ik daar mn verjaardag vieren!!!(misschien)
Tot half 5...rijden er dan alweer treinen?nee he....da's balen as j geen auto heb!!! :-(
laatste aanpassing
Damn,wat een narigheid rond iets wat een leuk-feestje moet worden.
Ik ben van de partij en ik weet wat me te wachten staat met Dj's als Ruthless,Yves,Felix Project,Genius,XS,Unique...gewoon feest en gezelligheid...
Dat ik me hier dan ook weer druk om moet maken,vind ik echt zonde.

:respect: voor J&E,dat ze zo'n mooie line-up al weten neer te zetten.
Artiest {SHOWLIST artist 21695, 30291}
FF voor de duidelijkheid.
Ik zal in zaal 2 ook early rave draaien!
Dus voor de mensen die vroeger veel naar Club X Wuustwezel gingen KOMUH!!!!!

Tot de 17e...
Harddance Hardtrance Hardstyle Jumpstyle Hardcore,
Ik weet allemaal nie wa da is of als da bestaa!!!
Uitspraak van KRL op woensdag 24 augustus 2005 om 19:46:
Wilde je zeggen dat ik ongelijk heb dan? Sorry dan dat ik je lastig val daarmee Maar he ik wilde alleen zeggen dat dit niks met Harddance te maken heeft. Voor de rest succes met je feestje buiten alles


Hoe kan ik je nu gelijk geven als heel belgië en zuidelijk nederland praat over harddance in de zin van jump,harstyle enz...

En met het argument dat belgen dom zijn kom je er niet.Maar goed.Ik laat het maar hierbij.Bedankt voor je succes wens en de groeten aan je moeder die nu hopelijk alles weet van harddance
nou benny kom maar op met je platen want ik moe ook early hardcore draaien :) ;)
en jump is wel begonnen in belgie voor de duidelijkheid ;)
laatste aanpassing
Volgens mij komt Harddance toch echt wel uit de UK en niet uit Belgie!;)
Harddance:

http://www.discogs.com/release/467183
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
de term Harddance wordt wel vaker verkeerd begrepen :jaja: en ook bij die cd Nico, dat is GEEN harddance :nee: ;)
 
al hebben ze gelijk al die mannen... waar gaat zon discussie nou precies over... :nee: tjongejongejonge
Iedereen weet voor zichzelf hoe het ECHT heet, wat het wel en niet is... moet iedereen daarom opeens zo bijdehand gaan doen... Hoe oud zijn we nou?? :)
t zal me een dikke drol wezen hoe t heet, je kan de line up toch lezen? Zon drama om zon foutje in een tekst. ZUCHT
Ga toch allemaal n eindje stampen en hou juh gezeik.
PUNT UIT :yes:
Uitspraak van Erik2K op woensdag 24 augustus 2005 om 18:23:
Beste lezers van dit bericht.. je moet de term harddance inderdaad zien als een verzamelterm voor de hardere stijlen (jump, hardstyle, oldschool, early). Omdat de titel van een bericht kort en krachtig moest zijn leek harddance me het meest toepasselijk.


Als dat zo is...
Dan ben ik duidelijk een HARDDANCE fan ;)
maar dat had ik er idd nie uit opgemaakt
 
Kijk.... Ruudje ook aanwezig dan zal ik ook is effe komen kijken;) Ruthless is niet te missen natuurlijk!!
 
Wat een discussie zeg!! Kweet zeker dat het weer een knalfeest wordt!! :P De titel boeit me niet.. Ik weet wat de line-up is en daar kan ik zelf uithalen wat voor soort muziek er gedraaid wordt.. :cheer: Toppie dus (Y)
Tot de 17de :D
 
Bla blaat blaat!!Stelletje kinders!!Ze kennen beter Pino en ienniemie laten draaien want daarbij voelen jullie je volgens mij meer bij op je gemak! Get a life!!
 
goooo Marizzzie :yes:
Harddance is maar een vaag begrip zoals blijkt uit deze oeverloze discussie. De UDC stijl met JP, Fausto en consorten is iig geen Harddance, dat is gewoon UK Hardhouse. Harddance is gewoon een combi van Hardstyle, Early Rave en Jump.

15 jaar geleden was het iig een stuk makkelijker, toen noemden we het gewoon House!! ipv van al die verschillende namen waardoor mensen alleen maar in de war raken.

Het gros van de Partyflockers weet ook niet waar ze over praten aangezien ik vaak zie dat bepaalde artiesten afgezeken worden (respect en mensen in hun waarde laten gebeurt hier al helemaal weing) terwijl de afzeikers wel deze draaistijl als favoriete stijl hebben aangevinkt. ppfff..dat zeg ik..Get a life
 
Goeie saak vor Berruge
 
Artiest Havoc 303
Uitspraak van scent op donderdag 25 augustus 2005 om 14:55:
Harddance is maar een vaag begrip zoals blijkt uit deze oeverloze discussie. De UDC stijl met JP, Fausto en consorten is iig geen Harddance, dat is gewoon UK Hardhouse. Harddance is gewoon een combi van Hardstyle, Early Rave en Jump.


Whahaha! Bullshit... :respect:

Wereldwijd wordt de term "harddance" al jaren gebruikt voor de combi hardtrance/UK hardhouse met hier en daar wat techno en hardstyle en ineens is 't een combinatie van allerlei muziekstijlen die alleen populair zijn bij de Q-dance doelgroep in Nederland. Als dat daadwerkelijk "harddance" inhoudt smijt ik die muziekstijl à la minuut nog uit m'n favorietenlijst...
laatste aanpassing
Jezus, wat een gezeik. Harddance is geen specifieke stijl. Het is een verzamelnaam van vele stijlen. Dus wa mij betreft valt elke stijl die harder is als dance of trance onder harddance.
Zo iedereen blij zo?

Ik ben trouwens gewoon van de partij, want met zo'n line up in berge kan ik niet ergens anders heen gaan
Werkzaam bij X-Tase
Artiest {SHOWLIST artist 48505, 27533}
Ik ben ook van de partij, het is nog geen 2 minuten lopen voor mij dus waarom ook niet
kwil ALTIJD naar dit soort feesten alleen heb NOOOOOOOOOIT vervoer... ik haat dit :|
 
wat zijn er toch veel BETweters op PF
Zonde :nee:
Haha, maar het feestje heeft nu al alle aandacht!

Nice going :D
heej liekiefriekie jammer da jij al een vriendje heb hahahaha ;)
Uitspraak van scent op donderdag 25 augustus 2005 om 14:55:
De UDC stijl met JP, Fausto en consorten is iig geen Harddance, dat is gewoon UK Hardhouse. Harddance is gewoon een combi van Hardstyle, Early Rave en Jump.

Daar is absoluut helemaal niks van waar :nee: JP en Fausto draaien meer harddance dan UK HH :jaja:
Harddance is maar een vaag begrip zoals blijkt uit deze oeverloze discussie. De UDC stijl met JP, Fausto en consorten is iig geen Harddance, dat is gewoon UK Hardhouse. Harddance is gewoon een combi van Hardstyle, Early Rave en Jump.



Zeg... laat me niet zo lachen
 
Uitspraak van actief op donderdag 25 augustus 2005 om 20:48:
wat zijn er toch veel BETweters op PF

Whaha idd ja..!!
Potverdorie zeg wat een commotie allemaal....
Hiero in het noorden noemen we de stijlen zo als ze heten en niet omdat wij ze hebben verzonnen,maar dat was al zo vanaf het begin en vanuit Engeland.En in het zuiden gooien ze liever alle hardere stijlen onder een naam... als zij dat liever zo hebben......
En ja wij weten het indd beter!...hahahah l.o.l.
hey liekiefreakie je moet het allemaal niet zo serieus nemen,je kan niet voor niks een opmerking plaatsen...het is niet zo dat we de oorlog aan elkaar verklaren...het is gewoon voor shits and giggles! killing time @ work!
 
Maybe ff checken...
 
sorry dj xs :P hahaha mafketel :P

ennuh Cill: wat denk jij dat ik doe op dit forum ;) just killin time ;)
laatste aanpassing
 
:P
Uitspraak van Sjoerd1980 op zondag 28 augustus 2005 om 06:19:
hehehe


Sjoerd... concentreer je nu maar is op het draaien van plaatjes in plaats van te flirten met de dames! :P
 
Go patje go patje go patje :P
Werkzaam bij Rage-Online
Artiest {SHOWLIST artist 67265, 7137}
Uitspraak van † The Excorsist † a.K.a Secret killer op woensdag 24 augustus 2005 om 11:40:
indd bij harddance dacht ik aan bas & ram enzo maar dit is een onbekende organisatie dus komen er ook ombekende dj's


Dat wil niet per definitie meteen zeggen dat het dan meteen een afgeschreven feest is en ik vind genius en ruthless niet echt onbekend.... :p
Uitspraak van Charly Rocks op donderdag 25 augustus 2005 om 10:45:
de term Harddance wordt wel vaker verkeerd begrepen en ook bij die cd Nico, dat is GEEN harddance


Harddance komt eigelijk een beetje van onze zuiderburen de belgen die noemen hardstyle/jump/oldscool onder 1 naam HARDDANCE, maargoed je kan maar ergens over muggenziften...:p
 
Okee en nou weer terug naar t feest en niet meer over de muziek stijlen :P Hihi!!
Ik weet niet wiehet over onbekende DJ's had :S

ik vind genius, ruthless en niet te vergeten DJ Yves (die op heel veel grote festivals heeft gedraaid dit jaar) maar goed.. heb d'r errug veel zin in en hoop dat het errug druk wordt, zodat J&E volop door kan gaan met feesje in omgeving Bergen op ZOom te organiseren...

Laterrrr
Werkzaam bij Wicked Soundz
Artiest {SHOWLIST artist 47231, 17514}
Dit nieuwe concept is ontwikkeld door J&E Entertainment, een organisatie die ernaar streeft om de landelijk erg populaire dancestromingen ook op de kaart te zetten in West-Brabant.


mag ik vertellen dat wij www.klundert-hardstyle.tk al 3 jaar hier mee bezig zijn. en met succes.
wat ik wil zeggen is het staat al op de kaart

Desalniettemin is het een super line-up en een leuke locatie dus ik zou zeggen veel succes
laatste aanpassing
Stelletje noobjes dit is echt een bagger line up hebben ze akira ??nee. hebben ze dj noisekick ?? nee dus dat word gewoon slapen veel succes voor de noobjes die erheen gaan ik ga wel naar de betere feesten.