Partyflock
 
­ Nederland

Gloss

gepubliceerd door , op
Gloss
22 augustus 2005
FeestGloss · Affordable luxury
Datumzaterdag 3 september 2005
WinactieGloss actiegesloten
LocatieThe Power Zone
Gloss.. Affordable luxury! ‘The Glitter and Glamour Edition’

Gloss heeft met 3 edities ruimschoots bewezen het snelst groeiende feest van Amsterdam te zijn. Gloss blijft verassen en affordable! Cocktails, Champagne, de juiste mix van mensen, dj’s en over the top decoratie maken het een feest voor alle zintuigen. Maar net als je denkt dat het niet beter meer kan komt Gloss terug met ‘ The Glitter and Glamour Edition’. Spiegelbollen, lasers, glitter kannonnen, special appearances, extra dansers, extra soundsysteem en maar liefst 4 DJ’s. Residents Ricky Rivaro (True House Music), Max Morel (CO²) en D-Rashid (Salsa Lounge) zullen deze editie worden bijgestaan door Brian S (RUSH). Als het weer het toelaat kun je relaxen op het buiten terras aan de Amstel dat bezaaid ligt met Big Pillows. Binnen ontbreken uiteraard de cocktailbar, champagnebar en 8.3 Loungecorner niet!

Op de nieuwe flyer zie je de lounge van het mega 5* design hotel Hill Side Su ( www.hillsidesu.com ) Voor wie mee wil naar dit waanzinnige hotel is er een speciale deal in samenwerking met 33 events. Op 23, 24 en 25 september kun je genieten van affordable luxury met o.a. een private party in het waanzinnige Penthouse van het Hill Side Su met DJ’s Silence, Brian S, D-Rashid.

Kijk op www.thepowerzone.nl/gloss voor een foto impressie van de voorgaande edities en voor meer info over The Penthouse Party lees hieronder:

Het Hill Side su hotel is het meest geprezen design hotel wereldwijd en staat en stond in toonaangevende bladen als Vogue, Wallpaper, Conde Naste Travler etc. Het Hotel beschikt over een Spa die in de top 10 van de beste Spa’s ter wereld staat en werkt uitsluitend met producten van het Zwitserse La Prairie. De masseuse en masseurs komen uit Bali en dat zegt al genoeg. Vele prominenten boeken hier dan ook een lang verwen-weekend. Verder beschikt het hotel over een enorme gym met binnen zwembad en bubbelbaden. Dan nog 3 restaurants, een supper trendy beachclub aan de kristalheldere mediterrane zee en een buitenzwembad van olympisch formaat omgeven door witte loungebedden.

En of dat allemaal nog niet genoeg is organiseert 33events i.s.m. Gloss een speciale VIP Penthouse suite party. Dit Penthouse is normaal alleen toegankelijk voor de rijken der aarde. Als je daar eenmaal binnenstaat wil je er nooit meer weg. 33 event en Gloss maken het affordable en wel met een speciale package.

12 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 5384, 32929}
Nice !! :)
relaxt :jaja:
 
idd nice :P b)
 
champagne
The Power Zone en Gloss are the best!
zal idd een gruwelijk feest worden maar ik heb al wat anders wat ook gruwelijk word..

nk...
 
over de top decoratie??? Vond het de vorige keer tegenvallen met de decoratie anders, hang een paar kroonluchters op en dat is dan over de top?? :-S Hoop dat ze dit keer er meer werk van gaan maken.
Misschien kom je niet zo vaak in The Powerzone, maar bij GLOSS staat de dj booth anders opgesteld en is 6 meter breed en verlicht hangt er een projectie scherm van 5x4 achter en nog een extra scherm boven de lounge hoek van Royalclub vol met kussens en heerlijke matrassen, hangt het vol met witte zijde gordijnen. Is het buiten terras omgetoverd tot club 55 ST Tropez, kom je binnen over een rode loper van 16x 18 Moet et Chandon koelers met kaarsjes op de blokken. Op het gereserveerde gedeelte ligt rood tapijt, de hele zaak staat vol met Moet dummys. er is een speciale Moet bar en een Coctailbar met top cocktails van Sagatiba voor 5 euro! O ja en de hele ruimte is voorzien van kroonluchters :-)
Werkzaam bij Lovebeats
Uitspraak van Glamboy op maandag 22 augustus 2005 om 19:53:
maar bij GLOSS

GLAMBOY het is duidelijk dat jij er meer van weet dan menig ander persoon hier op partyflock... duidelijk een powerzonen fan?
 
Uitspraak van Glamboy op maandag 22 augustus 2005 om 19:53:
Misschien kom je niet zo vaak in The Powerzone, maar bij GLOSS staat de dj booth anders opgesteld en is 6 meter breed en verlicht hangt er een projectie scherm van 5x4 achter en nog een extra scherm boven de lounge hoek van Royalclub vol met kussens en heerlijke matrassen, hangt het vol met witte zijde gordijnen. Is het buiten terras omgetoverd tot club 55 ST Tropez, kom je binnen over een rode loper van 16x 18 Moet et Chandon koelers met kaarsjes op de blokken. Op het gereserveerde gedeelte ligt rood tapijt, de hele zaak staat vol met Moet dummys. er is een speciale Moet bar en een Coctailbar met top cocktails van Sagatiba voor 5 euro! O ja en de hele ruimte is voorzien van kroonluchters


oke oke, klinkt goed, is mij de vorige keer een beetje ontschoten dan...Laat ik het zo zeggen dan...ik was niet impressed. En ik kom regelmatig in de powerzone. Sowieso ziet die tent er al goed uit bij elk feest.