Partyflock
 
­ Nederland

TranceFusion

gepubliceerd door , op
TranceFusion
16 augustus 2005
FeestTranceFusion · Black Hole Recordings
Datumzaterdag 20 augustus 2005
WinactieTranceFusion actiegesloten
LocatieBillabong Beachclub Site
TranceFusion zal zaterdag 20 augustus 2005 zijn laatste editie van deze zomer op een wel heel bijzondere manier afsluiten. Organisator La Magia Events heeft de handen ineengeslagen met het befaamde trancelabel Black Hole Recordings welke in het kader van de Black Hole Recordings World Tour een bezoek brengt aan het Noorderstrand van Scheveningen. Mark Norman, Mojado, Estuera, Phynn, Mesh en La Magia residenten Matjo en Ray Nastro zullen deze laatste TranceFusion van 2005 tot een onvergetelijke maken!

Afgelopen zomer heeft La Magia Events de aftrap gemaakt met het event TranceFusion. Een strandfeest waar verschillende muziekstromingen bij elkaar komen van progressive tot trance. De fusion zit in de aanvulling van muziekstromingen waarbij vrijwel alle soorten aan bod komen. Deze keer staat TranceFusion in het teken van Black Hole Recordings. Dit befaamde label van o.a. Tiësto, Cor Fijneman, Mark Norman en Mojado heeft tijdens de World Tour zijn sound over de gehele wereld verspreid. Na Engeland, Turkije, Spanje, Ibiza en Canada te hebben bezocht, is het nu de beurt aan Scheveningen om Black Hole te ontvangen als onderdeel van deze Black Hole Recordings World Tour 2005. “Onze ervaring, op basis van voorgaande edities, is dat het als prettig wordt ervaren verschillende muziekstromingen terug te laten komen op een event als deze”, aldus de organisatie. Black Hole Recordings kan met zijn diversiteit aan deejays het concept neerzetten welke wij voor ogen hebben.

Het duo Mark Norman is verantwoordelijk voor een serie ongekend originele producties en remixen. Phantom Manor, Overkill, Rush, Stream and Faith, zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Als dj stond Mark Norman op Mysteryland, Trance Energy, Defqon 1 en naast Tiësto tijdens de “Just Be” optredens in Amsterdam en Manchester. Mojado zal in september zijn debuut album lanceren met daarop het beste wat dit Frans -Belgische techno – trance duo te bieden heeft. Inmiddels hebben ze veel mensen overtuigd met hun sound door producties als El Toro, Naranja en de huidige clubhit Senorita. Speciaal voor de World Tour zullen de talenten uit de Black Hole stal deze dag laten horen waarom zij de toekomst zijn van het label. Phynn, Estuera en Mesh zijn 3 talentvolle DJ producers die allen hun sporen al ruimschoots hebben verdiend.

Net als voorgaande edities van TranceFusion zal er een tent aanwezig zijn om het feest in alle omstandigheden door te laten gaan.

19 opmerkingen

Artiest Adri
Heerlijke line-up, net even te ver weg...:(
Absoluut aanwezig!!! weersvoorspellingen zijn ook ok dus dit word weer knallen!
Present!!!! Leuke line-up.
zeer goed!! even het weer afwachten
aanwezig :yes:
Ik heb er echt zin in!!
 
100% zeker aanwezig!!!!
zozo... gaat nog druk worden dan! Zal even komen kijken in de middag.. present
Kan ik eindelijk jou een keer horen draaien Jack!

Heb er ook onwijs veel zin in :bounce:
Uitspraak van Go op dinsdag 16 augustus 2005 om 22:00:
Kan ik eindelijk jou een keer horen draaien Jack!


Ja leuk!! Ik hoopte al dat je zou komen :-P Gezellig!
 
lijk me gezellie
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1762, 1736}
Artiest Just-D
Mark Norman :respect:
komen zeker,wordt gezellig
12.00-14.00 Nader in te vullen
14.00-16.00 Matjo
16.00-17.30 Estuera
17.30-19.30 Phynn
19.30-21.30 Mesh
21.30-23.00 Mojado Live
23.00-00.30 Matjo
00.30-02.00 Nastro
02.00-04.00 Mark Norman
ziete r goed uit... 's middags trancefusion en dan 's avonds door naar hed kandi (Y)
kom alleen s'avonds want moet overdag nog werken
vanaf een uurtje of 19.00 en tot 04.00 :D

wat voor tent is het eigenlijk waar het gehouden wordt?? beetje gezellig daar en niet te dure prijzen voor een biertje??
normale prijzen, volgens mij €2,00 voor een biertje (haha is tegenwoordig normaal...). Soort bier, eigenlijk geen idee. En verder is het zeker een leuke strandtent met vaak leuk publiek, prima aankleding en morgen uiteraard heerlijk progressive (begin van de dag) en trance (techno)!!!

We hebben er zin in!!
laatste aanpassing
zooo waarom draait estuera niet savonds?!

:@