Partyflock
 
­ Nederland

Crunc Agency Tour

gepubliceerd door , op
THE CAT GOES UP NORTH
De Crunc Agency Tour is niet vergeten wat de ingrediënten voor hete, spetterende en unieke feesten zijn. Op zaterdag 20 augustus slaat de CAT liefkozend zijn klauwen uit naar Leeuwarden! Ditmaal is er gekozen voor de in het noorden liggende vernieuwde Club Noa, en samen met een vernieuwde CAT zal deze avond zich ontplooien tot een memorabele nacht… Tijdens de rustpauze van CAT is de Crunc Agency op het feestgebied enorm gegroeid, en dit keer zullen de talenten van CAT de noordse Club Noa geheel veroveren. Club Noa is in het noorden inmiddels een bekend begrip geworden, en ook binnen de randstad weet iedereen dat het Noorden goed los weet te gaan. Club Noa is één van de mooiste clubs van Nederland, waardoor CAT nu al reikhalzend uitkijkt om deze locatie eens goed te vullen met zijn charmes!

THE CAT *MIAUWS* TO A NEW GENERATION
De nieuwe samenstelling van CAT hangt nauw samen met de filosofie van Crunc Agency; ‘We represent a new generation”. Op 20 augustus zal deze nieuwe generatie in Club Noa duidelijk te zien, horen en te voelen zijn. Dit geweldige publiek maakt CAT nu al aan het spinnen en Club Noa weet hun aanwezigheid goed te verwennen met hun service en waardering.

THE CAT JUMPS UP FOR THE LINE-UP
Wat CAT zo speciaal maakt is dat de avonden meer bieden dan vele andere clubavonden. Natuurlijk is CAT op 20 augustus in Club Noa hier geen uitzondering op. Teleurstelling komt niet in het woordenboek van CAT voor! Verwacht daarom alvast vele funky, banging en latin grooves, met niemand minder dan… Melvin Reese, Benjamin Brown, Denniz, yaNto (vocals) & ACE (on sax) Aangevuld met de vaste krachten Jaimie Fanatic en Dekky van Crunc Agency beloofd Club Noa flink te gaan rocken in het noordse Leeuwarden!

THE CAT SAIS WHO
Melvin Reese: Op dit moment de medeorganisator van het zeer succesvolle Super Sunday in de Utrechtse Club Monza. Hij is niet alleen een technisch begaafde dj, maar ook een zeer succesvolle producer. Benjamin Brown: Vooral bekend van zijn concepten Material Girl in Amsterdam en inmiddels een vaste kracht binnen het PURE concept in de Sinners. Hij staat absoluut garant voor een flinke dosis house met een knipoog naar de Urban Scene. Denniz: Bekend van het succesvolle BED in Hotel Arena en de vaste avonden in Rotterdam. Waar hij vooral naam en faam mee maakt is zijn Groove Express project. yaNto: De vaste vocalist van de zaterdagavond in de Escape. Geweldige stem, goeie moves en speciaal voor CAT maakt hij een uitzondering om de CAT karavaan te ondersteunen in de verovering van Leeuwarden. ACE: Een zeer talentvolle saxofonist die regelmatig in Utrecht te vinden is. Daarnaast laat hij het publiek genieten van zijn kunsten in de Winkel van Sinkel. Dekky: Zowel in Nederland als in het buitenland is hij op dit moment een zeer snelle rijzende ster. Naast Ibiza en Finland verovert hij binnenkort ook Rusland met zijn opzwepende beats. Jaimie Fanatic: Dit talent raakt bestempeld als zeer succesvol producer, die tijdens zijn set duidelijk een combinatie is van een aantal grote artiesten. Zijn stijl is banging house, ondanks dat het soms lijkt alsof je naar een urban dj luistert. Zeer zeker vernieuwend binnen de dance scène.

THE CAT PURRS FOR CLUB NOA
Club Noa is dus de eerstvolgende halte die door CAT veroverd zal worden. De club heeft onlangs zijn deuren dicht gedaan om een kleine metamorfose te ondergaan, waardoor het nu precies binnen de nieuwe start van CAT past. Dit beloofd een knallende nieuwe start te worden, en daar kun jij van meegenieten!

Miauwz from the North,
Crunc

10 opmerkingen

 
das un endjuh weg
:woepwoep:
 
Dat ken je zeggen ja..
Niet dat ik erheen wou ofzo..
Werkzaam bij Lovebeats
soms moet je voor iets goeds, iets over hebben ;-)
laatste aanpassing
 
waarom win ik nou zoiets achterlijk???:S:S:S
 
Waarom doe je er aan mee als je het toch nix vindt? Laat die gastenlijsplaatsen dan door iemand gewonnen worden die het niet iets achterlijks vind.
Zoooo helemaal mee eens Mijne!!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 16 augustus 2005 om 03:17:
waarom win ik nou zoiets achterlijk???


Waarom meld je er dan voor aan ;-)
Gelukkig sta ik wel op de lijst zonder te winnen!! mooie feestje gaat het worden!! en tip schrijf je niet meer in voor prijsvragen als je het toch niks vind en anders moet je er lekker heen gaan en er het beste van maken!! of je prijs aan iemand anders geven ;-)
soms moet je voor iets goeds...een stap terug doen..om 3 stappen voooruit te komen..! RESPECT!